https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Blizanci podznak Ovan

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image001-1280x853.jpg

Blizanci podznak Ovan – pripadaju osobama sjajne neposredne otvorene i energične prirode,sa visokim intelektualnim kapacitetima lakog i elastičnog saznavanja svega što ih okružuje. Podznak Ovan ovde dolazi do pravog izražaja dajući Merkurovoj prirodi jednu jedinstvenost u izražavanju,ali i brzinu u svemu.

Ovde je prisutna izuzetna preduzimljivost i samodopadljivost. Ovo su osobe otvorenog srca, izuzetno nestrpljive naravi, ali veoma predane svojoj profesiji, koje imaju prosto neodoljivu potrebu za druženjem, bliskošću sa ljudima, posebno jakoj vezi sa porodicom i svojim najbližim okruženjem. Oni lako privlače pažnju, uvek su nasmejani, uvek imaju nešto da kažu, pitaju.

Mogu biti posebno nadareni u poslovima koji traže lako povezivanje stvari. Stalno su okrenuti novom, i ne podnose kada nešto stoji, kada nešto moraju čekati ili kada nešto ne zavisi direktno od njih. Obožavaju telefone, putovanja, knjige i stalno nešto pišu i komentarišu. Mogu imati više hobija, kao i  predodređenost da budu sjajne poliglote.

Ipak, podznak u Ovnu pod uticajem Marsa može im doneti povećanje rizika, da često idu po principu “sve ili ništa”, da vrlo naglo odlučuju i menjaju životne odluke i da ih često lično ne drži mesto. Ovo su veoma hrabre osobe koje svoju volju i borbenost pokazuju preko govora.

Mogu biti povezani sa svojom rodbinom, imaju mogućnost da budu dobri đaci, studenti. Veoma ih privlače kontakti sa dalekim kontinentima, kao i timski rad. Profesionalno mogu pokazati izuzetnu sklonost pedatnosti, teže da se stalno usavršavaju i da stalno uče. Često mogu imati puno selidbi kao i promena u svom stambenom prostoru.

Emotivna strana im je veoma važna i tu potpuno pronalaze svoj lični smisao.Iako im smeta “naglost i povremena hirovitost” kada pronađu adekvatnu osobu mogu se veoma potruditi da taj odnos uspe, i da se potpuno okrenu svojoj porodici, osim da ovaj tip Blizanaca traži dinamiku, pokret, intelektualnog, naprednog i čvrstog partnera/ku. U suprotnom mogu naglo ući u brak, vezu, ali je naglo i prekidati.Imaju predispozicije da budu veoma ponosni roditelji, skriveno prenoseći ambicije na svoju decu.

Ovo su osobe koje uvek okupe društvo iz škole i organizuju važne svečanosti, ali osobe kojima u najbližem prijateljskom okruženju prijaju osobe koje nisu sklone kontroli, mentalnom umaranju i pesimizmu. Veoma teško podnose nagle promene planova, ali i lične poraze. Mogu biti veoma ” nezgodni” kad se naljute, ali im prija rivalitet, takmičenje, dokazivanje i stalni rad na sebi.

Blizanac podznak Ovan daje velike borce i osobe koje nikad ne odustaju. Imaju izuzetan dar transformacije, unutrašnji osećaj humanosti  kao i sjajnu lčnu moć regeneracije. Mogu rano pokazati poslovni autoritet i borbu za svoja prava.

Iako imaju idealistički odnos prema životu, to i pokreće da svaki dan budu bolji, korisniji. Kada su zaljubljeni, to se primećuje u njihovom govoru (sa velikom primesom uzbudjenja, pomešanom sa malom zbunjenošću). Ovo je “dobar” prijatelj koji ne ostavlja druge na cedilu, ali sjajan kritičar.

Sposoban je za različite aktivnosti na nekoliko mesta. Često ima želju da se obrazuje i napreduje van granica svoje zemlje. Zdrastveno pozicija glave, disajnih organa u ranom periodu, organa za varenje u drugoj polovini života. Često menjaju automobile, mobilne telefone, komjutere, i stalno žure, kao da im je dnevno potrebno dodatnih 5 sati da bi sve završili. Kod njih krize nikad ne traju dugo, jer imaju mentalni optimizam da brzo menjaju planove.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.