https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro – Vremeplov 8.10.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/10/Opera-Snapshot_2019-10-08_001251_www.youtube.com_.png

Na današnji 8.10.1970. rodjen je američki glumac i scenarista – Matt Damon u znaku Vage sa podznakom u Vodoliji i tradicionalnim Mesecom u Jarcu. Matt je ozbiljan glumac koji osim serijala o Bornu, ali i svežem Marsovcu  ima i top hit film „ Dobri Vil Hanting“, dok privatno nosi poruku dobrog momka iz kraja, izuzetne intelegencije, veoma bračnog lojalnog i vernog porodici.

Ipak, stvari nisu baš tako ni lake naizgled gledajuci njegovu opoziciju Saturna i Venere, ali pomalo usamljenog Meseca u 12 u kvadraturi sa Suncem koja nosi da je tu bilo ozbiljnih odricanja, čekanja iako sve deluje na prvi pogled pomalo idealno. Svakako mocna konjukcija Marsa i Plutona donosi da Matt drzi stvari pod kontrolom i da je izuzetni perfekcionista, ali i vladaoc Uran u vagi da je sklon transformaciji i da veoma teži nekom svom ličnom putu kroz film. Zato je serijal filmova o buntovnom Bornu bio i pravi izazov za njega. Deluje da mu slava bas ne prija i da u poslu voli neku vrstu izolovanosti.

Ipak, prizeljkuje velike nagrade do kojih će i doci uz ogroman rad i trud do 2020.Matt je i prava Vaga koja je veoma mentalno harmonična, kulturna, veoma šarmatna i trudi se da bude korektan.Nije pristalica pritisaka ili uslova i sigurno zbog podznaka u Vodoliji tezi nezavisnosti iako uvek moze imati i tezi put.Veoma je praktično organizovan i neko ko dobro kontrolise svoje emocije.

8.10.1985. rodjen je američki pevač i muzički producent Bruno Mars u znaku Vage sa podznakom u umetničkom znaku Riba sa dominatnim i veoma prepoznatljivim Mesecom u Lavu.

Na današnji 8.10.1949. rodjena je sjajna Sigourney Weaver, nominovana za Oskara, glavna junakinja „ Osmog Putnika“, graciozna i talentovana u „ Zaposlenoj devojci“, rodjena u znaku Vage sa podznakom u čulnom, ali praktičnom znaku Bika sa Mesecom na ascedentu.

8.10.1980. rodjen je američki muzičar i glumac –Nick Cannon  rodjen u vreme Mladog Meseca sa konjukcijom Sunca i Meseca u vagi i šarmatnim podznakom u Blizancima.

8.10.1926. rodjena je fantastična Louse Hay –motivacioni govornik, pisac, u znaku Vage sa podznakom u Lavu i Mesecu u Škorpiji.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.