https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 9.03.2019

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/03/girl-3954232_1280-1-1280x853.jpg

Mesec u znaku Ovna kroz ceo dan budi strast, akciju, ali pojačanu destrukciju, nestrpljenje, sklonost isključivosti, unutrašnjim nemirima i unapred planiranoj tenziji, pa je jako važno danas malko spustiti loptu ako osetite osećaj ” pritiska u glavi”. Mesec od ponoći na stepenu svoje snage i egzaltacije 13 stepenu donosi hrabrost i smele ideje. Mars kao vladaoc, u ženskom plodnom znaku Bika na veoma pozitivnom 15 stepenu,  može usmeriti posebno energiju na lični napredak, ali i novac i zadovoljstva, pa će biti i dosta trošenja novca danas jer mnogi od vas će imati potrebu da se opuste od rutine. Pred nama su danas pomalo kontradiktorni aspekti čas vruće -hladno, ali bi u periodu od 18 mogli očekivati izvesna olakšanja i zaštitu, i nekako kao da sve može teći lakše i nekim normalnijim tokom. Danas nam može dosta pomoći aspekt Sunca i Saturna koji nas može naterati da budemo ipak mudriji i strpljiviji posebno u poslovima koji stoje, poseno u partnerskim odnosima koji su danas od velike važnosti.  Danas ćemo varirati od potpunog pesimizma do naglog optimizma, pa se pripremite na malko turbuletniji početak vikenda. Ipak, danas je dan za isceljenje prošlosti i neki potpuno nov lični početak.

Držim ti fige…
Da se pokreneš.
Da se istakneš.
Da procvjetaš.
Da zatražiš.
Da dobiješ.
Da pretrpiš trenutnu bol.
Da kreneš, ako već nisi.
Da staneš, ako te sputava.
Da zavoliš.
Da voliš usprkos svemu.
Da voliš usprkos svima.
Držim ti fige…
Da uspiješ!
Ingrid Divković

1:40 am: Mesec na zvezdi Alferac iz sazvežđa Andromeda na 14,18 stepenu Ovna donosi posebno srećno vreme za ljubav, razgovore, popularnost, izlaske, lično ulepšavanje, ali i moguće ljubavi na prvi pogled. Povoljno vreme za poklone i dobijanje novca preko lepih stvari. Sretno vreme i zaštita, mir.

8:11 am: Sunce u Ribama sekstil Saturn u znaku Jarca na 18,25 stepenu : može doneti okrenutost prošlosti, ali istrajnosti, mudrosti, boljoj organizaciji i pozitivnim naporima u realizaciji na stvari koje su duže čekaju. Odlično vreme za podučavanje, istraživanje, ozbiljnije razgovore, ali završetak dnevnih obaveza – bolja organizacija nego prethodnih dana . Vreme poverenja, ali veće odgovornosti kada se mogu pokrenuti dnevne, ali i aktivnosti koje su čekale vreme. Emocije i razum u balansu. Dobro za unapredjenja, konstruktivna putovanja, kontakte sa drugim kontinentima.

9:45 am: Mesec u Ovnu kvadrat sa Saturnom u Jarcu na 18,25 stepenu:  Pojačanost briga, svojeglavih i nestrpljivih koraka koji mogu doneti tugu i razdor. Moguće loše vesti, blokade, usamljenost, emotivne krize. U povećanju problemi sa migrenama, kožom, posebno problemi sa kostima i zubima. Meteropatama ovo doba jutra neće prijati. Mogućnost osetljivih odnosa sa autoritetima, brige oko roditelja, zakašnjenja i odlaganja obaveza. Na emtotivnom nivou mogućnost zahladjenja, kao i osetljivosti. Pripaziti na zakon! Moguća osetljivost kroz državne poslove ili generalnu situaciju. Porast kriminala i ljutnje.

16:33: Mesec na zvezdi Baten Kaitos na 21,57 stepenu Ovna iz sazvežđa Cetus posebno pojačava nemire, nagle prekide, nervozu, posebno opasnosti od vode. U povećanju tuče i prelomi. U porastu pucnjave, pretnje i emotivne jake oscilacije. Veoma nepovoljno vreme za saobraćaj, moguće pojačane nesreće. U osetljivosti autobusi. Na ličnom nivou jake ambicije i uspeh. Emotivno velika previranja.

17:57: Mesec u Ovnu kvadrat Pluton u Jarcu na 22,39 stepenu: Veoma besan i destruktivan aspekt, može dovesti do ozbiljnog povredjivanja, ljutnje, nesreća, ličnih grešaka. U ovom periodu je potrebno mirovanje i da se sve radi polako, staloženo, da se broji do 100. Mogućnost pojačanih konflikata, nerazumevanja, čak osveta. U porastu i odredjene lične nesigurnosti, blokade. Otvorenost tenzija, ali i zdrastvenih problema.

18:15: Mesec u Ovnu trigon Jupiter u Strelcu na 22,47 stepenu : Vreme pojačane sreće, zaštite, zadovoljstva, opraštanja, srećnih prilika. Pozitivno veoma vreme za putovanja, kontakte sa strancima, ispite, hobije, sport, takmičenja, druženja, ali i ljubav. Ovaj aspekt može doneti kraj jednom pomalo crnom ciklusu u toku dana i pokrenuti izvesna olakšanja. Pozitivno vreme za nekretnine, imovinske poslove, ali i materijalni napredak.

# currentmood# moon in aries # if i were a boy#

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.