https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov -24.06.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/06/lionel-2008448_1280-1280x1280.jpg

Na današnji 24.06.1987 rodjen je argentinski fudbaler, igrač španskog kluba Barselona-Lionel Messi u znaku Raka sa podznakom u veoma nezavisnom, ali originalnom znaku Vodolije koji pomera pasivnu emotivnu prirodu Raka.Mesija zovu naslednikom Dijega Maradone. Messi je od 2009-2012 izabran za najboljeg fudbalera sveta.Iako veoma mlad dosta rano je postao popularan i smatran je najboljim sportistom svih vremena. Njegov vladaoc Uran u opoziciji sa Venerom i Mesecom u blizancima je donela nekako slavu preko noći. Dispozitor Jupiter u ovnu u trigonu sa Uranom i Saturnom donosi mu dobre pozicije trajno iako može biti veoma nestrpljiv, detinjast, ali sklon I greškama.Menjaće dosta klubova, ali posebno imati sjajne i nove ponude od 2021

Veoma je druželjubiv, zabavan, duhovit, snalažljiv. Iako je do svoje 29 godine ostigao veoma važan uspeh, mislim da njegova karijera tek donosi iznenadjenja I dobre pozicije od 32-36 godine. Ima predipozicije da se kasnije uspešno bavi i trenerskim radom ili da dodje do neke visoke sportske pozicije.Kao I Zinan I on ima poziciju Sunca, Merkura I Marsa u raku, s tim da Messi direktno preko sestog polja koja donosi ljubav prema poslu koji radi, patriotizam, ljubav prema zemlji rodjenja, ali da veoma emotivno I dozivljava svaku utakmicu.

Mislim da je do 28 I naučio da bude strpljivi i da lakše podnosi poraze. S obzirom da ima buntovnu energiju svog podznaka I mogao je imati dosta problema sa sudijama, ipak kao da je ispunio neki vid misije da nauči da bude strpljiv. Posebno jaka pozicija Plutona u škorpiji u polju karijere ukazuje na moć, sigurnost, harizmu koja će trajati jako dugo. Messi na privatnom planu vodi mirniji način života i u braku je sa prijateljicom iz detinjstva I ima dva sina. Mogao bi imati I veću porodicu. U braku može biti oscilacija, ali će ipak ostati veran svojoj partnerki. Posebno može imati veliki uspeh u nekom nemačkom ili italijanskom klubu.Ima dosta hobija. Radoznao je I nekako može raditi više stvari odjednom.

24.07.1979 rodjen je model, i jedna od najlepših manekenki sveta- Petra Nemcova u vreme Mladog Meseca u Raku.

24.06.1973. rodjena je i pevačica( vocal “ Massive Attack) – Hope Sandoval u znaku Raka sa Mesecom u Devici.

24.06.1950. rodjena je I američka glumica Nancy Allen u znaku Raka sa Mesecom u Vagi.

24.06.1967. rodjena je I američka glumica Sherry Stringfield ( “ Er”) u znaku Raka sa Mesecom u vodoliji.

24.06.1571 osnovana je Manila –glavni grad Filipina u znaku Raka sa podznakom u Vagi I Mesecom u Lavu. Ovaj grad I luka se nalaze na ostrvu Luzon.

24.06.1692. nastao je Kingston –glavni grad Jamajke u znaku Raka sa podznakom u Lavu i Mesecom u škorpiji koji je grad stalno iskušavao velikim zemljotresima I problemima sa zaraznim bolestima. Ipak, danas predstavlja grad rajske slobode I sreće.

24.07.1986. rodjena je mladja sestra Beyonce, takodje američka pevačica, glumica, model, producent –Solange Knowles u znaku Raka sa Mesecom u Vodoliji. Mladja sestra Beyonce ima nasledjen muzički talenat posebno po pisanju tekstova, ali je u Americi ipak smatraju i modnom ikonom. Merkur  u raku u opoziciji sa Marsom u jarcu donosi da može veoma emotivno reagovati, da je zaštitnički raspoložena, ali da može biti i veoma oštra I imati konflikte i u porodici. Venera u lavu joj donosi da je veoma ponosna, kreativna, da veruje u ljubav, da je veoma strasna, ali i jednako nezavisna. Dosta rano je usla u prvi brak, koji je zbog opozicije I sa Mesecom brzo propao. Trenutno je u drugom braku koji deluje stabilnije jer joj boravak od 30 godina donosi da lakše razume svoja osećanja. Izuzetno je intuitivna, inspirativna, svoja i mislim da ima poseban talenat kao i njena sestra s obzirom da njen Jupiter pravi trigon sa njenim Merkurom.Pisanje tekstova, reklame, ali posebno modni talenat može joj doneti sjajne mogućnosti.Iako malo u pozadini, ipak može imati mogućnost da napravi nagli uspeh do svoje 35 godine.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.