https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Blizanci podznak Lav

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image005-1280x853.jpg

Izuzetna povoljna i pozitivna kombinacija Blizanac podznak Lav (viđala sam je uglavnom kod poznatijih osoba iz sveta muzike, glume, biznisa), dajući jednu velikodušnu jaku ličnost koja čezne za pažnjom, ljubavlju prema celom svetu, koja na najbolji način zna da izrazi svoj kreativni talenat i podršku drugima.

Ovo je borac za reforme, sjajan organizator  grupnih aktivnosti, ali pre svega jedna prepoznatljiva sjajna ličnost prepuna raznih talenata i mogućnosti i to od malena.Šta god izabere -na dobrom putu je. Vrlo bistra i živahna ličnost, sjajan govornik, šarmatna do “bola”, dostojanstvenog držanja, otmenih manira kao da je svesna da ne pripada tu gde je, koja zna da ponese veliku masu ljudi i da ih učini srećnim.

Odličan ekspert za modu, uvek ljubazna, otvorena, a koliko god se trudila da bude ekonomična -svesna da to nije ona ili on,( po principu ” što više trošim, nekako više i novac dolazi”). Blizanac-Lav pripada ličnostima ubedljive naravi, svesne uticaja u svojoj sredini i osobama koje na pravi način spajaju lepo i korisno.

Odlično se snalazi i pod neprijatnim okolnostima, a može od “neprijatelja” napraviti prijatelje. Koliko god ova osoba deluje neozbiljno možda zbog potrebe Lava da bude važan i na pravom mestu,da puno priča, objašnjava, opravdava, ovo je vrlo istrajno vredna osoba koja uz mnogo odricanja i muke dolazi do pravog uspeha i rezultata. Brine za porodicu mnogo više nego što se drugima čini i sklona je da dobro sakrije stvari koje nisu za javnost. Veoma teško podnosi bolest, smrt ili loše vesti, jer ona u svemu vidi smisao, sreću, da će na kraju sve biti dobro.

Blizanac-Lav ima sjajnu transformaciju ličnosti, pa može i posle većeg “pada” ili lošeg dogadjaja da se podigne i krene napred. Emotivno je veliki sanjar, idealizuje, zaljubljuje se više puta, ali joj je teško da se potpuno veže. Zbog toga emotivno uvek neplanirano ulazi u zajednicu i neočekivano dobija veću porodicu.

Druga polovina života uglavnom usmerava ovu osobu ka karijeri, ambicijama, pa nije rodjena da bude samo majka, domaćica ili da prihvati da je na jednom mestu stalno. Blizanac-Lav uvek želi više, jer zna da tako nešto i zaslužuje, ali je spremna i za veliku borbu, jer je svesna da veći uspesi i rezultati ne dolaze preko noći. Veoma je probirljiva po pitanju ishrane, detalja i veoma zahtevna po pitanju mesta gde živi, nameštaja, boja

.Blizanac-Lav ima veliko srce i zbog toga se smatra izuzetnim prijateljem koji nikad one koje voli ne ostavlja na cedilu.Voli da ima veći krug prijatelja. Često uz pomoć preporuka dolazi do dobre promene radnog mesta. Uvek sebe predstavlja kao velikog individualistu, koji ceni tradiciju i porodicu, ali često se njena moderna priroda kosi sa porodičnim obavezama i pravilima koje ne voli. Zbog toga u zajednicu ulazi sa nekim ko nema predrasude, veruje u slobodu, emotivno prijateljstvo i strast.

Blizanac-Lav ima jake instikte kojih se nekad i plaši.Iako sve zadržava u sebi, spolja ne želi da drugi vide kad je nesrećan ili ima problem, to mogu znati samo odabrani.Rodjen je za scenu, pesmu, putovanja, odgovorne pozicije, medije. Ova osoba prosto mora da uspe, iako će često imati problem sa usaglasi obaveze prema porodici naspram karijere. Zbog toga ovakav profil osobe treba da živi u većem gradu sa više mogućnosti, i da se ranije osamostali. Blizanac-Lav voli život i sa čvrstom voljom i disciplinom može dočekati duboku starost koja mu teško pada jer time misli da gubi svoju vrednost.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.