https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov 9.03.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/03/Capture-4.jpg

Na današnji 9.mart 1964 rodjena je u Parisu, sjajna francuska glumica,  dvostruka Oskarovka  – JULLETTE BINOCHE( rodjena u znaku Riba znaku filma, posebno smešteno uz Mars u zenitu uz pomoć Jupitera na hrabrom 22 stepenu Ovna što znači da je rodjena glumica, sa podznakom u vrlo nežnom, porodičnom znaku Raka –  potiče iz glumačke porodice. Mesec – vladaoc njenog podznaka nalazi se u malo zatvorenom, odmerenom i rezervisanom znaku Jarca u 7 polju( koji povećava tradicionalnost ali ona spolja i deluje tako, sa klasičnim stilom). Egzaltirana Venera u biku pojačava njen seksipil i dobrotu kroz društveni život, ali ova strpljiva glumica je vrlo rano započela glumačku karijeru. Imala 24 godina kada je dobila prvu veliku ulogu u filmu Filipa Kaufmana „The Unbearable Lightness of Being“. Taj performans doneo joj je mnogo nagrada i ponuda za glumu u budućim filmskim ostvarenjima kao što je :  „Tri boje: plavo“ (filmska trilogija Tri boje Kristofa Kiješlovskog) zahvaljujući kom je dobila nagradu Cezar za najbolju glumicu. Za istu nagradu bila nomonovana pet puta tokom karijere. 2019 bez obzira na ličnu preosetljivost i senzibilnost, donosi sjajne profesionalne mogućnosti i projekte koji mogu Jullette doneti brojne nagrade, ali njenu ličnu sreću.

Na današnji 9. mart 1955, u Rimu rodjena je jedna od najlepših žena sveta, italijanska glumica – ORNELLA MUTTI ( rodjena u znaku Riba na 18 stepenu Sunca sa podznakom u Devici,  znaku potrebe za savršenstvom, i uticajem Meseca u vagi ( za one koji ne znaju ona se trenutno bavi modom, 2008 je napravila je svoju liniju nakita u Parizu). Majka troje dece, sa jakim uticajem Marsa u biku koji označava njen seksipil pomešan sa urodjenom skromnošću. Mars u biku ( novac, plastične operacije, finansije partnera) predstavlja i položaj grudi po kojima je bila poznata i koje je osigurala uz dobru novčanu korist. Jupiter u raku ukazuje da će ona dosta raditi na projektima koje je želela u mladosti i da će biti vrlo posvećena dobrotvorom radu, porodičnom biznisu i modi u toku ove godine.Ova harizmatična glumica ostala je legenda, ali neko ko može biti primer ženama. Deluje vrlo opušteno i okrenuta je budućnosti, novim stvarima i jako je dobra majka.

Na današnji 9. mart 1960 rodjen je najtrofenijih trener Evrope, bard srpske košarke, Željko Obradović, rođen je u znaku  Riba sa podznakom Raka. Ova dupla vodena kombinacija ukazuje da su kod njega emocije u vrhu prioriteta i da se prelivaju na sve strane. Mesec se postavio u dominatnom Lavu, što ukazuje na naglašeni ego i vatreni temperament koji burno reaguje kad je ego povređen. Brzo procenjuje ljude i njihove namere, i ne greši u tome, što ga automatski stavlja u nadređeni položaj. Pogotovo je sport naglašen kad vladar I polja u Lavu ima aspekt sa Marsom, kao što je u njegovom slučaju. Ovo je aspekt izrazite želje da se uspe u životu, da se bude poštovan, cenjen i uticajan. Zbog njega je Željko uzeo dirigentsku palicu i postao uvaženi maestro evropske košarke. On je jedini na planeti osvojio svetsko prvenstvo i kao igrač, i kao trener. Ta jedinstvenost, se ogleda u stepenu njegovog Ascendenta, tamo gde je moćna zvezda Sirijus. Sunce i Merkur u IX polju naglašavaju uspeh u inostranstvu i učiteljski talenat.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.