https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -24.06.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/06/red-2605450_1920-1280x1920.jpg

Ulazimo u Poslednju nedelju prvog letnjeg meseca Juna 2019, koji ovom kišom čisti sve naše grehe prošlosti. Suočavanja, ispiranja, prepuštanja situaciji, ali korisna unutrašnja učenja jesu pred nama. Vaganja ne poznajemo, ali emocije koje puštamo uz letnje sunce da nam u večernjim satima ispire Mesec i malo da motiv da budemo jači, bez obzira što je i dalje emocionalna tenzija ono sa čime se suočavamo, ono nešto što učimo trenutno, na osnovu nekih grešaka iz prošlosti koje imamo za cilj da obnovimo, regenerišemo i pokrenemo u potpuno drugom pravcu. Leto je stiglo, a pred njim i sasvim novi izazovi.

Nedelja koja je pred nama nosiće romantičan i sramežljiv uticaj Meseca u Ribama koji strahujući ne sme da izrekne svoje želje naglas. Ipak i kvadratura Venere i Neptuna sa puno čežnje i očekivanja može pasti u vrtlog i zabunu tražeći samo čistu ljubav ali i iskrenije reakcije. Oscilacije ovog ponedeljka imaćemo baš kroz aspekte Meseca koji će menjati raspoloženje kao i naše vreme, čas kiša, čas zapara i jako sunce, ipak učimo da se navikavamo i klimatski, ali i emotivno, i ništa nas ne može iznenaditi.

Utorak je rezervisan za potpuno budjenje, ali i lunarni ciklus Poslednje Četvrtine Meseca koja je faza pred Mladinu ali i Totalno Solarno Pomračenje koje očekujemo 2.07 o kome sam vam pisala u tekstu Totalna Solarna Eklipsa ” Emocije i dostojanstvo”. Mesec će ući u prvi astrološki znak Ovan i doneti nam prilično intezivnije emocije, ali i želju da nešto novo potpuno novo pokrenemo. Sreda donosi veće ambicije, sklonost optimizmu, ličnoj veri i nadogradnji.

Četvrtak donosi ulazak Merkura u znak Lava koji će od 8.07 krenuti i retrogradno, ali koji će nam doneti izvesno bolje samopouzdanje, laskanje, komplimente, ali mentalnu sigurnost, malko ćemo se odmaći od sentimentalnosti i mekoće.Sunce će biti u sekstilu sa Uranom pa svakako možemo racunati na neočekivane srećne prilike, iako možemo biti pod nekim negativnijim uticajima okruženja i pritiscima posla u jutarnjim časovima. Petak je idealan za zabavu, kreativne mogućnosti, neočekivane vesti, zaradu, ali ćemo se malko opustiti i trošiti. Subota posebno može doneti jaku okrenutost hedonizmu, hrani, ali i igri, pesmi i zabavi s obzirom da ce Mesec u kasnim večernjim časovima ući u znak Blizance.Nedelja posebno može doneti puno smeha, igre, novosti, putovanja i srećnih okolnosti bez obzira na temperature koje bi mogle svakako rasti od srede.

 ” Svaki je izlaz
ujedno ulaz u nešto drugo”
Tom Stoppard

Mesec u Ribama kroz ceo dan. Snovi koji nas mogu opteretiti, snovi o nemogućem, ali nežnija energija sa puno kiše da nas očisti i obnovi, oporavi od prethodnih oluja.  Mesec u jutarnjim časovima u kvadratu sa Rx Jupiterom i Venerom posebno može doneti nesanice, unutrašnje nemire, tenzije i oscilacije, mada jutro prepuno nekih poruka i neke mudrosti za one koji rade. Sekstil Meseca i Rx Saturna može biti zadužen za neki vid osećaja odgovornosti i spremanje na prvi radni dan, ali svakako danas nam neće biti zabranjeno da pevamo, da se punimo dobrim notama, da se čistimo vodom i da sanjarimo na javi, jer takav osećaj nosi ceo dan, da tu nešto osećamo ” izmedju redova”. Telepatija jaka. Bežanje od loše energije. Tačka. Humanost na delu. Saosećanje, ali danas ipak pazite o procenama, može doći tu do takve zabune, razočarenja i prevelikog oslanjanja na druge, ipak vi rukovodite sobom, razmislite, pustite da vam srce govori šta je danas dobro uraditi.

Posebna konjukcija Meseca i Neptuna oko 6h može doneti jake snove i povezanost sa univerzumom, ali može doneti odlično vreme da se poklonimo Bogovima, nebu i kažemo svoje želje. To je dobro vreme da se zapamte snovi i upamte neke poruke koje vam stoje u glavi. Mars danas na zvezdi Prokion na 25 stepenu Raka donosi i dobar uticaj zvezda i osećanje kada možemo osetiti kada je potrebno doneti neku važnu odluku. Danas je jako važno izbegavati naglost i isključivost!

12:00 : Venera u Blizancima u kvadratu sa Neptunom u Ribama na 18 stepenu: U povećanju nesigurnost i veće psihiloške krize zbog emocija. Mogućnost gubitka novca, šteta ili loše procene finansija. Posebno moguće prevare i razočarenja u ljubavi. Venera je kroz ceo mesec raspoložena za ogromnu idealizaciju, romantičnost, ali kao da će joj nedostajati čvrsto tlo. Emotivne krize mogu doneti poročnost, nesanice i jaku unutrašnju nervozu. Puno zbunjujućih momenata i tajni. Trebalo bi pratiti svoj osećaj ili neki vid intuicije i ne žuriti sa odlukama! Posebno moguće loše emotivne procene, pa se traži strpljenje i mudrost.

13:18: Mesec u Ribama u sekstilu sa Rx Plutonom u Jarcu na 22 stepenu: Period regeneracije i jačine. Odlično vreme za oporavak, kreativne mogućnosti, putovanja, poslovne veće poduhvate. Osećaj sigurnosti i rezervi snage koji se mogu dobro iskoristiti kroz lični i poslovni napredak.

15:22: Mesec na zvezdi Markab iz sazvežđa Pegaz na 23,29 stepenu Riba može doneti pojačanu osetljivost psihe, posekotine, u povećanju eksplozije, požari.U pojačanju osetljivost kroz saobraćaj i okruženje.

19:23: Mesec u Ribama u trigonu sa Marsom u Raku: Veoma srećno vreme za poslove u kuci, neki sport ili takmičenje, šetnje. Romantično vreme idealno za uredjenje doma, ali i zaljubljivanje. U porastu fizički odnosi, ali dosta trošenja oko dece. Jaka energija i vitalnost, inspiracija i kontakt sa ljudima koje volite.

# currentmood# moon in pisces# dnevna doza lune#

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.