https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov – 4.10.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/10/dinant-2220459_1280-1280x853.jpg

Na današnji 4.10.1946 rodjena je Oskarovka, sjajna američka glumica Susan Sarandon u znaku Vage sa podznakom u kardinalnom, zemljanom znaku Jarca i Mesecu na samom ascedentu koji ukazuje da Suzan deluje starije, hladnije, odmerenije, ali da je ona upravo veliki intuitivac i umetnik ( Sunce i Neptun u Vagi). Iako nikad nije bila na listi najlepsih glumica sveta, Susan Sarandon spada u mudre, ali pametne glumice, po horoskopu izuzetno seksipilne jer njen Jupiter, uz Veneru i Mars u škorpiji ukazuju na izuzetnu profesionalnu privlačnost, borbenost i harizmu. Susan je uvek veoma motivisana, ponosna, dostojanstvena, tajanstvena, ali sklona da sve dobija uz velika odricanja i borbu.U poslu kao da voli da radi sa proverenim rediteljima i kolegama, ali obožava autobiografske i istorijske filmove. Iako su iza nje brojne nagrade i pohvale, to je nije promenilo, ali joj može doneti posebno važne role i nagrade koje ne očekuje u periodu od 2018-2022.

4.10.1989 rodjena je prelepa američka glumica i maneken –Dakota Johnson, ćerka glumca Don Johnsona i Melani Grifit, skorije poznata po erotskom trileru „ Pedeset nijansi sive“. Rodjena u znaku Vage sa podznakom u vrlo odgovornom i zrelom znaku Jarca i Saturnom i Neptunom u jarcu koji ukazuju na izuzetnu unutrašnju maštovitost i izdržljivost, kao i  sa Mesecom u  slobodoljubivom i umetničkom znaku Strelca. Prolazak Jupitera kroz znak Raka kroz 6 polje donosi da poznati roditelji mogu motivisati, ali da njihova imena neće mnogo pomoći napretku ove glumice i da ona sama mora naći svoj glumački put.Dakota je veoma analitična, voli da putuje, teži obrazovanju i prilično želi da živi samostalno.

Pluton i Venera u škorpiji joj mogu doneti i veći uspeh kroz trilogiju filmova Pedeset nijansi, ali sigurno i veću upornost i dominaciju na filmu posebno od 2022.Izuzetno je opuštena spolja iako prilično sve preživljava u sebi. Njena lepota joj prilično pomaže u usponu iako bi želela da prihvata i teže uloge, rimejk varijante da bi pokrenula sopstveni uspeh.Pred ovom mladom glumicom je težak, ali izuzetno značajan umetnički put.

4.10.1965. rodjen je srpski filmski i pozorišni glumac –Dragan Gagi Jovanovic u znaku Vage sa podznakom u Škorpiji i Mesecu u znaku Vodolije.

4.10.1976. rodjen je bivši vaterpolista sada privatnik –Danilo Dača Ikodinović u znaku Vage sa podznakom u Lavu i Mesecu u Vodoliji.

4.10.1830 osnovana je Belgija u znaku Vage sa podznakom u Jarcu i Mesecu u znaku Bika.

4.10.1923. rodjen je i Oskarovac –Charlton Heston posebno poznat iz legendarnog filma „ Ben Hur“ u znaku Vage sa podznakom u Škorpiji i Mesecu u Raku.

4.10.1949. rodjen je američki glumac Armand Assante u znaku Vage sa Mesecom u Ribama.

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.