https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Blizanci podznak Bik

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image002-1280x959.jpg

Osobe koje pripadaju ovoj kombinaciji nose spoj sjajne mentalne energije pomešane sa estetikom, pokrenute emocijama, pa su ovo veoma svestrani miljenici okoline, osobe koje poseduju izuzetan potencijale za sve što ih okružuje i osobe koje krasi snalažljivost i moć “preživljavanja”.

Bik u ovom slučaju malo pomaže Blizancu da se izrazi i bude postojan, da bude okrenut konkretnijim ciljevima, ali da pokaže sebe drugima punim srcem. Ova osoba imaće stalna traganja kroz život. Ona traži sebe, svoju viziju, svoj ideal i nikad ne prestaje sa novinama.V

oli ljude, miljenik je dobre hrane, može biti i poročna, ali sve u dobrom društvu i kad treba. Poseduje nešto otmeno, aristokratsko, uticajno i svesna je da može uvek više. Poseduje avanturistički duh, unutrašnju snagu, a veoma je osetljiva na nepravdu i sramotu. Jako joj je bitno mišljenje porodice u kojoj nalazi sigurno utočište.

Ovo je veliki borac, čak malo emotivno stidljiva osoba kojoj treba vreme da se prilagodi i potpuno opusti. Može pokazivati i skrivene afinitete prema kuvanju, voli putovanja i želi da “osvoji svet”. Ovo su veliki idealisti i romantici kojima treba razumna, praktična i čvrsta osoba za brak sa kojom jedino mogu  naći mir i ravnotežu. Potomstvo smatraju velikom odgovornošću i tu su sklone da se opterećuju najmanjim sitnicama.

Vole igru, pesmu, veoma su okrenute prijateljima, posebno kumovima. Često im je potrebno da bar godišnje provode više vremena van zemlje ili u izolaciji da bi imale plodnu godinu ili našle pravi smisao. Mogu biti odlični vozači i sklone da često menjaju svoje automobile.

Na emotivnom planu se često suočavaju sa problemom vezivanja, povlašćenim položajem ili potpunim predavanjima, jer mogu pokazivati i izuzetnu crtu nesigurnosti. Kao da im trebaju sloboda, jaki dokazi ljubavi, ali neko ko će ih svakodnevno razumeti da bi se potpuno emotivno predali, zbog toga mogu imati ili periode samoće i nezadovoljstva, lutanja ili dugih odnosa.

Profesionalno Blizanci podznak Bik mogu biti veoma korisne, veoma dominatne u svojoj profesiji, naravno ako izbaeru posao koje vole, mada se često suočavaju sa većom konkurencijom i neprijateljstvom. To ih uvek pokreće ka promenama, mada se najbolje snalaze u samostalnim ili nezavisnim profesijama. Često pomažu i onima koje ne poznaju, a često i pravu pomoć dobijaju od “nepoznatih.”

Blizanci-Bik poseduju izuzetan šarm i ličnu transformaciju. One su voljene, zapažene, veoma rečite i verbalno jake.Ipak, imaju svoj svet i često imaju periode lutanja i izolacije i periode sjajnog uspeha. To oscilacije mogu pratiti period sve do dobijanja i osnivanje svoje porodice kada se menjaju i to postepeno. Blizanci Bik imaju jaku sposobnost da zaradjuju novac i da im on dolazi sa više strana. Ovo su osobe koje drugi teško zaboravljaju i koje nose jedan sjajan karakter. Često ga ulažu u imovinu i posao.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.