https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov 20.05.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/05/architecture-3609387_1280-1280x853.jpg

Na današnji 20.05.1946. rodjena je glumica i pevačica –  CHER ( Sunce na zadnjem stepenu Bika na zvezdama Plejade sa podznakom na 8 stepenu Raka, označava da je vrlo senzibilna, svesna svoje unutrašnje snage, ali i vrlo provokativna.Zvali su je Boginja popa, a osvojila je Oskara (“Moonstruck”.), Gremi nagradu i još mnogo toga. Njen život pratio je veliku ljubav sa Sonni Bono koji je 11 godina bio stariji od nje, što nije slučajno jer Mesec u jarcu u opoziciji sa Saturnom donosi dosta starije partnere. Pluton i Mars označavaju jake finansije kroz život, ali da je ova talentovana dama veliki trošadžija. Neptun i Jupiter u Vagi ukazuje da je Šer veliki esteta i da će uvek imati potrebu za posedovanjem lepih nekretnina. Veruje u mladost , vrlo je samokritična, ali vrlo sklona depresijama, pa stalno mora sebe da pokreće da bi išla napred. Postoje mogućnosti da je imala velike gubitke u ranijem periodu života. Šer je sjajan prijatelj i osoba koja pokreće druge. Poznato je da je dama sa najviše plastičnih operacija, ali prosto ona veruje u život, voli promene i želi da svaki put bude drugačija, zahvaljujući i svojoj Veneri planeti plodnosti i lepote.

Na sutrašnji 20.05.1944 rodjen je engleski pop pevač  – JOE COCKER . Joe je rodjen u umetničkom znaku Bika sa podznakom na 27 stepenu Ovna ali i prelazom Meseca na 1 stepen Bika preko njegovog prvog polja, što označava da je vrlo vedar, energičan, čulan, ali da veoma voli da uživa. Ova planeta je jedna od zaslužnih da postane to što jeste. Uticaj Plutona i Jupitera preko 5 u znaku Lava je znak jake umetničke dominacije, ali da je prvi hit imao sa pesmom ” With a Little Help from My Friends” , obradom The Beatlesa.

Pozicija Neptuna u 6 u opoziciji ascedenta donela mu je male nevolje početkom 70 sa porocima i dosta mu usporila karijeru kojoj se vratio krajem 80. Uticaj njegove praktične i čulne prirode Merkura i Venere u biku sa popularnošću i markatnim nastupom koje su mu trebale doneti da je trebao da budu obožavan od strane žena, sa kombinacijom Urana i Saturna u blizancima jasno pokazuju da je do uspeha ipak došao sa čekanjem iako je mogao praviti neobične loše odluke u mladosti. Nagradjen je Oskarom za pesmu “Up where We Belong” u duetu sa Jennifer Warnes u filmu ” Oficir i dzentlmen!”.

20.05.1799. rodjen je Balzak, francuski romanopisac, začetnik realizma, rodjen u znaku Bika sa podznakom u dominatnom znaku Lava sa Mesecom u znaku Strelca.

20.05.1902 osnovana je Republika Kuba, najveće ostrvo na Karibima u znaku Bika  sa podznakom u znaku Lava i Mesecom u znaku Škorpije.

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.