https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov 22.03.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/03/Capture-8.jpg

Oskarovka Reese Whiterspoon danas puni 43 godinu, rodjena u vatrenoj kombinaciji Ovan podznak Lav sa  Mesecom u znaku Jarca. Mesec u osetljivoj opoziciji sa Marsom iz znaka Raka u 12 polju donosi Reese preosetljivost, senzibilnost koja se ne vidi spolja jer ona deluje snažno i samouvereno. Vrlo često krije ili dobro kontroliše svoje prejake emocije. Vrlo je disciplinovana i organizovana, ali krajnje borbena i zaštitnički orijentisana.Dobar položaj Jupitera na Mc je poseban znak uspeha gde stoji ogroman trud, odricanje i rad. Pred Reese je posebno plodan period kraja ove godine kada će imati teške i zahtevne uloge, ali veliki napredak na polju karijere.

Goran Bregovic muzičar i tekstopisac, nekadašnji frotmen legendarne grupe Bijelo Dugme, vodja Orkestra za svadbe i sahrane, rodjen je 1950 na današnji dan u dosta kontradiktornoj kombinaciji znaka Ovna sa podznakom u Vagi i Meseca u plodnom znaku Bika koja mu donosi jaku čulnost, hedonizam i opuštenost.Iako legendarni Brega ovu godinu može početi sa malo većim mentalnim umorom, stvaraće i biće krajnje inspiritavan. 2021 je godina velikih promena ponovno u njegovoj karijeri kada će pokazati slobodu umetničkog izražavanja.Brega je krajnje zahtevan, ali perfekcionistički naklonjen, ne prijaju mu mediji, Venera u Vodoliji mu donosi da voli prijatelje i druženje, a da može u ovoj godini dosta putovati i imati inspiraciju sažetu drugim kulturama.

Vilijam Šatner kanadski glumac rodjen 1931 rodjen u znaku Ovna sa podznakom u Vodoliji i Mesecu u znaku Bika. Svi ga pamtimo iz Zvezdanih staza.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.