https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/BIK-PODZNAK-VAGA-1280x719.jpg

Ovo je prava Venerina kombinacija, sa jedne strane Bika koji  kao zemljani znak daje sigurnost i mir jednoj Vagi, i vazdušne Vage koja utiče na lakoću, spontanost Biku. Vrlo šarmatna i vrlo harizmatična kombinacija koja prosto donosi jednu neodoljivu prirodu koja sebe može da prikaže na najbolji mogući način.

Lep ukus, ali odmerenost Vage u odnosu na Bika koji će biti sklon nalaženju materijalne sigurnosti da bi ispunio u ovom slučaju estetske želje. Ova kombinacija daje vrlo kreativne i umetničke ljude koji imaju ukusa i mere u svemu, vrlo miroljubive, sposobne i optimistične.

Iako Vaga u podznaku nekad može doneti povećanje neodlučnosti, ipak Bik Vaga zna da postavi stvari gde treba. Često ova osoba može uspešno raditi sa tuđim novcem, imati smisla za nasleđivanje, imati sreće na berzama i radu sa većim novcem. Često može imati interesatne, ali pametne finansijske promene. Ovu osobu interesuje sve što je vezano za opšte dobro, kulturna je i zbog toga se ne snalazi najbolje u nešto neharmoničnijem okruženju, odgovorna prema porodici, iako sebe ranije vidi u samostalnosti u odnosu na porodicu.

Ovo su vrlo sentimentalne osobe, zaljubljene u lepo, lepe ljude, i osobe koje imaju često vrlo nagle emotivne promene, kod njih se stvari menjaju često preko noći iako teže balansu i harmoniji. Iako ne vole teži fizički rad, vole jače i ambicioznije partnere, pa se ne snalaze najbolje emotivno sa osobama koje su statične.

Često imaju nezavršene emotivne situacije, i nikad ne smeju reći “ne”, jer ih često mogu “zadesiti” situacije koje nisu želele (zabranjene, komplikovane veze, veze bez statusa). Ipak pronalaze se u bračnoj zajednici i ulažu puno energije da to uspe. Sa potomstvom često imaju moderan, lep, prijateljski odnos.

Bik-Vaga je pomirljiva, diskretna, zna da čuva tajne, ali se dobro oseća preko uspešnog i aktivnog prijateljskog okruženja. Voli istinu iako je odmah ne prihvata na pravi način. Često samostalno uspeva. Uvek je puna simpatija, mada ponekad i pod uticajem drugih.

Drugima ne pokazuju sve svoje potencijale, ali kada treba znaju da “igraju” agresivnije da bi našli svoje poslovno mesto pod suncem. Obožavaju putovanja, učenje, i često mogu biti odlične poliglote. Uvek imaju autentičan način oblačenja.

Bitna im je porodična profesionalna podrška. Često imaju sreće sa preporukama i velikim ustanovama. Iako dobro prikrivaju ranjivost, ovo su umetničke prirode koje na veoma specifičan način predstavljaju sebe. Jako im je bitna potvrda drugih i kad je dobijaju, dobijaju dodstnu energiju da se trude još više.

Ne vole ograničenja i jako se plaše smrti, bolesti. Ove osobe nalaze skladne vibracije i ljude oko sebe po mirisu, dodiru, postupcima pa tako uvek znaju ko je dobar za njih.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.