https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Ovan podznak Vodolija

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/composing-2925179_1280-1280x724.jpg

Ovo su vrlo otvorene osobe, sjajni reformatori okrenuti budućnosti. Možda su u malom sukobu izmedju teorije i prakse. Ovo je spoj vazduha i vatre, koja nosi da Ovan želi sve odmah i sad, a Vodolija da želi stalne promene.

Ipak ova kombinacija donosi neobičan, ali progresivan i napredan karakter, pa se računa kao vrlo originalna i posebna. Ovo su visoki intelektualci i lideri, plemenite naravi koji vole život, ljude, uvek se bore za slabije, podčinjenije.

Vole da budu okruženi sa ljudima sa svih strana sveta, ne vole podele, i poštuju svačiju ličnost, veru i pripadnost. Ovo su veliki dobrotvori, koji često pomažu i nepoznatim ljudima. Mogu biti vrlo finansijski požrtvovani i skloni da pomognu, ali mentalno brzopleti, nestrpljivi i dosta oštri kad su iznervirani.

Jako vole sve što je moderno, napredno, nauku i astrologiju. Često imaju više hobija odjednom. Biraju za partnere osobe koje više skreću pažnju i dominatnije su. Vole dobro jelo i kuhinju, a često i sami znaju da izmisle neki dobar recept.

Sa decom imaju moderan odnos. Teško im je da zamisle svoj život bez kompjutera, auta I stalne razmene informacija sa ljudima. Znaju da se emotivno daju u poslu, pa da donose i subjektivne odluke i da budu uvredljivi. Zbog toga moraju unositi više tolerancije u poslovnim odnosima.

Često ih pokreće ljubav, posebno bračni partner(ka) koji ih motiviše da se pokrenu i promene svoje navike. Znaju da se olenje, iako ih inspiriše da se stalno nešto dešava oko njih. U mladosti vode buran emotivni život i često mogu imati i dve veze istovremeno

.Iako Ovan podznak Vodolija poseduje blistav um, često nije baš efikasan kad treba. Kao da nekad prepušta stvari slučaju ili zna da se prepusti sudbini bez ikakvog učešća.

Ipak,ovo je osoba jakog identiteta, nepokolebljiva i uvek beži od banalnosti i primitivizma. Ova osoba je okrenuta jako onome što dolazi, ali se nerado seća onog što je iza nje. Ne prija joj starost i kako vreme prolazi podvesno ima strah od bolesti i smrti. Ima osetljivo srce i želudac.

Ovo je prosto neko ko želi i ističe se drugačijim tempom i životnim stavom. Osoba koja voli iznenađenja, ali osoba koja ima dovoljno samopouzdanja da joj nije potreban savet i mešanje drugih. Živi duh, plodnost. Ima često problema sa autoritetima, ali sjajna društvena linija prati ovu osobu.

Mnogi pripadnici ove kombinacije idealnu emotivnu osobu nalaze daleko od svoje zemlje. Postoje talenti za zakon. Ova osoba ima talenat za vožnju.

Ovan Vodolija je jako osetljiva na tračeve, a često je porodična. Iako teži sigurnosti i da se porodica drži zajedno, ima podsvesna nezadovoljstva koja dobro prikriva.  Postoji potreba da se stalno radi na sebi, svom telu ili da se nešto menja u svom stilu, oblačenju.

Zna da bude nepredvidljiva i nekad je teško pratiti ovu osobu. Ovo su i uvek dobro raspoložene osobe koje ne vole dramatiku i nervozu. Ne vole gužve i čekanja u redu.

Često u kasnom dobu dolaze do pravog unutrašnjeg mira. Naredni period mogao bi Ovnu-Vodoliji da donese pozitivne promene preko potomstva i emotivnih dešavanja od kraja leta, kao i bolje poslovne prilike.

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.