https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov 29.03

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/03/cristofer.jpg

Na današnji 29. mart 1957 rodjen je sjajan glumac francuskog porekla – Christopher Lambert ( Sunce na 8 stepenu Ovna, u simbolici znaka Škorpije, znaku mistike , dao mu je sjajan uspeh u filmovima Gorštak, Gospodaru Majmuna, Legendi o Tarzanu). Uran u prvom polju pa u Lavu je znak kratkovidosti, ali ekcentrične i neobične prirode. Sa dve godine došao u Ameriku, a potiče iz jako dobre porodice ( otac mu je bio diplomata –  Sunce u zenitu trigon sa Saturnom u Strelcu). Izuzetno originalan, ali emotivan zbog podznaka na 22 stepenu Raka. Često sklon prelomima, ali glumac sa jakim vizijama i mogućnostima, ali jakom strašću koji daje svojim ulogama( Sunce, Merkur, Venera u znaku  Ovna u  zenitu). Postojale su mogućnosti da je prolazio jače emotivne probleme u prošlosti, ali da često ima sukob izmedju realnog i mašte. Horoskop pokazuje da svaku svoju ulogu sprema temeljno i sa puno napora.

Na današnji dan 1963 rodjen je supermodel i glumica Elle MacPherson u znaku Ovna sa podznakom u čulnom, estetskom znaku Bika i Mesecu na zvezdi Algol.

Na današnji 29.03.1979. rodjena je jedna od najlepših glumica – Katarina Radivojević. Zbog uticaja svoje vladajuće planete Mars sa Merkurom u ribama predodredjena od malena za glumu, muziku. Vrlo intuitivno povezana sa porodicom. Vrlo romantična, ženstvena i pomalo konfuzna. Mesec u ovnu je donosi rano sazrevanje, ali stalno traganje za nečim posebnim. Ova talentovana glumica posle jedne pauze, aktivirala se na više projekata Njena prva uloga je bila u TV seriji “Policajac sa Petlovog Brda”. Prvo veliko ostvarenje je imala u filmu “Zona Zamfirova”, a za ovu ulogu je dobila nagradu za najbolju debitantsku ulogu u Nišu. Zatim slede filmovi “Lavirint”, “Pljačka Treceg rajha” i “Čarlston za Ognjenku”. Katarina je jedno vreme bila u Usa, a potpuno ispunjenje na profesionalnom nivou joj dolazi  posebno 2019 kada  se može ostvariti i kao majka.Iako Venera u lošem aspektu sa Saturnom moze doneti odlaganja i emotivna veća iskusenja, Katarina upravo u inostranstvu moze naci svoju idealnu polovinu.

Vangelis – grčki kompozitor i muzičar rodjen je na današnji dan 1943 u znaku Ovna sa Mesecom u Jarcu.
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.