https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Bik podznak Škorpija

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/BIK-PODZNAK-SKORPIJA-1280x853.jpg

Ovo je vrlo strastvena kombinacija, ali kombinacija u opoziciji izmedju zemljanog znaka Bika i podznaka u vodenom dubokom, zatvorenom znaku Škorpiona. Osobe koje pripadaju ovoj kombinaciji poseduju vrlo jake instikte, moć preživljavanja, ali kod njih se sve svodi po principu “vruće, hladno, crno, belo”, pa mogu imati puno turbulencija na ličnom, emotivnom planu.

Izuzetno su uporne i kad nešto žele ići će “glavom kroz zid”. One se ne plaše ničega i njih vode unutrašnji impulsi. Ipak, iako deluju ležerno i opušteno, kod njih se često iznutra dešavaju pravi pravcati “vulkani”. Ovo je vrlo složena, ponekad i kontradiktorna ličnost koja je stalno u odbrani svojih, interesa bliskih osoba i koja često oseća da sve dobija uz mnogo napora, destrukcije, borbe. Ipak oseća, da će na kraju svake borbene linije biti nagradjena.

Poseduje sjajnu unutrašnju snagu koje je svesna samo kad zatreba da se suoči sa ozbiljnim situacijama, a često ako ovu osobu pitate kako gleda na život, ona će reći “život je velika igra”. Nekako mi se čini da od samog rođenja ova osoba je spremna i za najgore i najbolje situacije, ali je svesna da ne može da se potpuno opusti i prepusti situaciji.

Može biti vrlo neshvatljiva drugima, i samo oni kojima dozvoli da je upoznaju do kraja mogu znati da se radi o izuzetno brižnoj, emotivnoj i senzibilnoj ličnosti, ali ličnosti koja zna da stavi “zidove”. Bik-Škorpija poseduje i skrivenu magijsku moć, neustrašivu energiju, životnu regeneraciju, i što su uslovi teži, ona je sve bolja i dolazi do izražaja.

Ovoj osobi će biti jako važan brak, zajednica, iako će tu stalno imati velike promene. Znaće da zaradi novac, ali mora biti oprezna da ne rizikuje, jer može ostati bez velikih prihoda. Požrtvovana, ali uvek pamti kad je neko povredi. Malo teže oprašta, mada to uči s godinama. Nikad ne zaboravlja ljude koji su joj pomogli u teškim momentima. Voli da čuje savete starijih, ali teži ranoj samostalnosti u odnosu na porodicu, iako kroz to polje takodje može imati nagle loše i pozitivne promene.

Emotivno se daje, pepušta, voli jako, bez rezerve, zna da bude i jako posesivna i teškla kad stvari nisu kako treba. Ima izuzetan istraživački duh, obožava okultizam, tajne i zabranjene teme. Drugima će uvek ulivati poverenje i pouzdanost, iako može nekad imati utisak da je se ljudi plaše. Zna da bude mazohista, i da trpi nepotrebno unutrašnje krize. Voli diskretne, skromne i jednostavne, marljive ljude za prijatelje.

Posebno u drugoj polovini života dolazi do zasluženih prava. Često ima emocionalno porodične promene koje deluju kao divlja pobuna prema drugima. Ne voli podele, preveliku radoznalost drugih i mešanje drugih u njen život. Teži liberalnom načinu života i slobodi po pitanju stambenog prostora.

Vrlo je efikasna, ambiciozna osoba, koja se najbolje snalazi sa sličnim sebima. Međutim, Bik-Škorpija je nemoguća, svojeglava osoba i prosto mora naučiti da to kontroliše jer joj dobre prilike mogu prolaziti.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.