https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/ribe-1280x709.jpg

Ovo su detinjaste, krajnje iskrene, ponekad naivne osobe sa skrivenim afinitetima za glumu i umetnost. Takođe i osobe kojima uvek treba da koriste energiju usmerenu ka finansijama, ambicijama i karijeri.

Ovde dolazi i do sukoba izmedju impulsivnog Ovna i senzibilne Ribe pa kao da ove osobe osciliraju izmedju za i protiv. Iako je ova kombinacija veoma složena, ipak nosi jednu neposrednu ličnost prepunu oduševljenja za sve što je okružuje.

Imaju jako dobre ideje, praktično i mudro pristupaju u odnosu sa okruženjem i osobe su koje uvek unose dinamiku u svoj dom, uvek su puni planova.

Iako zbog Ribe ponekad mogu delovati nepouzdanoo, kasniti, ili biti i malo rasejani.  Mogu inspirisati druge, nekad i nepotrebno davati sebe drugima. Ovan u ovom slučaju daje potrebnu energiju Ribi i čini je jačom nego što ustvari jeste. Ona ne želi da odraste, sanja ili mašta. Puna je iluzija, ali kada treba hoće da se uozbilji.

Ova osoba živi za trenutak, emotivna je, uvek zaljubljena (da li srećno ili nesrećno) i mnogo očekuje od svog potomstva i osobe koju voli. Zbog toga često prolazi kroz psihološke krize, pa ima periode da je neprimetna i prosto nestane, i periode kada sija.

Novac kako zaradi, tako i potroši, jer Ovan Ribe živi za trenutak, puna je vere, strahova, ali neka unutrašnja moć je tera da ide napred pa gde stigne.

Ova osoba gaji prijateljstva iz mladosti, detinjstva. Iako je pristupačna, ipak pored sebe uvek ima mali krug ljudi koji je najbolje poznaju. Voli da fascinira one koji je ne poznaju, ali posle nekog vremena kada padne ta euforija vraća se u svoje stanje i nastavlja normalnim tokom.

Može da bude vrlo probirljiva po pitanju braka, samog izbora i u strahu da tu ne bude problema. Zbog toga je njena idealna polovina neko ko stoji čvrsto na zemlji, primećuje detalje, ko joj je i najbolji prijatelj i partner.

Ovan Ribe uvek može računati na odredjena nasleđivanja preko braka i sreću preko osiguravajućih društva. Jako je brižan i nežan roditelj.

Ovo je jako osetljiva osoba na svoj izgled, kritike i teško podnosi poraze. Često mistično oscilira u apatiji, da bi se naglo pokrenula i u kratkom roku napravila konkretne rezultate.

Može biti zapažena na poslovnom planu ako nauči da pronađe svoje mesto i lakše razume autoritete. Ovo je tip Ovna koji voli da pomaže, uvek učestvuje u humanitarnim akcijama, poštuje crkvu, mnogo sanja i izuzetno je romantičan. Ne želi nićeg da se odrekne, a ne podnosi da je neko menja.

S obzirom da je Riba plašljiv znak Ovan svakako utiče da može biti smelija i čak sklona većim rizicima. Ima jak smisao za psihologiju, interesuje je alternativna medicina.

U stalnoj je potrazi za ljubavlju, pažnjom, ali i jako sažaljiva na ljude u nevolji. Ako ima pripadnika ove kombinacije koji su dugo sami, sigurna sam da će se uskoro zaljubiti i dočekati prave emocije.

U ovom periodu je dobro menjati stan, renovirati svoj prostor, baviti se enterijerom, okupljati rođake, praviti proslave ili pisati.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.