https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro – Vremeplov – 30.08.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/08/tunisia-983403_1280-1.png

30.08.1858 osnovan je Tunis, nekadašnja omiljena destinacija naših turista, rodjen u znaku Device sa podznakom u Blizancima i Mesecom u Biku koji ukazuju na gostoprimljiv narod, ali i lepotu duše samog naroda. Tunis može imati period većeg napretka od proleća sledeće godine, ali niz neprijatnosti ove jeseni.

Nas uvaženi, veliki srpski glumac Nebojša Glogovac danas bi napunio 50 godinu, rodjen 1969 u Trebinju u znaku Device sa podznakom u Strelcu i Mesecom u znaku Ovna ostavio je veliki napredak u našoj kinematografiji, pozorištu gde je dao potpuno sebe.

Na današnji 30.08.1972 rodjena je američka glumica – Cameron Diaz, u znaku Device sa podznakom u emotivnom i sentimentalnom znaku Raka i Venerom u raku u 12 polju koja posebno nosi skrivenu osetljivost, mekoću i koja u kvadratu sa Uranom izaziva i povremenu hirovitost, ali da je Cameron često imala i jake stresove zbog ljubavi, ali i porodice.Ipak to se ne vidi spolja jer Merkur u Lavu ukazuje na mentalnu superiornost i sjaj, samopouzdanje koje deluje da Cameron ne fali.

Mesec u egzaltaciji u Biku kroz 10 polje nekako nosi obratan položaj da je Cameron osim želje za materinstvom želju da bude veoma uspešna glumica koja se okušala u svim žanrovima. Svakako,  kao Devica veoma vodi računa o svom telu, zdravlju, ishrani iako je veliki gurman I često mora da se odriče dosta stvari, ali joj tu i pomaže Mars u devici koji i jeste okrenut zdravoj ishrani.Veoma je originalna, svoja, ali jednako osećajna i sklona nostalgiji.

Često je učila od starijih, mada i danas teže podnosi kritike na polju profesije.Ipak ova krajnje vesela devojka danas puni 47, ali se ne plaši godina, jer će zadržati dosta dugo svoju dobru liniju, ali što bude starija imaće sve bolje profesionalne mogućnosti koje je posebno očekuju kroz nove projekte od sledeće godine, posebno proleća sledeće godine,

Iako pripada materinskoj kombinaciji, ipak loš položaj vladaoca Saturna i Jupitera, ali i Meseca i Merkura ukazuje da se ne oseća psihološki spremnom za majku, i da čak može biti pitanje usvajanja iako je to veoma popularno u Holivudu. Kada je želela u nekom momentu kao da nije u tom momentu nije mogla sa osobom za koju je bila vezana, pa je nekako prebrodila činjenicu da uživa u toj ulozi.Sa druge strane Cameron je rodjeni hedonista, koji je prezaposlen, koji uživa u jednostavnim stvarima, prirodi, ali koja je itekako ozbiljna na filmu iako ne može raditi sa bilo kim.

30.08.1969. rodjen je bivši jugoslovenski reprezentativac – Vladimir Jugović u znaku Device sa Mesecom u Ovnu.

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.