https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Blizanci podznak Vaga

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image007-1280x1186.jpg

Blizanac-Vaga je veoma simpatična kombinacija spoja dva vazdušna znaka koji donose jednu veoma šarmatnu, samodopadljivu ličnost jakih estetskih atributa, i jednog mentalnog optimizma, pa ovu osobu uvek treba zvati da napravi “štimung” dobru atmosferu jer zrači posebno dobrom energijom.

Ovo su posebno zabavne, opuštene osobe koje vole društvo, prijatne spoljašnjosti i pune ideja.Jako dobru kontrolišu podsvesnu brigu i potrebu da sve bude “savršeno u glavi”, i trude se da žive i uživaju “punim plućima”. Veoma prepoznatljive, sa veoma ubedljivom energijom koju prenose javno. Uvek nekako ponosni na svoje prijatelje, poreklo, drže porodične temelje na svojim ledjima.

Na emotivnom planu njima nikad nije dosadno, jer stalno imaju uspone i padove, a najuporniji postaju i životni saputnici/ce.Imaju smisla za javni rad, publikacije, humanost, i trude se da su uvek u toku i da se prilagode svim radnim uslovima. Često su skloni i da se veoma žrtvuju za druge, iako su veoma okrenuti sebi i svom izgledu.Sa svojom decom uvek uspostavljaju ravnopravan, moderan i prijateljski odnos. U brak moraju ući sa nekom jakom, u pozadini i komplikovanom naglom ljubavnom pričom. Nekad im je teško da usklade svakodnevne obaveze sa malom ličnom nesigurnošću, ali treba da koriste svoju maštovitost koja ne poznaje granice.

Blizanac-Vaga su i vrlo otvorene duše, prepune energije za nešto novo, nekog pokreta, pa u njihovom društvu ne može biti dosadno. Iako su u stalnom balansu izmedju emocija i porodice, trude se da uvek prepoznaju svoje prave prioritete. Kada im se nešto ne dopada, znaju da pokriju diplomatijom.

Izuzetno su miroljubivi i ne vole da se svadjaju, osim da osete potpunu ugorženost sebe i svoje porodice. Uglavnom odrastaju u porodici sa većom tradicijom, malo nezadovoljne ograničenjem slobode u tinejdzerskim danima, ali kasnije shvataju koliko je to bilo potrebno.Imaju sreće sa nasledjivanjem i često im bolje idu veći poslovi sa većom zaradom. Ne spadaju u velike autoritete, jer im je važno da sa poslovnim okruženjem imaju blizak odnos.

Ne snalaze se baš najbolje u previše agresivnim sredinama i ljudima. Uvek imaju i faze kad se olenje, puste da “sudbina uradi svoje” i pravdajući se da to tako treba, ali nekako im sudbina često donosi mnogo puteva, pa takve psihološke krize i ne traju dugo. Imaju izuzetan dar za strane jezike, pravdu, zakon. Često mogu odlični posrednici, a odlično se izvlačiti iz neprijatnih situacija.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.