https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov – 25.06.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/06/george-michael-1935626_1920.jpg
25.06.1963. rodjen je engleski pevač, dobitnik mnogih nagrada, nekadašnji član grupe „ Wham“ – George Michael (pravo ime: Georgios Kyriacos Panayiotou) u kombinaciji duplog Raka sa vladaocem Mesecom u lavu koji veoma privlači pažnju i donosi jaku markatnost, velikodušnost, ali zbog trigona sa Jupiterom iz 10 donosi da je George rodjen pod srećnom profesionalnom zvezdom I da je veoma romantičan, narcisoidan, ali jedan veliki kreativac.Socijalna strana i emotivna je veoma nermirna praćena uticajem Merkura i Venere u blizancima koja ga je  terala na stalnu akciju.
Mesec je primao i  veoma težak aspekt sa Saturnom u 8 što donosi veoma jake lične krize,jake depresije, skandale, buntovnost i neshvaćenost. Neptun iz pete donosi da je veoma umetnički nastrojen I da je veoma erotičan ali da je dugo krio svoje pravo seksualno opredeljenje..Ovaj sjajan umetnik je prodao 100 miliona albuma širom sveta.Prvi veliki uspeh je doživeo 81 sa grupom Wham, da bi se kasnije okušao kao solo umetnik.To nije neobično s obzirom da mu srećan Jupiter nosi profesionalnu inspiraciju kroz lični trud, a vladaoc Mars u devici i potrebu da sebe predstavi kao umetnika.Vreme u grupi Wham mi deluje pozitivno.
Ipak od 1987 I dueta sa Aretom Frenklin I prvog albuma Faith kreće sve ide kako treba.Njegova karijera nosi da je uvek uz veliki perfekcionizam spremao svoje turneje I birao saradnike oko sebe. Imao je veoma burne momente iz privatnog života, od seksualne orijentacije koju je krio, do problema sa zakonom. 2005 je predstavio I svoj dokumentarni film, ali je napravio koncerte posle 25 godina rada..Naravno, kao pravi dupli Rak koliko je imao podrške I ljubavi, toliko je bio u stanju da da sebe u svakom pravcu.Njegovi tekstovi su veoma autobiografski. Umro je 2016 mirno i tiho, ali njegova muzika živi i danas danas.

25.06.1901. rodjen je engleski književnik George Owell u znaku Raka sa podznakom u Škorpiji I Mesecom u Raku.Smatra se jednim od glavnih engleskih esejista 20 veka.

25.06.1971. rodjen je američki glumac I model –Jason Lewis u znaku Raka sa Mesecom u Lavu( “Čari, Seks I grad”)

25.06.1833 osnovan je Manaus(glavni grad države Amazonas), grad u Brazilu u znaku Raka sa podznakom u Devici i Mesecom u Vagi na samoj reci Rio Negro, poznat po industriji kaučuka.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.