https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/BIK-PODZNAK-OVAN-1280x853.jpg

Bik podznak Ovan pripada osobama prodornog, energičnog, ali plemenitog duha koje mogu imati izuzetne sposobnosti ka zaradi, uvećanju. To mogu biti sjajni ekonomisti, trgovci, umetnici i kuvari. Vole da uživaju, ali da vode druge.

Bik je ovde u kombinaciji sa eksplozivnom energijom Ovna pa više dolazi do izražaja. Ovo su senzibilne, pomalo tvrdoglave, ali vrlo uporne osobe, prijatnog glasa, uvek raspoložene za druženje, diskusiju. Lepo pišu i ostavljaju jak utisak u javnosti. Jako vole porodicu, životinje, uvek nešto rade, i stvaraju jednu harmoniju u okruženju.

Uvek su raspoložene za domaće poslove, a znaju na pravi način da urede svoj stambeni prostor. Kod njih prijatelji rado dolaze, jer su jako gostoprimljive i aktivne osobe. Imaju izuzetan smisao za lepo, precizne su, poštene i mogu biti pouzdane i u životu, karijeri.

Vrlo im je važno od malena samopotvrdjivanje i da imaju dovoljno ljubavi i pažnje oko sebe. Emotivno se najbolje snalaze sa osobama koje su sličnog temperamenta, ali ipak uspešnim, mirnim, dobro situiranim osobama. Često znaju da nepromišljeno ulaze u emotivne odnose što im donosi i neka iskušenja i probleme. Medjutim, većina Bikova zna da postavi stvari na svoje mesto i nalazi pravi emotivni mir s godinama.

Lako osvajaju okoline drugih, obožavaju da uče, putuju i kod njih sve ide tako lagano. Malo se teže snalaze u negativnijem okruženju ili okruženju ljudi suprotnih od sebe kada mogu pokazati veliku osetljivost. Ne vole da ih iko ograničava i kontroliše.

Sa ovim osobama treba znati, jer se maksimalno daju, posvećene su porodici, poslu, u svemu nalaze smisao, medjutim ako im se suprostavite ili ih isprovocirate mogu se ponašati krajnje buntovno i agresivno. Lako upoznaju nove ljude.

Poseduju idealističku životnu filozofiju. Na svoje potomstvo prenose svoje znanje, ali vole da imaju sigurnost do dobijanja dece.Mogu biti vrlo plodni i imati mogućnost veće porodice. S obzirom da Ovan ne voli disciplinu u podznaku, svakako ovaj profil Bika mora težiti umerenosti u svemu, jer u suprotnom može nailaziti na probleme sa varenjem, glavom, jačim stresom.

Često se dobro osećaju na drugim kontinentima. Dopadaju im se prirodne, ali originalne osobe kao prijatelji. Karijeru grade oprezno, strpljivo i tek u srednjem dobu dolaze do zasluženih nagrada. Nikada ne odustaju, niti su tipovi osoba koje ” kukaju nad svojom sudbinom”.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.