https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov 3.06.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/06/rafael-nadal-288554_1280-1280x853.jpg

Na današnji 3.06.1986, rodjen je nekadašnji reket broj 1, Rafa Nadal. Nadal je rodjen u vazdušnom znaku Blizanaca. Podznak je smešten u nešto rezervisanom, pronicljivom emotivno dubokom znaku Škorpiona koji ukazuje na mističnost, psihološku spremnost, ali vrlo naporan put do uspeha. Opozicija Sunca i Saturna je znak da od malena nije sve išlo lako, iako samo tako izgleda. Taj aspekt može doneti njegovog  bivšeg trenera i strica Tonija koji mu je bio “drugi otac”, ali disciplinu sa kojom se stalno mora suočiti da bi bio prvi, kao i često opterećenje na javnom medijskom nivou..Saturn pravi opoziciju sa Suncem našeg Novaka Djokovića i zbog toga njih dvojica uvek mogu igrati veoma druge i mukotrpne mečeve, ali mogu biti i najveći ” rivali”.

Ipak nevezano za tenis, Rafa je jedan zreo i odgovoran mladić koji teži da postiže nedostižno.Vrlo dobro čuva svoj privatni život, ali može biti i vrlo posesivan kada voli. Uticaj majke na njegov život je vrlo bitan.Sigurno je teško doživeo razvod roditelja gde stalno postoji tenzija(Venera u raku u opoziciji sa Marsom u jarcu). Sklon hroničnim problemima sa zglobovima i kolenima, ali trpljiv. Iako je Rafa u periodu blagog uspona, nesigurnost je nešto što mu uvek može smetati posle težih teniskih mečeva. Vrlo mu je bitan odmor, devojka i sloboda.Voli da troši i obožava druge sportove. Vrlo je romantičan iako dobro prikriva svoje emocije. Njegovo umeće je upornost, samodisciplina i istrajnost koja mu pomaže da se drži na dobrom balansu. Vrlo je human, sažaljiv i voli ljude, more. Može da bude i sujeveran što se vidi na terenu, ali on to doživljava kao neki svoj pozitivni ritual koji mu daje trenutnu snagu na terenu.Ima mogućnost da naglo udje u brak, ali bude veoma brižan otac. Postojaće mogućnost da neko od njegove dece nastavi njegov talenat.

U svakom momentu zna ko su mu prijatelji.Biće tu i padova, i uspona, pokretanja starih povreda, ali će mu podrška porodice može pomoći da pobedjuje i bude zadovoljan svojim rezultatima.Tokom druge polovine sledeće godine osetio bi jaču potrebu za uspehom, povratio potpuno svoje samopouzdanje i posebno krenuo u period velikih pobeda. Iako će ga iz godine u godinu mučiti povrede, ostaće na terenu što duže može.Nadal je primer hrabrog viteza sa jakim emocijama i izuzetnom psihološkom snagom. Ono što ga povremeno slabi može biti sujeta ili poraz, koja može biti normalna za jednog profesionalnog sportistu. Ne prijaju mu novinari. Učenje stranih jezika mu je predstavljalo veliki problem, ali s obzirom da pripada znaku koji brzo uči, to neće biti velika prepreka za dalje. Nadal je veoma maštovit, veoma vezan za svoje poreklo i sigurno da će po isteku svoje velike teniske karijere pokrenuti neki samostalni biznis koji će mu doneti da se potpuno opusti i dočeka lepu starost.

3.06.1925. rodjen je filmski glumac Tony Curtis u znaku Blizanaca sa podznakom u Raku I Mesecom u Vagi.Pripadao je omiljenim glumcima svoje generacije, a posebno poznat po filmu” Neki to vole vruće”, Spartak”.

3.06.1950. rodjena je sjajna pevačica,tekstopisac I producent, dobitnica Gremija – Deniece Williams u znaku Blizanaca sa podznakom u Raku I Mesecom u Jarcu.

3.06.1906 rodjena je plesačica, glumica, ali ambassador Unicefa, I veliki borac protiv rasnih pitanja –Josephine Backer u znaku Blizanaca sa podznakom u Devici I Mesecom u Devici.

3.06.1982. rodjena je svetska I olimpiska šampionka, skakačica Jelena Išinbajeva u znaku Blizanaca sa suptilnim I intuitivnim, ali jednako borbenim Mesecom u škorpiji.

3.06.1963. u Beogradu, rodjena je pozorišna I filmska glumica –Anica Dobra u znaku Blizanaca sa miroljubivim Mesecom u vagi koji uz Veneru u biku ističu njenu lepotu, ali mladolikost. Konjukcija Marsa I Urana u devici ukazuje na poslovne veće prilike na nemačkom govornom području, ali izuzetnom profesionalcu I perfekcionisti uz srećan Jupiter u ovnu. Merkur I Venera u biku povećavaju ženstvenost, hedonizam I sklonost komforu.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.