https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro – Vremeplov – 20.06.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/06/nicole.jpg

Na današnji 20.06.1967. rodjena je australijska glumica i Oskarovka – Nicole Kidman.Nicol je rodjena na poslednjem stepenu znaka Blizanaca sa podznakom u fatalnom i seksipilnom znaku Škorpije. Uticaj Jupitera u lavu u blizini Mc, ali i Venere  u lavu donosi joj siguran uspeh, prepoznatljivost, dominaciju koju će ova dama imati još puno godina i sigurno dobijanje još prestižnih nagrada, zbog toga je i smatraju najmoćnijom glumicom 20 veka.Nešto lošija pozicija Meseca u strelcu u kvadratu sa njenim Plutonom i donela je dosta problema na emotivnom nivou u prošlosti( brak sa Tomom Kruzom), ali i poteškoće da postane majka, kao i veliki pritisak i stres posla koji je uticao na nedostatak optimizma.Venera u lavu u kvadratu sa Neptunom u direktnoj vezi sa prvim brakom je delovala kao čarolija i ideal, koji se završio razočarenjem.Ona Toma voli i dan danas.Dosta poteškoća može imati i sa usvojenom decom iz prethodnog braka.Nicole je poslovno veoma odgovorna i često prolazi kroz jako teška „ iskušenja“ da bi perfektno nešto odigrala.Poslovno sam šarm, zavodljivost i izuzetan smisao za glumu joj je pomogao da ide napred, svakako i popularnost kroz brak sa Tomom.Veliki je borac protiv nepravde, diplomata, iako često Škorpionsko mora da pokaže „ zube“ jer je ljudi često i podcenjuju na osnovu spoljnog izgleda. Trenutno deluje veoma srećno i pronašla je mir sa muzičarem Kitom Urbanom.Veoma je osećajna, sve veoma duboko, uvek ima dozu testa kroz prijatelje, ali je podjednako sklona da se menja, transformiše, i stalno regeneriše i bude nova.Iako je zainteresovana za politiku, humanitarne aktivnosti, često na tom planu može imati dosta nesporazuma i kritika. Teže podnosi kritike od strane javnosti, jer joj je veoma važno da ostavi utisak.Veliki je esteta, a u dubini duše i veoma ranjiva. Zdrastveno često može imati problema sa kožom i jačim migrenama i ne bi trebalo da preteruje sa estetskim korekcijama i operacijama.Zna da bude i veoma svoja, buntovna, tvrdoglava, ali sklona da dosta dobro sakrije svoj privatni život.Veoma je muzikalna.Dosta radi na sebi.

20.06.1949 rodjen je američki pevač, tekstopisac i glumac –Lionel Richie u znaku Blizanaca sa Mesecom u znaku Ovna.Smatra se medju svetskim umetnicima svih vremena sa prodatih 100 miliona ploča.

20.06.1743 osnovan je Oman država na jugozapadu Azije u znaku Blizanaca sa podznakom u Devici i Mesecom u Blizancima.

20.06.1958. U Beogradu rodjen je filmski i pozorišni glumac- Svetozar Cvetković u vreme Punog Meseca.Ovaj sjajan glumac poznat po ulogama“ Ni na nebu ni na zemlji, Budjenje iz mrtvih, Srećna Nova 49“) ima opoziciju Merkura u blizancima sa Saturnom u strelcu kao i kvadraturu sa Neptunom i Jupiterom što ukazuje da najbolje i igra ljude koji prolaze teška iskušenja, usamljenost, kontradiktornost.Često je i sam u problemu izmedju snova i stvarnosti.Fizički je jak iako dosta daje sceni i filmu, veoma duboko preživljava poslovne i emotivne situacije.Nekako mu život deluje pun izazova pa u ovom periodu i sam mogao da prolazi velika iskušenja ali i rasterećenja.

20.06.1952. rodjen je sjajan američki glumac poznat po komedijama, dobitnik Zlatnog globusa –John Goodman sa Suncem i Mesecom u blizancima.

20.06.1971. rodjen je američki glumac Josh Lucas( „ Posejdon, Oteta“) takodje na poslednjem stepenu Blizanaca sa Mesecom u Blizancima.

20.06.1960 osnovana je Republika Senegal u znaku Blizanaca sa podznakom u Ribama i plodnim Mesecom u Biku.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.