https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 30.08.2019.- ” Mlad Mesec”

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/08/moon-1278796_1280.jpg

Mlad Mesec ,drugi ovog meseca donosi još jednu fazu potpunog čišćenja i isparavanja, ali i izbacivanja svega   nakupljenog od Punog Meseca. Ipak, ovaj Mlad Mesec uz jak uticaj Venere, Merkura, uz Sunce i Mesec u konjukciji kroz znak Devicu koji će se naći uz dodatno gorivo Marsa veoma zanimljivu fazu regeneracije kroz rad, učenje, ali pre svega izražavanje i upoznavanje sebe. Danas uz Mladinu koja po našem vremenu nastupa 12:37, imamo i uzbudljiv trigon Sunca i Rx Urana kao dodatni začin da nas malko uzdrma i pokrene ono najbolje u nama, jer Mladina je u ženskom, ali nešto promenjivom znaku Device, pa će biti potrebno mnogo više od detalja, organizacije, prosto jedan deo nas da ipak malko uživa u hedonizmu, koje nam baš nedostaje tokom druge polovine ovog meseca kada su se sve glavne planete i pomerile ka znaku Devici.

Čišćenje unutar i spolja. Još jedna slika i lekcija i iskušenja neba koja me podsećaju da život u jednom momentu mi donosi jak pad i paranoju, a u drugom svetlost. Osećam vibracije toliko naglo da istovremeno mogu da patetišem, ali i volim ceo univerzum. Pogled prema nebu, ruke širim prema ikoni, ali zahvaljujem i sebi na snazi da oslobodim telo od svog dodatnog stresa. Regeneracija celog organizma kroz san, ali rad. Zagrljaj onima koji su tu uvek.Otvaranje emocija u drugom pravcu. Čajevi i mirišljave cveće i po neka čaša crnog vina kao inspiracija.Obavljanje 5 poslova odjednom, Uživanje u malim stvarima, ali i pogledima i običnim ljudima. Bežanje od letargije i svadja. Šetnja i sunce kao direktni napor, ali ozdravljenje kao i suze koje dodju kao odlicna samoterapija. Bačen još jedan kamen spoticanja.Hvala nebu, Idemo dalje. Tačka, zarez.

„ Najsnažnija veza koju ćeš imati je veza sa sobom. U toj vezi ti postavljaš standarde za sve ostalo.“ – Steve Maraboli

Mesec od 1:58 am prelazi u znak Devicu. Kratkotrajan prazan hod najavljuje vreme kada treba da stanemo i posvetimo se sebi, svom telu. Mesec će boraviti u znaku Device do nedelje 1.09 kada će pod uticajem New Moon imati za ulogu da nam pokrene sve ono što je potrebno izbrisati, baciti, očistiti, prepraviti, pokrenuti kao najbolji deo sebe. Pobeda. Tačka. Adios Avgust… Čekaju nas nove radne pobede. Mnogo mozganja, previranja po glavi, razmišljanja dal može biti drugačije, da li je nešto sitnije propušteno.

Sunce nam daje još uvek vitamin d da se preznojimo još malo u letnjem zanosu. Medjutim Mesec u Devici je često sklon i da donese poneku prolaznu kišu, dosta oblaka. Bićemo usmereni ovog vikenda na početak škole, pripremu zimnica, sredjivanje školarina, uplate, papirologiju, krečenje, renoviranje, popravke. U emotivnom smislu, ono što osećamo, držaćemo ipak za sebe, jer Venera nije u položaju da se pokrene i veruje u dobro, zapošljava sebe da ne bi mislila na one unutrašnje nevolje.

Devica je znak reda, dnevnog rada, vezana za 6 astrološko polje koje svakako ukazuje na energiju služenja.Veoma pozitivan dan za medije i javne promocije, ali da se pozabavite svojim telom, da smirite dušu nekim hobijima ili nečim za šta niste imali vremena.Ipak, iako je vikend Luna je baš raspoložena za rad, učenje, pa nije loše zaposliti sebe, posebno u subotu. Mesec od ponoći na zvezdi Regulus koja može pojačavati nepotrebnu dramatičnost i globalne dogadjaje u svetu. Ipak osećaj neke lične sigurnosti ipak može da vas vodi napred, kroz omiljenu pesmu, zagrljaj, ljubav koju priželjkujete ili neki vid tajne koju nosite u sebi koja vam može dati dobro raspoloženje.

Od 4:23 am: Mesec i Merkur u konjukciji na 1 stepenu mogu doneti vrlo jake snove koje bi bilo dobro ujutru zapisati, ali rad do ranih jutarnjih časova. U povećanju nesanice. Moguče važne vesti, ali i inspiracija ove noći. Razgovori koji imaju korisnu svrhu. Unutrašnji demoni koji ne daju potpunoj opuštenosti.Razmišljanja šta je bilo pre nedelju dana. Pisanje kao pražnjenje.Dobro za putnike.

5:15 am: Sunce u Devici biće u trigonu sa Rx Uranom u Biku  noseći energiju nagle sreće i pojačanih interesovanja, povećanje iznenadjenja i ličnih potencijala. Potreba za slobodom u sektoru posla, u vidu osamostaljivanja, ali finansijske slobode biće veoma važna. Period važnih kupovina, ali bitnih poslovnih dogovora. Mogućnost rada sa novim osobama, novi plan rad, spremanje za školu, neka euforija, neočekivane lične okolnosti.

12:10: Mesec u Devici u trigonu sa Rx Uranom u Biku : Period naglih iznenadjenja i neplaniranih poslova , prilično pojačanih vizija, idealno vreme za kreiranje nečeg novog. Moguća nagla emotivna upoznavanja. Pojačanost društvenih mreža.Za one koji rade, veoma plodan period.Lekari mogu imati posebno dosta posla. Odlično vreme za transformacije, nove početke. Pozitivno vreme za dogovore, ali i putovanja. Okrenutost svom telu, estetici. Period kada možete probati nešto novo što vam se može svideti.

12:37: Mlad Mesec u Devici na 6,46 Device. Za jedan stepen do Marsa pa donosi posebnu dozu erotičnosti iako je u prikrivenom i nešto stidljivom znaku Device, on može biti i znak jakih emocija koje mogu izbiti na površinu. Odličan za velike poslove, otvaranja, putovanja, ali pre svega rad i čišćenje i bolju organizaciju kroz rad, saradnike, odličan ko planira da menja profesiju ili radno mesto. I Merkur je jako blizu Sunca i Meseca pa će nam doneti mentalno pojačanje da pokrenemo svoje želje i da malo ipak stavimo neke lične potrebe na prvo mesto. Briga o zdravlju, telu, ulepšavanje, mnogo rada, trka za obavezama, ali svestranost. Posebno važno i dobro vreme za Device, ali veoma interesantan Vodolijama, Bikovima, Blizancima i Lavovima.Rakovi će posebno biti mentalno motivisani i skloni veoma dobroj komunikaciji i učenju, dok Vage mogu imati period regeneracije kroz tajne poduhvate i emocije, dok Škorpije mogu imati priliku da učestvuju u timskim aktivnostima i zabavljaju se sa prijateljima. Jarčevi mogu uživati u putovanjima i poslovima van zemlje, ali imati podršku neba kroz obrazovanje, dok nešto senzibilniji period može biti vezan za znak Ribe, Strelčeve koji mogu osećati jaku konfuziju i umor, kao i znak Ovan koji se mogu suočavati i sa zdrastvenim problemima.

14:16: Mesec konjukcija Mars kroz znak Device u blizini zvezde Tuban u sazvežđu Drako, Može doneti finansijske dobitke i okrenutost rešavanju materijalnih prilika.Ipak, vreme kada je važno obratiti pažnju na instalacije u domu, može dolaziti do kvarova, požara.Emotivno, period kada se više očekuje od voljene osobe i kada se može osećati usamljenost.nerazumevanja okruženja, kao i osećaja da nešto nedostaje.Ukoliko to osetite, probajte da pokrenete promene u sebi i da se prepustite stvarima koje želite da ostvarite. U pojačanju laka nerviranja oko sitnica. U porastu svadje. Paziti na probavu, zube!

20:14: Mesec i Venera u konjukciji na 11 stepenu u blizini zvezde Zosma emotivna testiranja, ali i jaka udvaranja. Manji pokloni, pažnja, potreba za savršenstvom. Kupovine, izlasci, društvena dešavanja, susreti. Povremena apatija. Molitve koje pozitivno mogu uticati na zdravlje i ljubav.

# currentmood# new moon in virgo+2# dnevna doza lune#

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.