https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -3.06.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/06/mirroring-2968596_1280-1280x710.jpg

Početak nove nedelje i novog meseca sa Mladim Mesecom podstiče novu nadu ali i snagu da treba proći odredjena iskušenja koja nas očekuju u ovom mesecu iz čega možemo izaći kao pobednici. Danas uz Mladinu pokrenuće se i snažan aspekt Venere i Rx Plutona kao začin ljubavi i ozdravljenje od svakog problema. Nedelja koja je pred nama nosiće i dosta promena, od ulaska Merkura u nešto emotivniji znak Rak, pa će nam misli biti sentimentalnije i nežnije, do sekstila Merkura i Urana u petak kada nas vizija uz naše srce može voditi da napravimo prave odluke i napravimo neke nove početke. Venera će razdragano od nedelje ući u znak Blizanaca, pa će pred nama biti krajnje vrckava, dinamična i veselija energija gde će reči posebno imati važnost u ljubavi.

Čini mi se da je energija u fizičkom smislu već duže vreme u padu, kako zbog osetljivog Marsa u svom padu koji tek treba da prodje odredjena iskušenja i lekcije prošlosti, do Sunca koje će u nedelju imati prilično sumoran aspekt sa Neptunom pa svakako čuvajte zdravlje, mislite na pozitivno i nemojte ga trošiti na nešto što vas može ” razboleti”, da će iskušenja ovog meseca biti možda i prevelika, hoće, ali zato budite pametni i samo napred uz ono što vam prija.

 

 

“ U svačijem životu postoje veliki trenuci, a većina ih se javlja kroz nečije ohrabrenje.”
Džordž Adams

5:40 am pred nama je snažan trigon Venere u Biku sa Rx Plutonom u Jarcu na 22,47 stepenu donosi ogromnu fizičku privlačnost, i povećanje jakih strasti i ljubavne povezanosti. Izuzetno intezivno vreme za ljubav, pažnju, zaljubljivanje. Vreme velikih emotivnih promena, kao i pobošljanja ljubavnog života. Parovi koji se sretnu u ovo vreme imaće osećaj velike strasti u vazduhu, ali da zajedno uz mnogo borbe mogu osvojiti svet. Odličan aspekt za finansijski oporavak i dobijanje većeg novca, kontakt sa bankama, dobro za igre na sreću, finansijske rizike, berze.

12:02 MLAD MESEC U BLIZANCIMA, Sunce i Mesec u konjukciji na 12 stepenu donose vreme koje je odlično za učenje, putovanja, mentalni pokret, smeh, igru, pesmu. Mlad Mesec je dobar za uvek nov početak, a posebno srećan u ovom mesecu za dolazak do istine, ali da neki deo nesvesnog dela sebe izbacimo napolje i da napravimo pravo kreativno delo. Vladaoc Merkur u Blizancima posebno danas podstiče odlično vreme za kupovinu vizila, registracije, tehničke preglede, kupovinu karata, jak odnos sa bratom, sestrom, kao i puno priče i zabave. Odlično vreme za učenje stranih jezika, svih vidova prevodjenja, ali studije, spremanje završnih ispita ili diplomiranje, ali mature kao najlepši deo školskog doba. Reč će danas imati snagu, pa kažite šta mislite i šta vas muči, onako u srž stvari da ne bude zabune. Dan kada će biti puno telefoniranja, ali i novih informacija. Odlično vreme za pokrenete neko usavršavanje ili nešto novo naučite, dobijete savet.

Ovaj mlad mesec istaknut je simbolom i moćne zvezde Aldebaran koja ističe hrabrost, istrajnost i upornost  s obzirom da se nalazi u sazvežđu Bika, ali donosi viši rizik aneksioznosti i problema sa disanjem. Ipak uz moćni trigon Venere i Rx Plutona nekakva regeneracija ipak može biti u vazduhu, s obzirom da će se Mladina dešavati kroz vazdušni znak Blizance. Ovo je odlično vreme za zaljubljivanje, ali zaradjivanje novca.

19:30: Mesec na moćnoj zvezdi Rigel, na 16,50 stepenu Blizanaca iz sazvežđa Orion povezana sa slavom, bogastvom i pozitivnim ličnim prilikama donosi odlično vreme za porodične, imovinske poslove, ali ličnu sreću.Posebno srećno vreme za pronalazaštvo, mehaniku, informativne poslove i medije.

22:40: Mesec u Blizancima u kvadratu sa Neptunom u Ribama na 18 stepenu donosi preosetljivost, umor, hronične probleme, ali povećanje problema sa disanjem, koncentracijom, pojačane kradje i izdaje. Maštanje, romantičnost, ali i pojačana razočarenja.

 

# newmoon in gemini# mlad mesec u blizancima# venera u zagrljaju plutona# dnevna doza luna# imam nešto da vam kažem#

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.