https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/DUPLI-BIK-1280x847.jpg

Kombinacija duplog Bika je vrlo specifična, jer donosi da sve mane i vrline ovog znaka se tope u jedno. Jaka potreba za materijalnom i ličnom sigurnošću, ali izrazita zatvorenost i želja za posedovanjem može biti vrlo izražena kod pripadnika ove astrološke kombinacije. Svakako da je hedonizam, čulnost, okrenutost estetici, prirodnom vrlo važno, kao i jako samosticanje na diskretan način.

U ovoj osobi mora postojati veliki dar strpljenja i kad izgara iznutra i sve to dobro koriguje, ali izuzetna plemenitost i humanost, pa ova osoba može imati dosta prijatelja. Može raditi dva posla, ali će voleti da ima komfor, da uživa, da sve proba. Veoma zaštitnički raspoložena prema bliskim osobama i ponosna na svoje poreklo ističući porodičnu tradciju i poreklo. Emotivno teže prilagodljiva iako sanja o jakoj ljubavi, ali mora se čuvati urodjene posesivnosti i potreba za posedovanjem onih koje voli.

Profesionalno – voli izazove, promene, lep ambijent, društvena i nekako uvek lako pronadje svoje mesto pod suncem. Ovo je osećajna, ali zahtevnija osoba koja će uvek imati visoke emotivne zahteve. Posebno žene ove kombinacije mogu biti vrlo plodne, ali zahtevne prema svojoj deci i večito jako brižne.

Dar za psihologiju, umetnost, poeziju dolazi u srednjem dobu, ali utisak mirne, stabilne osobe koja razume druge. Ovo i jeste osoba koja je zaljubljena u mir, koja može uživati u velikom prostoru pored osobe koja je jaka i ambiciozna.

Dupli Bik mora posedovati mnogo skrivenih potencijala i vrlina koje dolaze do izražaja samo u nekim ozbiljnijim situacijama.Postoji lično jak odbramben stav. Postoji jaka izdržljivost i istrajnost, izuzetna analitičnost u radu, pa ova osoba kad nešto nauči, to je dugotrajno. Dupli Bikovi imaju mogućnost da budu vrlo uspešni, da drže svakodnevni tempo, iako većina može imati bračne turbulencije. Ipak je dvostruki uticaj ovog znaka takav da čvrsto stoji na zemlji.

Ipak u kombinaciji znaka i podznaka u ovom znaku dolazi do potrebe za jačim samopoštovanjem, samopotvrdom kod drugih, ali i jake potrebe za profesionalnom reputacijom. S vremena na vreme ovim osobama prija da odputuju, da se izoluju i ” pročiste” od svakodnevnice, ljudi. Uvek imaju mogućnost da svoj pravi mir pronadju u porodici, svom velikom domu, bašti i kuvanju.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.