https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Blizanci podznak Rak

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image004-1280x853.jpg

Intelektualni Blizanac u spoju sa vodenim osećajnim Rakom budi posebnu ličnost praćenu jakim instiktima i vrlo dubokom samoanalizom i sjajnom unutrašnjom izdržljivošću. Kako je ova osoba maštovita, puna ideja, genijalna i posebna, jer iz nje izbija ljubav prema porodici, da pomiri nepomirljivo, da se stalno nada, mašta, ali da uvek kada treba pokaže koliko zna da bude snalažljiva i jaka.

Osoba koja poseduje neprecenjiva predosećanja, uvek okrenuta prošlosti, sećanjima, izuzetno uporna i sklona da kad u nešto veruje ide ka tome. Može biti veoma trpljiva, iako često vrlo dramatična i euforična. Ovo je osetljivija priroda koja voli lepe reči, nikad se ne odriče one prave istinske romantike i ljubavi.

Često prolazi neobična emotivna iskustva, ali ili jako rano ili vrlo kasno ulazi u bračnu zajednicu (što zavisi od ličnog natala i dispozatura pozicije partnerstva). Iako u mladosti malo hirovitija, sklona rizicima, naglim promenama i lakom osamostaljivanju u odnosu na porodicu, ipak s godinama staloženija, sklona da teži miru, porodici, sigurnosti koje se nikad neće odreći. Uvek ima neku rezervu novca kod sebe i sposobna je da zaradi na nekoliko mesta.

Njeno obrazovanje nema veze sa njenim sposobnostima, ali uvek zna da napravi pare i oseti kako bi mogla da zaradi.Može imati poseban talenat za istraživanjem, biti odličan “špijun” i neko ko dolazi do istine kad-tad. Ne prepušta ništa slučaju, i uvek se bori za svoje ideale.

Veoma brine o porodici i često se ponaša pokroviteljski. Često prolazi kroz veće napore do dobijanja deteta, koje dobija usled neočekivanih okolnosti (kad se najmanje planira). Poseduje izuzetan trgovački duh, smisao za poslovima vezanim za uvoz, izvoz, distribuciju, prevodjenje. Često iako patriotski naklonjena, ova osoba iz nekog razočarenja ili praznine odlučuje se da napusti zemlju i započne svoj nov početak u drugoj polovini života.

Može biti veoma religiozna, radoznala, stalno sklona razmišljanju, pa nekako kod nje sve ide po principu”ja razmišljam i kad spavam”. Često dolazi do tudjih informacija i tajni slučajno. Zbog stalne potrebe da učini životom lepšim i potrebom da radi na sebi, povremeno može biti “zahtevna” okolini što joj pada veoma uvredljivo.

Ipak, smatra se i stidljivijim tipom Blizanca, najosećajnijim, pa se često bori izmedju razuma i emocija, što joj veoma teško pada. Često ima situacije naglih sudskih sporova, kontakta sa državnim institucija gde mora nešto da ispravlja ili opravdava. Može biti odličan posrednik drugima, a već u ranom periodu posedovati odličnu osobinu procene drugih. Ovu osobu jako zanima egzoterija, okultizam, veruje u duhovne mogućnosti, karmu.

Ona je zainteresovana za sve što je okružuje i uvek je u pokretu, centru pažnje, okružena ljudima. Malo živi u “svom nestvarnom svetu”, ali joj je to potrebno da bi fukcionisala u svakodnevnici.Sebe nalazi pored osobe koja će je ” smiriti” ili osobe koja će joj pružiti miran, siguran život, pa joj je idealan partner uvek čvrsta, objektivna, marljiva ličnost.

Dosta teško podnosi samoću koja skuplja velika nezadovoljstva koja mogu biti hronična i veoma teška za psihu ove osobe na koju najviše treba obratiti pažnju. Često skreće pažnju svojim stilom, pokretima ili posebnim manirima. Veoma teško podnosi porodične svadje ili probleme svoje porodice.

Blizanac-Rak pripada i veoma ambicioznim osobama koje često rano počinju da grade nešto svoje, i osobama koje su veoma odlučne. Ovo su pouzdani prijatelji, ali osobe koje traže posebno poštovanje, komplimente, podršku. Kada se povuku i ne javljaju, znajte da su vam nešto zamerili. Mogu od malena posedovati mnogo hobija. Genetski većina pripadnika ove kombinacije nastavlja važan put svojih predaka (posebno baka). Imaju sjajnu memoriju, uvek pamte, ali su spremni da oproste.

Često imaju jedan problem, a to je ljubav. U braku se potpuno smiruju. Odgovaraju im osobe sa većom razlikom u godinama u kojima nalaze odličnog saputnika/cu. Vole istoriju, običaje i često se ponašaju suprotno od onoga kako se osećaju- emotivniji su nego što izgledaju. Rana mladost donosi da mnogo uče na svojim greškama, kasnije zrelo, ali strpljivije idu ka svojim ciljevima. Mogu biti izuzetno vezani za svoju decu, što deca mogu malo osećati kao pritisak, ali u svakom momentu vole da znaju gde su im najmiliji.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.