https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Blizanac podznak Blizanac

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image003-1280x853.jpg

Kako je dupli uticaj znaka i podznaka u Blizancima briljantan, kameleonski obojen pa imamo utisak da nekad vidimo 4 osobe u jednoj, a ustvari jednu dopadljivu, tužnu, euforičnu i intelegetnu prirodu koju krasi ogroman senzibilitet i ljubav prema životu, prirodu koja voli astrologiju i egzoteriju i koja veruje u sudbinu.

Veruje da za nju postoji rešenje, jer je često praćena malim haosom izmedju emocija, porodice i sopstvene odgovornosti i reputacije.I ako ga ne drži mesto dupli Blizanac uvek želi nešto novo, on mora da bude u pokretu da bi bio “živ” i izvan svega mrzi monotoniju, dosadu, pasivnost, kontrolu i posesivnost.

On veruje u ljubav možda i više nego neki vodenjak, ali je u stalnom emotivnom “iskušenju” izmedju prošlosti, nalaženja sebe, sadašnjosti i očekivanja bolje budućnosti. Nekad mu je teško da se nosi sa svakodnevnim aktivnostima, pa je odličan u konkretnim, često i posredničkim poslovima. Ima i situacija da sebe traži na više strana, a ne može da pronadje, pa uvek mora konkretizovati svoje ciljeve i biti malo realan na koju stranu da krene.

Svestan je da ništa ne dolazi slučajno. Izuzetan  je kosmopolita koga zadivljuju neobični karakteri, sjajan istraživač sa posebnim kapacitetima za tajna zanimanja. Često zna da bude neshvaćen zbog svoje izražene mentalne navaletnosti i ljubavi prema učenju (posebno u malim sredinama), ali vrlo sklon da želi da napravi red u svom domu.

Na njegov život veoma jak uticaj imaju bliski rodjaci, porodica, pa od njihovog pozitivnog/negativnog učešća zavisi malo i njegova lična sigurnost. Radoznao, sklon da stalno prikuplja nove informacije, nalazi neobičnu i poučnu literaturu, često u potrazi za istinom i mudrošću.

Emotivno mu smeta sklonost da ne vidi mane voljene osobe i da sam isplanira unapred narednu emotivnu priču, pa mora raditi više na objektivnosti .Često biva srećniji daleko od mesta i doma rodjenja. Trudi se da bude prilagodljiv, ali mu nekad fali malko više samokontrole.

Kao roditelj najsrećniji jer se vraća u vreme kada je bio dete (po prirodi je detinjast i stalno traži pažnju). Odličan savetnik, prijatelj koji posebno dolazi do izražaja “spašavajući druge” ali često zbog svoje neralnosti i promenjivosti malo neshvatljiv kada on zapadne u neke svoje krize.

Dupli Blizanac pripada osobama koje su vrlo živahne, koje kasnije sazrevaju i osobama koje su veoma okrenute obrazovanju. Nekako uče stalno o životu i imaju mogućnost da stalno napreduju. Ovo su i svetski putnici koji često menjaju adresu i kojima je stalno potreban ” izazov” i novi ljudi. Poseduje jaku logiku lakog povezivanja stvari.

Ne može bez tehničkih sprava, automobila jer mu to mnogo pomaže u svakodnevnim poslovima. U poslu često ” pati zbog drugih” i nekako oseća da stalno traži svoje mesto pod suncem koje dolazi samo kada sam hrabrim potezima promeni stav, ponašanje i napravi situaciju prema sebi.

Dupli Blizanac iako vrlo prepoznatljiv po osmehu, spefičnog hoda, i izuzetnog ukusa za lepotu ima čest problem sa nalaženjem sopstvenog identiteta i zbog toga stalno mora raditi na sebi i menjanjem svojih navika. Stoji da je sposoban za sve, ali da uvek ima utisak da mu nešto malo “fali”. Sigurnost se može naći u braku, promeni zemlje ili pokretanju originalnih ideja u poslu gde može doći do izražaja. Njemu je prosto sudjeno da radi sa velikom masom ljudi da bi ostao atraktivan.

Vezuje se i ulazi u zajednicu kad dolazi do faze da “diže ruke od ljubavi”. Može imati mnogo sreće od potomstva. Veoma je zabavan, odličan u predstavljanju drugih i zaštiti tudjih prava. Međutim, uvek treba da teži nalaženju sebe, da bi bio dovoljno cenjen kod drugih. Često je opterećen mišljenjem svog okruženja i to ga dodatno opterećuje.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.