https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov – 3.02.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/02/tijana.jpg

3.02.1976. rodjena je makedonsko – srpska pevačica, profesor muzike,voditelj,  umetnica –  Tijana Dapčević, u znaku Vodolije sa podznakom u estetskom i pravičnom znaku Vage, ali sa Mesecom u  emotivnom i umetničkom znaku Riba. Položaj Plutona na Tijaninom ascedentu ukazuje da je veoma harizmatična i posebna, a vladaoc Venera  u znaku Jarca da poseduje izuzetne mentalne i muzičke sklonosti, posebno na polju klasične, ali tradicionalne muzike. Tijanin smisao za humor i imitaciju dolazi od Marsa u znaku Blizanaca, ali i samokritičnost zahvaljujući njenoj Veneri koja je često tera na odricanja, ali duža čekanja da bi stigla do zamišljenih ciljeva. Kvadrat  Urana kao vladaoca njenog znaka Vodolije u kvadratu sa Suncem u Vodoliji ukazuje na buntovnost i originalnost, ali da je rodjenjem sina imala izuzetne transformacije. Tijani kreće godina koja joj može doneti vrhunske tekstove i posebnu inspiraciju u pozadini. Odlična godina za studijski rad, ali posebno za inostranstvo. Povremeno može osećati manjak energije i osećaj jakoh hroničnog umora.Ipak, trigon tranzitne Venere u polju karijere može joj doneti izuzetne i neočekivane srećne profesionalne mogućnosti posebno od aprila meseca. Ova godina je pozitivna za nov album, ali da Tijana promeni malo stil, i da napravi odredjene profesionalne rezove. Tijana treba da se drži proverenih prijatelja i saradnika, ali da se oproba i u nekim novim projektima.

3.02.1977. rodjen je Dady Yankee  -portorikanski pevač, reper, tekstopisac, veoma popularan, u znaku Vodolije sa Mesecom u Lavu.
3.02.1978. rodjena je Amal Clooney -advokat i humanista, u znaku Vodolije sa Mesecom u Strelcu.
3.02.1968. rodjena je velika kosarkaska legenda, Vlade Divac u znaku Vodolije sa podznakom u Lavu i energičnim Mesecom u Ovnu.
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.