https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/BIK-PODZNAK-RIBE-1280x1280.jpg

Još jedna sjajna kombinacija Bika, prava ženska kombinacija praćena elementom zemlje i vode u sebi nosi izuzetan idealizam, romantičnost, jasne poglede na život, ali jednu čarobnu produhovljenost i sanjalačku dušu da ova osoba prosto fascinira druge već na prvi pogled.

Bik-Ribe pripada umiljatim osobama, ponekad pomalo neodlučnim, ali osobama sjajne mašte i kreativnog nivoa. Osobe jakih vizija, predosećanja, zaljubljene u večitu ljubav, more, pesak, muziku i život. Jako veruju u sudbinu, poseduju mnoge skrivene talente, ali vole da budu opuštene i ne vole da ih iko ograničava i usporava. Ovo je i večita sanjalica koja nije baš uvek sigurna u krajnji ishod stvari, pa joj se i bitnije životne promene dešavaju malo neplanirano, platonski.

Bik-Ribe je umetnik duše, realnost prati svojom intuicijom, on je plemenit, voli da pomaže, ali je malo u svom svetu. Ovo su osobe željne znanja, pune hobija i rado vidjene sa svih strana.U njihovim domovima se stalno nešto dešava i ljubav prema bojama, fotografiji i pozitivan duh posebno prenose na svoje ukućane i mesto gde žive.

Na emotivnom planu su veoma osetljivi, lako se vezuju, vole porodicu, mnogo su vezani za svoje voljene osobe i decu i mogu se smatrati ” idealnim partnerim”. Ali upravo zbog te Ribe kao i vladaoca Neptuna i Jupitera imaju često problem što mnogo očekuju ili idealizuju drugih, pa ih nekako ne zaobilaze razočarenja.

Malo teže podnose neupeh, kritike, iako imaju jako lepe poslovne potencijale. Znaju jako dobro da slušaju druge i da im upute dobar savet, podršku, sugestiju na vrlo praktičan način. Njih oduševljava priroda, sitnice, dobri ljudi, jednostavne stvari.

Po pitanju izbora bračnog partnera/ke, znaju da budu probirljivi, treba im vremena, ali uglavnom se najbolje osećaju u dužim emotivnim odnosima. Prijateljstvo čuvaju od detinjstva i vole da provode vreme u društvu starijih.

Bik-Ribe su vrlo korisne, inspirativne i sugestivne osobe, koje imaju šta da ponude. Odlični su pedagozi, predavači, prevodioci, psiholozi i socijalni radnici. Iako su idealisti, skloni su vrlo trezvenim idejama, kada se radi o poslu, obrazovanju. Prija im istok i tamo nalaze svoj mir.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.