https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -20.05.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/05/soap-bubbles-1053754_1280-1280x782.jpg

Dobar dan na početku smo nove nedelje koja nam sprema rodjendanski tepih za Blizance, ali i ulazak veselog i pričljivog Merkura u znak Blizance koji ulazi u svoj dom. Mars će sanjariti i ispunjavati romantične želje uz pomoć Neptuna, a neki potpuni pokret posle jako napornog Punog Meseca je pred nama.

Sunce  i Merkur na zvezdi Plejade danas završava jedan krug , ali  baca neke probleme iza ledja. Mesec u Strelcu kroz ceo dan uz pomoć veselog vladaoca Jupitera koji ide retrogradno ipak nam danas može dati smisao, nagli entuzijazam i osmeh. Malo više filozofiranja, ali lenjivosti, oscilacija možemo imati u toku dana, da bi u večernjim satima ipak imali podršku neba i osećali neku lakoću.

” Dao sam sve od sebe. To je sva filozofija koja je u životu čoveka potrebna.”
Lin Yutang

12:33: Mesec u Strelcu kvadrat Neptun u Ribama na 18,26 stepenu: Idealizacija, ali promene i oscilacije u raspoloženju. Pojačana apatičnost, strahovi, konfuznost i neorganizacija. Lenjost i greške. Loše procene, preosetljivost, emotivni i lični problemi, sklonost poteškoći da se usmerite na jednu konkretnu stvar. Misli i mozak na jednoj strani u sukobu sa dnevnim obavezama. U povećanju virusi. Osetljivost na lekove. Potrebno je polako, korak po korak se koncentrisati i ići polako.

19:06 : Mesec i Rx Jupiter u konjukciji na 22 stepenu: Vreme blagostanja i srećnijih mogućnosti. Dobro za obrazovanje, zaradu, kontakte sa inostranstvom. Pozitivno za ponude, ali završetak poslova koji stoje. Pozitivno vreme za nauku, medicinu. Emotivno vreme sreće i naglog budjenja.

# currentmood# sia# free me# dnevna doza lune

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.