https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/BIK-PODZNAK-JARAC-1280x853.jpg

Ovo je prava zemljana kombinacija koja donosi jednu vrlo realnu, pomalo distanciranu i spolja naizgled hladniju osobu koja je veoma uporna, disciplinovana, okrenuta od malena ozbiljnim stvarima u životu. Često osobama ove kombinacije ne možete utvrditi godine, jer deluju dosta zrelije kao mladje, a vrlo mladolike kao starije, možda i zbog njihovog vladaoca podznaka Saturna.

One su rodjene sa svešću da za sve moraju same da se izbore, da nikad ne treba zaboraviti svoje korene, poreklo i da u svemu što rade moraju imati jako učešće. Ovo su osobe koje neće dozvoliti da ih iko opomene, jer znaju od malena svoje obaveze. Vrlo su dominatne u svojoj porodici jer svojim ukućanima daju energiju za dalje.

Znaju da olako potroše, jer im se dešava da ne mogu baš uvek da organizuju svoje kupovine, najbolje komade odeće ili poklone za druge ipak nalaze kad najmanje očekuju, ali postoji jedna loša strana, često plaćaju usluge majstorstva, kao da im je malo ” suđeno” da često imaju kvarove, ali to nije nikad znak za paniku, jer oni nisu skloni dramatici. Moram da naglasim kako iz iskustva sa klijentima, kao i generalno gledano da je ovo jedan primer najistrajnijih i najupornijih Bikova sa ovom kombinacijom.

Poseduje jednu mističnost i zatvorenost, ali zato kad je najteže, itekako znaju da pokažu svoj kvalitet, pomoć ka drugima i sl. Iako spolja ne deluju tako, uvek imaju rezerve snage na sve strane, sposobni su da obavljaju više svakodnevnih poslova odjednom, da se raduju, jer znaju da svaki novi dan donosi za njih nove zadatke, obaveze, ali novu nadu.

Veoma im je važna ljubav, porodica, to je polje koje je “injekcija koja rešava sve njihove probleme”.Vrlo su plodni, mogu imati veću porodicu i uživaju i radu i druženju, vaspitanju dece. Vole brak kao instituciju posebno ako pored sebe imaju porodičnu, blagu, ali ambicioznu osobu. Ne teže idealnom, ali teže da sve bude ipak pod kontrolom.

Nekako suvišne želje ili maštanje suzbiju u zadnji plan, jer žele da žive u sadašnjosti verujuću u bolju budućnost. Vrlo su poetične, vole psihologiju, okultizam, sklone su da se veoma žrtvuju za svoje bliske rodjake (brat/sestra), pune su poslovnih ideja, a vole putovanja koja ne koštaju mnogo, samo da se vidi nešto istorijski vredno i dobro.

Iako kao deca ne moraju odmah pokazivati interesovanja za učenje, kasnije to sve dodje u ravnotežu, oni sebe malo duže traže, ali ipak nađu. Mana im je da znaju da prikrivaju emocije, strast, svoje prirodne instikte, da se žrtvuju, povuku iz neke situacije gde treba da pokažu svoju ličnost, ali prosto Bik-Jarac ne voli probleme, svađe i to ih jako uznemiruje, žele prosto da budu usmereni na konkretne i važne životne stvari.

Često privlače prijatelje koji imaju malo specifičan način života, ili osobe koje su imale velike životne probleme. Stoici su, vole svoju zemlju, koju će napustiti samo iz korisnih razloga (karijera, obrazovanje ili brak).Kad se opuste i kada su pored osobe koja im prija, svi mogu prijatno iznenadjeni koliko oni znaju da se glupiraju, detinjasto ponašaju, čak otvore svoje srce.

Iako i Bik i Jarac donose potrebu za materijalnom sigurnošću i novcem, ipak u ovom slučaju emocije preovladavaju tu stranu, što više dolazi do izražaja kasnije. Iako Bik-Jarac može da se smatra i rođenom “čekalicom” on uvek dočeka da bude priznat u svojoj oblasti. Ovo je precizna, metodična, intelegetna osoba koja može puno.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.