https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Bik podznak Vodolija

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/BIK-PODZNAK-VODOLIJA-1280x853.jpg

Bik podznak Vodolija nosi spoj statičnog, pomalo melanholičnog, ali čulnog Bika sa vazdušastom Vodolijom koja želi da bude individualna, nezavisna, ali je često pod malim pritiskom da pronađe svoje mesto.

Bik kao konzervativan znak je ovde u spoju sa veoma buntovnom Vodolijom, ali ako se to dobro poklopi možemo naći sjajnog originalca koji poštuje tradiciju, dobro planira, ispred svih je po idejama, iskazuje se na neobičan način, ne zna sa novcem, ali zna da napravi atmosferu iako često ima problem sa konfuzijom i dobrim spajanjem sadašnjih i budućih ciljeva.

Iako je vrlo ubedljiv govornik, često može podlegati uticaju sredine što mu ne prija, pa nekako sebe vidi kompletnog van granica svoje zemlje .Lako privlači pažnju, ima prijatelje različitih zanimanja,nekad se ne snalazi u situacijama kada treba da brzo reaguje (novac, povremeno i poslovne aktivnosti), ali on je veoma autentičan, zna da ponudi nešto novo, nekad mu je teško da se potpuno posveti nečemu ili veže, pa ga često malo prate i emocionalni problemi.

Ipak, odličan je po pitanju samostalnih i porodičnih poslova, uživa u komforu doma, može biti dobar privatnik. Emotivno nije neobično da često doživljava po dva iskustva istovremeno. Obožava decu i nekako mu period dobijanja dece najviše prija jer se vraća u detinjstvo i neke propuštene prilike koje deca mogu nastaviti.

Međutim, može biti kontradiktoran, može se jako plašiti budućnosti, a ustvari je u stalnoj potrazi za odgovorima u daljem periodu života. Ovo je vrlo napredna osoba kojoj je potrebna markatna, jaka, uspešna i sposobna ličnost za partnera/ku, osoba koja će inspiraciju uvek naći u nauci, muzici, privatnom radu, ali osoba koja baš ne voli autoritete i da bude kao svi, on mora da se izdvoji po nečem.

Iako nikad neće priznati da mu prijaju komplimenti, pažnja i popularnost, to mu daje unutrašnju snagu da svoje nekad i pomalo neuobičajene lične težnje realizuje. Ne može živeti u skromnim uslovima i može biti veoma depresivan kada novac ne ide u planu kako je želeo. Malo uživa da bude drugačiji. Ima skriven talenat za imitaciju, glumu, pozorište.

Nekako se oseća sigurnije s godinama iako se jako plaši starenja. Često mora čuvati stomak, jer može biti sklon stalnim prehladama, infekcijama i trovanjima. Bik-Vodolija nikad ne sme reći “ne”, jer mu se često mogu dešavati stvari koje ne očekuje i ne želi.

U ljubavi je malo u sukobu izmedju teorije i realnih dešavanja, što znači da će imati odredjeno mišljenje o nečemu, a potpuno suprotno uraditi.Zbog toga ne može ništa planirati, ali se najbolje izrazi kada je spontan, duhovit, opušten i tad može stvarno puno. Lično ova kombinacija nosi mnogo stresova, neočekivanih oscilacija u samoj osobi, i zbog toga Bik-Vodolija mora raditi puno na sebi.

Voli porodicu, nekako čuva stečeno i ne voli baš toliko da se seli i nešto mnogo menja ni po pitanju navika, ukusa, stvari. Posebno ne podnosi uplitanja, spletke, tračeve, jer ga to prosto veoma uznemirava. Uvek će voleti da uradi i proba nešto novo, da ne bude željan nečega u starosti. Rođen je za scenu, komunikaciju, dijaloge, ali mora raditi na sopstvenom poštovanju, samopouzdanju jer tu nekad dolazi do pada u samoj ličnosti.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.