https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Venera u Škorpiji 8.10.-1.11.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/10/fashion-2190062_1920.jpg

Venera u škorpiji, u svom izgonu( padu) mistična I tajanstvena do “ bola”, bori se za ljubav ceo život.To ne bi bilo zanimljivo kad bi sve išlo jednostavno, zar ne, jer zna ova Venera koji je njen emotivni put, da je to put” preko trnja do zvezda”, ali isto tako zna da voli do najmanjeg delića snage, da trpi, da ide na sve ili ništa, i da njen emotivni život mora imati neku zabranu, misteriju, tajnu, komplikaciju. Kad je zaljubljena, ova Venera daje sebe, daje svaki delić svog tela, a sa druge strane zna da bude i posesivna, da ljubomoriše, da kontroliše,da bude sebična( da želi osobu samo za sebe),  da je uvek u istraživačkom duhu, pa joj neće promaći nijedan detalj( ni najmanji) kad se radi o osobi koju je izabrala. A bira je uvek usleg neobičnih okolnosti, često i u fazi kad joj u glavi nije ljubav.

Venera u škorpiji sve zna, samo ne zna da voli malo…. Ona ne flertuje, ona samo želi ljubav i  sve sa osobom koju voli, tu ne postoje granice, tu ne postoji vreme, tu nema plana. Zna itekako da pokaže veliki mazohizam i  da često ide na svoju štetu, i  nekako je normalno da ona pada, pa ustane, da pati do “ bolesti”, da prolazi stenovit put, da teško prihvata rastanke i  da je sklona da kad je očajna da plače na sav glas. Ipak, uvek se vraća na mesto “ svog pada” i  teži da razume sebe, pa stalno analizira sebe, osobu koju voli, stalno je u potrazi za odgovorima.

Zna da bude “ mračna” i  subjektivna ova Venera , ali jednako ponosna da sama sebe dovede do toga i  kad je spremna da krene dalje. Ona kroz ceo život uči o ljubavi. Ne drži je mesto, ali je uvek na neki poseban način povezana sa osobama koje voli i  koje su je povredile.Ona je i realna, pesimistična, ne traži ona bajkovite priče i  idealizaciju nečega.Voli istinu, čistoću, fer odnos, ako toga nema, postaje surova, nemilosrdna, zahtevna, nekontrolisana. Izuzetna strast prema ljubavi i  životu nose stalne uspone i  padove.Uglavnom brakom dobija osobu koja razume sve njene tragove prošlosti i  koja zna da je sluša i  kad ne priča.

Ipak emotivni put je pun tuge, gorčine, borbe i  nije lako. Ali ona se nikad ne predaje…. Iako prodorna, ona ne podnosi izdaju. Ona teži sigurnosti do koje dolazi kada sve ostavi i  ne očekuje puno.

Kontakt sa istokom i  sam osećaj konstatnog emotivnog “ ćišćenja” povezano je sa ovom Venerom. Posebno devojke ove Venere su izuzetno privlačne, imaju mnogo prijatelja, u odnosima su veoma lojalne, poseduju visok standard i veoma su probirljive. Kod ovih devojaka i žena, morate proći gomilu tajnih testova da bi vas prihvatile.Vole prirodnost, ali su uglavnom uvek u jakim ljubavnim vezama, pri čemu biraju markatne, mačo tipove iz raznih oblasti, ali tipove koje često i  same spašavaju. Ovo su osobe koje imaju izuzetna opažanja, vole da zaštite druge, obožavaju astrologiju i  okultne nauke.

Ne dopada im je neprirodnost i  kada  se nešto mora. Kod njih ništa ne ide pod pritiskom.Veoma su jedinstvene po izgledu, ali iako im odgovara crna, ljubačasta boja kao i  sve tamnije varijante, bela im se preporučuje je  unosi mir i lakše otvaranje srca kao i  neki vid pročišćenja.. Uvek biraju prijatelje koji su malo u suprotnosti sa okruženjem ili koji su drugačiji.Nikad ne zaboravljaju one koje vole.

Muškarci ove Venere mogu imati dosta avantura zbog pojačanog seksualnog potencijala, ali će ostati pored žene koja je dostojanstvenija, zatvorenija, umerenija, mudrija. Često mogu voditi dvostruki život, a imati posebno čudne emotivne izlete u zrelijim godinama. Ovi muškarci obožavaju egzotiku, adrenalin, teško se poveravaju drugima, malo su kontraši po prirodi. Ipak, takodje kao i žene ove Venere mogu mnogo da vole i generalno ne podnose samoću i uvek imaju puno mogućnosti za kraće veze, dok se sporije vezuju.( naravno sve zavisi I od ličnog horoskopa).

 

ŠTA MOŽEMO OČEKIVATI KROZ UTICAJ TRANZITNE VENERE?

Pošto je Venera planeta ljubavi i zadovoljstva svakako, kroz uticaj Škorpije može povećavati period pun strasnih i  dramatičnih emocija, ljubomore medju parovima, ali radjanje vrlo jakih veza koje mogu počinjati posebno na osnovu jake fizičke privlačnosti na prvi pogled. Neće biti neobično da se stvari dešavaju po principu sve ili ništa. Biće tu i  ekstremnih emocija, tajnih susreta, dvostrukih veza, špijunaža. Ljubav i patnja će nekako ići ruku pod ruku, ali iako ova Venera u padu može pojačati jaču želju za emocijama i sigurno je da nam sledi vrlo interesatno vreme. Nagli preokreti, prekidi, pa obnove, ali da pojedinci beže u samoću, ali da samo bežanjem pojačaju još veću želju za emocijama prema prošlosti.Blag i  umiljat način će biti potreban da bi se sveže veze razvile i  održale, a oni koji su sami, moraće malo da se više otvore da bi očekivali konkretne promene.Mnogi će posle ovog tranzita I reći rečenicu” ovo mi se dešava prvi put”.U prednosti će biti strast, u padu opsesija I ljubomora, pa se treba malo distancirati od toga.( ko može).

Venera od 19:04 po lokalnom vremenu 8.10 ulazi u znak Škorpije u kome će boraviti do 1.11.( 21:26)

8 minuta posle ponoći 12.10 Venera će napraviti dramatičnu opoziciju sa Rx Uranom u Biku pred sam Pun Mesec  što najavljuje velike promene na emocionalnom planu, ali nagle, često i eksplozivne situacije kroz ljubav, novac, ali najavu jake fizičke privlačnosti i ljubavi na prvu privlačnost. U porastu prekidi, odvajanja, svadje i nerazumevanja.Porast afera i tajnih veza.Mnogo internet veza. Potreba za koketiranjem, nekim adrenalinom u emocionalnim vezama i velikom transformacijom. U porastu veliki ljubavni rizici i preporuka je opreznosti sa novcem! Pojačana euforija, jaki susreti, ali i prolazni odnosi praćeni jakom seksualnom stimulacijom. Ovaj aspekt je na snazi od 27.11.2020 u narednom periodu.

20.10.( 16:00) : Venera u Škorpiji u sekstilu sa Saturnom u znaku Jarca – vreme mira, dobre ekonomske organizacije i štednje, ali vreme lojalnosti i poverenja. Jaka potreba za pravom ljubavlju, ali ličnim vrednovanjem. Sa voljenom osobom možete osetiti sigurnost i potrebu za ušuškanošću.Emotivne stvari mogu se rešavati mirnijim putem, trezvenije.Period medjusobnog razumevanja i podele poslova. Odlično vreme za pokretanje sopstvenog poslovanja, kao i kreativne talente u koje se treba uložiti veća organizacija i napor. Ovaj aspekt će ponovo biti na snazi 4.02.2020.

21.10 ( 21:42): Venera u Škorpiji u trigonu sa Rx Neptunom u Ribama – emotivna čarolija, idealizacija, izuzetna telepatija u odnosu na one koje volimo, veze koje počinju ovog dana mogu imati jak prizvuk nečeg “važnog i posebnog”. Jaki snovi, pokloni, neočekivani susreti, plemeniti poduhvati, jak emotivni intezitet pa ne treba verovati u slučajnosti. Jaka mašta, izuzetno srećan aspekt kroz umetnost, lečenje, muziku. Odličan period za ljubavno opuštanje. Nežnost, inspiracija, sklonost jakom preodsećanju i potrebi za savršenoj vezi. Ipak vreme važnih ljubavnih dešavanja. Ovaj aspekt će se ponovo aktivirati i 27.08.2020.

25.10.( 11:51) : Venera u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom u znaku Jarca : emotivna stabilnost, zrele odluke, dobro za zajednička planiranja, aspekt koji pojačava emocije kod parova koji su zajedno. Pozitivan kroz kontakte sa osobama koje su bile važne u prošlosti.Emotivno, mnogi će osećati snagu da pokrenu neke transformacije i promene koje su stajale. Dobro vreme za finansijski napredak, regeneraciju, važne projekte. Potreba da se ljubav stavi na test, ali viši nivo. Sklonost otkrivanju važnih tajni, ali i okrenutosti privatnosti kroz svoj lični život. Jaka potreba za deljenjem, ali i osećaj da je pred vama nešto značajno, možete otkriti jake emocije prema nekome. Svakako period preporoda.Naredni aspekt Venere i Plutona imamo na snazi 2.02.2020.

30.10.( 23:06): Merkur i Venera u konjukciji kroz znak Škorpije – Pravo vreme da nekom kažete da ga volite. Pravo vreme za upoznavanja, susrete, ljubavna putovanja i selidbe. Dosta planova. Odlično vreme za dolazak do novca ili ulaganje novca u neko znanje, kurs. Pokloni. Idealno vreme za kreativniji rad, umetnost. Dobro za obnovu starih prijateljstava ili veza. Dobro za potpisivanje spornih papira. Povoljno za berze, igre na sreću. Narednu konjukciju Merkura i Venere imacemo 22.05.2020.

# currentmood# crazy in love# venus in scorpio# astroluna

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.