https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 3.02.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/02/bokeh-2594745_1280-1280x853.jpg

Nedelja iako dan odmora na nebu prava revolucija i dan prepun promena i dešavanja. Venera će pred kraj ovog dana ući u znak Jarca u kome će boraviti do kraja meseca i doneti nam jednu mirniju notu, period lojalnosti, poverenje i potrebe za ozbiljnijim odnosima. Pre toga jako pozitivan aspekt Venere i Urana može doneti nagle susrete, upoznavanja, ulaske u vezu, neočekivane prihode i ponude. Mesec od popodnevnih časova menja znak i ulazi pred Mlad Mesec u najmladji znak Vodolije, i donosi puno pokreta, budjenja, uzbudjenja, dešavanja posebno od 14 h.  I Merkur planeta komunikacije, govora, pisanja, biće zaštićena sekstilom sa Jupiterom pa je pred nama odličan dan za trgovinu, kupovinu, kraća putovanja, druženja, prijatelje. Danas je dobro započeti nove poslove, ili pokrenuti nešto što vam prija ali novo. Danas se puno toga može naučiti ili uvažiti kao bitna lekcija. Odličan dan za učenje, pregovore, ali razmišljanja o trajnijim planovima i ciljevima koje dolaze. Itekako danas može biti vremena za prijatelje, ali korisne aktivnosti, pa nedelja može delovati kao jedan veoma zanimljiv radni dan.

” Gde god da idete, uvek ponesite svoje sunce. ”
Anthony J. D’Angelo

42 minuta posle ponoći : Venera u znaku Strelca u trigonu sa Uranom u znaku Ovna na 28,55 stepenu : Povećana popularnost. Idealno vreme za nagla emotivna upoznavanja, sticanje novih prijatelja. Odlično vreme da se nadje nov izvor prihoda, čak povoljno vreme za igre na sreću, neki vid kladjenja. Potreba za nečim novim može doneti lično zadovoljstvo. U vazduhu se može osećati adrenalin. U ljubavnim odnosima jaka potreba da se proba nešto novo ili da izadjete iz rutine, dosade, da pokrenete voljenu osobu. Dobro vreme za začeća. Veoma pozitivno vreme za nagla upoznavanja preko društvenih mreža, van zemlje. Moguć neočekivan splet okolnosti, pokloni, sreća kroz promenu stila koja može pozitivno uticati na samopouzdanje. Dobro za kupovine online.

5:41 am : Mesec na zvezdi Terebelum na 25, 51 stepenu Jarca u sazvežđu Strelca, donosi vreme napretka, duhovne zaštite, sjajnih ideja i telepatije. Vreme dobrih profesionalnih mogućnosti.

11:54 : Mesec u Jarcu u kvadratu sa Uranom u Ovnu na 28, 55 stepenu  može doneti pojačanu uznemirenost i preosetljivost, problem sa autoritetima, kašnjenja, nestrpljenje i eksplozivne reakcije nastale usled žurbe. Mogući problemi sa zubima, kostima, ali i nervna osetljivost. Mogući prolazni kvarovi ili problemi sa internetom. Na emotivnom nivou mogući napori i želja da se nešto preseče / prekine. U povećanju loša komunikacija i nerazumevanje preko internet veza. Nagla euforija, pa potištenost. Osećaj da drugi i previše očekuju od vas. Pritisci i pojačan stres.

14: 04 : Mesec prelazi u znak Vodolije u kome će boraviti do 6.02 do jutarnjih časova. Potreba za promenama, transformacijama, važnost prijatelja, ljubav kao inspiracija. U povećanju humanost, potreba da se zaštite drugi. U porastu odlične ideje, društvena dešavanja, nagla emotivna upoznavanja i veće promene. Mogućnost novina i potrebe za nečim konkretnim. Sloboda, buntovnost, reforme, neograničenja, želja za oslobadjem od svega starog mogu biti u prvom planu. Dobro za timske aktivnosti, ali samostalne privatne poslove.

16:13: Mesec na zvezdi Šam u sazvežđu Sagita na 1, 04 Vodolije  može doneti osetljivost kroz avio saobraćaj ali podrućja u kojem su ratni uslovi( povećana bombardovanja, razaranja i pretnje ). Potreba za diskusijama i različitim temama. Jako dobro vreme za pisanje, šetnju, učenje, krakotrajna putovanja i druženja i nova upoznavanja sa prijateljima. Odlično vreme za sportska takmičenja, može biti prijatnih iznenadjenja. Na emotivnom nivou treba se čuvati ljubomore, rivaliteta i izdaja.

Mesec će kratko biti u praznom hodu  oko 17:30

21: 55 : Mesec izmedju zvezda Giedi Prima i Giedi Sekunda na 3,51 stepenu može doneti odlično vreme za punjenje baterija, slanje emailova, okrenutost novim naukama. U porastu veze koje imaju jaku fizičku privlačnost. Dobro vreme za druženja sa rodjacima i važne telefonske pozive. Mogućnost neočekivanih vesti.

22:56 : Tranzitni Merkur u Vodoliji u sekstilu sa Jupiterom u znaku Strelca na 18,16 stepenu : Optimizam, veselost, pozitivne misli, dobro za plasiranje proizvoda, potpisivanje važnih papira, značajna putovanja posebno ka upoznavanju novih kultura, skijanja . Odlično vreme za edukaciju, dogovore i posete. Mogućnost srećnih vesti koje mogu izazivati dobro raspoloženje. Srećan period za kupovine, decu, talente, posredovanja, kupovinu automobila ili kompjutera, mobilnog telefona. Odlično vreme za preporuke. Posebno dobro vreme za planiranje važnih budućih ciljeva i sticanje novih prijatelja.

23:30 : Ulazak Venere u znak Jarac. Vreme kada ljubav može biti na nekom testu, ali kada će nam trebati dosta strpljenja. Vreme lojalnosti, pozitivno za ozbiljne ljubavne priče, ali vraćanja na prošlost. Vreme jakih ambicija i pametnih investicija. Venera će boraviti u znaku Jarca do 1.03.2019.

# currentmood# markoluis# mesec u vodoliji# venera u jarcu# lep vikend#

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.