https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Bik podznak Strelac

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/BIK-PODZNAK-STRELAC-1280x853.jpg

Kako je lepa ova kombinacija gde se spaja hedonizam i smisao za uživanje jednog zemljanog znaka Bika sa slobodom i avanturizmom jednog vatrenog Strelca. Za ovu osobu će mnogi izjaviti “e on/a, baš zna da uživa i ugodi sebi”.

Moram da kažem da u tome ima istine, jer Venera u spoju sa Jupiterom kao vladaoci znaka i podznaka kad se spoje i donose da bi Bik-Strelac baš trebao da ima sreće, ali ne treba zaboraviti da je ovo veoma optmistična, vedra, plemenita, produhovljena osoba, koja će uvek privlačiti društvene odnose, imati fenomenalne nove ideje koje će dobro spajati sa starim (tradcionalno Bikovskim) i osoba koja će uvek nekako privući pažnju svojom iskrenošću, spontanošću i ličnim pečatom koji ostavlja na okolinu.

Bik Strelac poseduje izuzetnu unutrašnju snagu, pravedan je prijatelj koji će uvek zaštititi slabije, voli životinje, prirodu, dinamičan je partner, vrlo aktivan i strastven, uvek nekako neko ko će odbraniti tudje pravo, neko ko bi trebao dobro da se snalazi sa tehničkim aparatima i uvek ima neočekivana putovanja. On je neko sa kime nikad nije dosadno.

Voli kulturne i otmene prijatelje, mesta, može biti odličan sportista, ali je profesionalno vrlo oprezan, odmeren, praktičan i kroz izuzetno iscrpan rad dolazi do dobrih rezultata. Dom mu je malo utočište od svega, mesto gde puni baterije i gde voli da drži svoju privatnost.

On je zaljubljiv, strastveno se bori za svoju voljenu osobu, ali mu prija zajednica sa nekim ko je komunikativan, energičan, prilagodljiv. Ima jak uticaj na svoje potomstvo, i želi da njegova deca krenu svojim putem. Sklon je da emotivno rano sazreva i rano doživljava jake emocije.

Ne plaši se poraza, iako ga jedino mogu uznemiriti porodične bolesti, gubici.Loše se oseća kada mora da poseti nekog u bolnici, ili da ode na sahranu, jer on život vidi i sa malo “ljubičastim naočarima”. Bik podznak Strelac pripada osobama koje su veoma darežljive, koje podsvesno i skriveno uvek čuvaju porodičnu imovinu i vode računa o svakom detalju, osobe koje poseduju izuzetnu volju u ostvarivanju ličnih ciljeva.

Ne vole monotoniju, pasivne i depresivne ljude, ali se ponašaju pokroviteljski i vole da daju savet i pomognu. Ne vole tudje usluge, jer rano imaju talenat za nezavisnost. Ovo su vrlo hrabre, jake ličnosti, naravno kao i većina Bikova velike estete, dobri kuvari, dostojanstvene, možda nekad i profesionalno sitničave osobe ali sve zarad dobrog rezultata i napretka (to im drugi ne trebaju zameriti).

Često tajanstveno drže kada nešto nije dobro na porodičnom planu i pokušavaju da to reše bez ičije pomoći.Znaju lako da se uzbude u priči, posebno kada čuju neku lepu ili lošu vest. Na njihovim licima se vidi iskrenost, potreba za nečim posebnim, ali često će se voditi parolom “jednom se živi”. Tako i treba da bude, jer to potpuno pripada njihovim ličnostima.Emotivni život može biti turbulentan u ranoj mladosti, ali kasnije nalaze pravi mir. Ovo su roditelji koji su veoma ponosni na svoju decu i komplimentima i energijom daju deci motivaciju.Svesni su da ih nešto čuva.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.