https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 22.03.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/03/road-2644130_1280-1280x878.jpg

Mesec sija punim sjajem kroz znak Vage kroz ceo dan. Mladenci, svima koji slave ovu lepu slavu i praznik – srećno:-)) U fazi smo Punog Meseca, ali u sukobljenim strana kardinalnih znakova, Sunca u znaku Ovna naspram Meseca u znaku Vage, ali vladaoca Marsa koji trenutno na zadnjim stepenima znaka Bika pojačava težnje, čula i svojeglave principe, pa je jako važno pokušati pronaći lični smisao, ali i harmoniju sa samim sobom da ne bi bilo većih poteškoća u drugim odnosima, jer nam ionako retro Merkur već duže vreme diše za vratom usporavajući psihu, naše vreme, ali prilično kontradiktorno to radi iz senke.

Mesec u muškom, vazdušnom znaku Vage, pod uticajem planete Venere, koja trenutno boravi znakom Vodolije u kvadratu sa Marsom suočena je prilično izmedju želje da slobodno voli, stvara, zaradjuje i Marsa koji principijalno stoji i ograničava je nekom nebeskom energijom.Ljubav mora da ide trenutno kroz trnje i granje iako stvari mogu prosto biti jednostavnije. Imamo malo veće izazove i danas na polju ljubavnih i partnerskih odnosa, koji su nam kao lekcija šta bi trebalo šire pogledati i kakve odluke doneti. Ne brzajte, već pustite vreme, posebno izbegavajte liniju manjeg otpora!. Kompromise pravite sa samim sobom, ali se trudite da nadjete svrhu te ljubavi koju osećate. Uključite srce, da ne kažem intuiciju! Ljubav sa puno količine slobode i želje jesu trenutno u suprotnosti, nešto po principu ” Volim ja tebe, ali neću da se vezujem”. Mesec u Vagi može doneti sreću kroz ceremonije, godišnjice, dosta poklona, iako zbog vladaoca Venere može biti pojačanih troškova u toku ovog ciklusa.

Danas je pred nama je energija uljudnosti, kulture, suptilnosti, umerenosti, vaganja, ali jakih, ranjivih, pomalo skriveno nesigurnih emocija koje se plaše poraza.U porastu je i jak šarm, ali izuzetno važna potraga za  emotivnom sigurnošću. Raspoloženje se može menjati pod Mesecom u Vagi, ali i želje i jače emotivne i lične potrebe. Potreba za druženjem, rafiniranim pristupom, kreativnim idejama, smislom za lepo. Jaka potreba za istinom, ali objektivnijim sagledavanjem stvari. Emotivno -porodični mir će biti od velikog značaja do subote ranih jutarnjih časova kada će Mesec ući u  borbeniji, erotičniji znak Škorpiju. U vreme posebno Punog Meseca u Vagi ne bi trebalo operisati bubrege, treba paziti na kožu, ali pripaziti i na želudac. Posebne poteškoće otvorene su preko Marsa u znaku Bika, pa bi trebalo pripaziti na vid, grlo, glasne žice, štitnu žlezdu i predeo vrata.

„Otvori semenku u kojoj nežno čami
zaboravljeno proleće. Otvori
kamen što prećuta zvezde svojoj tami.
Otvori put ptici, čoveku i zori.” 
Branko Miljković

Mars će se danas kretati od ponoći izmedju zvezde Zaurak do zvezde Kapulus( 23,52 -24,12 Bika) gde može doneti puno napora oko zaradjivanja novca, ali lakog trošenja. Na generalnom planu dosta pesimizma, primitivizma, grubih postupaka. U porastu ljubomora, tvrdoglavi potezi i nesreće. Posebno osetljivo vreme za osobe sklone povredjivanju sebe. Jaka osetljivost kroz ceo dan na mišljenje drugih ljudi, gde će se menjati misli, ali i odluke. Dišite ako osetite ovo i prepoznajte ipak svoje potrebe i želje, odluke donosite na osnovu srca.

Mesec od ponoći na zvezdi Algorab na 13,27 Vage iz sazvežđa Gavran donosi posebno povećanje laži, izdaja, neistine, destruktivnost i zlonamernost. U pojačanju sukobi i nerazumevanja u partnerskim odnosima.

7:00: Mesec na zvezdi Segins na 17,40 stepenu Vage, donosi srećno vreme za pisanje, medije, javne nastupe, politiku. Ipak ova zvezda upozorava na probleme sa ortačkim odnosima. Privatnicima oseljivost kroz kontrole i inspekcije. Na polju emocija jaka potreba za potvrdom i pažnjom. U porastu osetljivost kroz dolazak do pravde.

9:40 am: Mesec u Vagi u kvadratu sa Saturnom u Jarcu na 19,19 stepenu: Veoma težak aspekt jer povećava nesigurnost, brige, pesimizam, emotivnu udaljenost, hladnoću, ali pojačanu osetljivost kroz kožu, kosti, meteropatske promene i nagle promene raspoloženja. Posebno treba obratiti pažnju na autoritete! Poteškoće sa okruženjem i poslovnim okruženjem, mogućnost prolazne osetljivosti kroz bračne odnose.

14:18: Mesec na zvezdi Foramen, na 22, 09 stepenu Vage, zvezda koja donosi jaku duhovnu moć, ali lak dolazak do istine. U povoljnosti kontakti sa inostranstvom. Paziti na vid! Odličan period za druženja, sastanke, proslave. Ipak ova zvezda savetuje vozače na opreznost u saobraćaju jer su moguće poteškoće, posebno pripaziti na kazne! U povećanju javne sramote, otkrivanje državnih tajni i atentati. Vreme pojačane popularnosti, odlično vreme za javne nastupe, ulepšavanje.

15:30: Mesec u Vagi u kvadratu sa Plutonom i Južnim čvorom u znaku Jarca – Pojačani pritisci, destrukcija, emotivna povredjivanja, napori kroz partnerske odnose i porodicu. Vreme kada je potrebna istrajnost, ali smirenje. Može doći do strahova i nezadovoljstava. Opterećenja otvorena preko polja roditelja, ali napori preko polja poslovnih aktivnosti koje se mogu odužiti i blokirati unapred utvrdjene planove. U porastu uvrede i prekidi odnosa.

17:00: Mesec u Vagi u sekstilu sa Jupiterom u Strelcu na 23,48 stepenu: Mesec u blizini srećne zvezde Spika iz sazvežđa Device može doneti veoma prijatna iznenadjenja, smirenje, ravnotežu i optimizam. Lepo vreme za proslave, ljubav, upoznavanja, opuštenost. Pozitivno vreme za materijalni napredak. Odlično vreme za pokretanje novih ideja, pronalazaštvo, obrazovanje i umetnost.

17:47: Mesec na zvezdi Arkturus, na 24, 14 stepenu Vage iz sazvežđa Botes donosi izobilje, srećne lične okolnosti, odličnu intuiciju. Posebno srećno vreme za zdravlje( posebno kroz kritične bolesnike). Vreme kada se može spasiti život. Pozitivno vreme za porodjaje. Jedino ovo vreme daje preporuku da obratite pažnju na dogovore i komunikaciju jer može dolaziti do nesporazuma, osećaja da ste nekog povredili a da to niste želeli. Ceo dan a posebno ovo vreme može doneti osećaj neprilagodjavanju sa većom masom ljudi ili osećaju želje za selidbom i nekom novom sredinom. Pratiti tajne znake, jer mogu doneti telepatiju ali jasnija emotivna objašnjenja.

19:11: Mesec u Vagi u trigonu sa Venerom u Vodoliji na 25, 07 stepenu donosi vreme ljubavi, zadovoljstva, pomirenja, poklona, veće sreće. Odlično vreme za izlaske, upoznavanja i početak veze. Veoma srećno vreme za veridbe, slave. Period povoljnosti kroz kupovine, ali i dobijanje poklona. Okrenutost estetici, lepoti, modi. Mogućnost udvaranja i sreće preko ženskih prijatelja. Povoljnosti preko kumstava.

# currentmood# full moon in libra#

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.