https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Blizanci podznak Devica

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image006-1280x944.jpg

Uticaj Merkura kao vladaoca u spoju vazdušnog Blizanca sa praktičnom zemljanom Devicom u podznaku donosi jednu intelegetnu ličnost željnu znanja, podsvesne pažnje, ali vrlo okrenutu detaljima, sitnicama koje život znači, i skupljanju korisnog.

Pojačana samokritičnost posebno na polju ličnog izgleda, kao i stalna potraga za kontrolom biće važna ovoj osobi. Iako ovo nije sentimentalna osoba, ona se ipak “emotivno”odaje u odnosima sa prijateljima, okruženjem, sklona je da kad se veže za nekog i primi ga k sebi da to bude trajno.

Veoma puno radi na samopouzdanju, pa je treba pohvaliti, iako će delovati distancirana ili dati objašnjenje da to nije baš tako. Ovde Blizanačka čarolija radoznalosti za sve što je okružuje dolazi do posebnog izražaja, ali dosta rana osobina savesnosti, taktičnosti i analiziranja.

Blizanac-Devica će uvek taktički isplanirati svoje kupovine, i biti veoma umereno u svojim željama, ali će stvari uvek držati pod kontrolom. Mentalno stvari vidi dublje i temeljnije nego drugi, pa se može pohvaliti da ima predispozicije da bude sjajan psiholog. Često malo “nepoverljiva” prema okruženju, ali u detinjstvu ne toliko oduševljena saznanjem da neće ostati jedinac/jedinica. Uvek pomalo melanholičnog pogleda,zamišljena, iako celu porodicu može pokrenuti svojim sjajnim optimizmom. Može imati spasonosne ideje u vezi sa porodičnim poslovima ili stvarima koje treba uraditi u domu.

U ljubavi ozbiljna, probirljiva, više joj odgovaraju dugi odnosi (što naravno zavisi i od kompletnog ličnog horoskopa), ali uglavnom je podsvesno raduje brak, zajednica i vrlo ozbiljno shvata obaveze i planiranje potomstva. Može biti veoma brižan roditelj, ali roditelj koji će tražiti od svoje dece disciplinu i red.

Blizanac podznak Devica poseduje profesionalni napredak i originalnost, ali teži ranoj nezavisnosti. Veoma joj je bitno da bude cenjena i zapažena. Uz pomoć ascedenta u Devici pojačava se red, rad, ali ova kombinacija često hoće da donese i osobe koje često kasne, žure i sebe znaju da preopterete sa puno nepotrebnih obaveza. Često postoji mogućnost da se obrazuju za dve profesije, a veoma im je bitno da rade sa ljudima koji ih razumeju i imaju slične poslovne ciljeve i poglede na budućnost.

Ovoj osobi je vrlo bitna savest i kada je ona zadovoljena na najvišem nivou, ona je zadovoljna. Poslovno ima mogućnost stalne dinamike, promena, dešavanja i u suštini ne bi trebalo da joj bude dosadno. Često ne zna da sakrije svoje neraspoloženje. Uglavnom upada u krize iz nepotrebne impulsivnosti i neispunjena ličnih ciljeva. Prija joj istok i jug.

Vrlo je zatvorena prema novim trendovima, posebno novim naukama, ali pomalo religiozno skeptična. Pravu ljubav nalazi uz osobu koja je emocionalna, intuitivna i koja je duboko razume u potpunosti. Voli sitne poklone i sitniju pažnju. Ljudi je “dobijaju” u potpunosti na osnovu upravo sitnijih dela, ne nečeg krupnog.

Uvek je pomalo zatvorena prema okruženja, s godinama zahtevnija pa posebno u emotivnim odnosima mora koristiti više tolerancije. Često ima strahove i strepnje koje joj povremeno remete potpunu ličnu opuštenost. Ne voli druge da opterećuje ličnim problemima i uvek se najviše oslanja na sebe. Porodica je često utočište pozitivne energije.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.