https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Blizanci podznak Škorpija

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image008-1280x853.jpg

Veoma atraktivna kombinacija vazdušnog Blizanca i vodene Škorpije (možda i jedna od najpopularnijih kombinacija  znaka Blizanca) spajaću emocije sa radoznalom intelegencijom stvarajući harizmatičnu ličnost izuzetne čulnosti, sposobnosti da predvidi buduća dešavanja koja su pred njom i ličnosti koja sve to “preživljava” vulkanskom “energijom.

Blizanac-Škorpija je jedna jaka, uporna, čvrsta i istrajna duša, veoma prodorna i svesna sebe, ali osoba koja često mora da se suočava sa velikim životnim padovima i unutrašnjim strahovima. Što su životne okolnosti teže, ova osoba dolazi do većeg izražaja.

Privlači nekom  posebnom “magijom” koju osetite kad je prvi put upoznate. Mentalno veoma opuštena i uvek raspoložena za nešto novo. Nema predrasude i ne voli ograde. Svoj porodični život čuva i voli da brine o svojim najbližima na vrlo senzibilan način. Nikad svoje lične stvari ne odaje nikome, voli da puno toga ostavi za sebe, jer jako ceni privatnost.

Može biti duboko zaljubljiva, strastvena i kad prepozna taj momenat spremna je da pokrene sve da bi to uspelo, zato uvek ulazi u brak iz jakih emocija, i priče koja mora nositi splet neobičnih okolnosti. Deluje mnogo jače nego što je. Ljudi će je na prvi pogled prihvatiti odmah ili će im biti antipatična. Poseduje unutrašnju hrabrost da kad je najteže izdrži. Nikad nije potpuno bezbrižna, i često ne voli da je u periodu neke “zlatne sredine”, ili joj se mnogo toga dešava ili je u izolaciji.

Iako ovo nije potpuno skladna kombinacija jer Škorpiji-Blizancu uskraćuje potpunu otvorenost i povećava nepoverenje i rezervisanost, ova osoba ima svoj neobičan put istine, iskušenja, borbe, ali izuzetno lepih momenata u životu. Prija joj voda, voli svoju zemlju i uvek svoje korene i običaje na pravi način predstavlja van zemlje. Uvek zna da može više. Izuzetan je psiholog, iako je vrlo tajanstvena, mistična. Veruje u sudbinu i spremna je za izazove. Često prave emocije i doživljava kroz veliki rizik.

Blizanac-Škorpija ima mnogo energije za svoje potomstvo, često se odlučuje i ranije za decu. Potomstvo joj potpuno “produžava život” i stalno je motiviše da bude bolja/bolji. Stalno se nalazi na raskrsnici izmedju bola i sreće, patnje i uzdizanja. Veoma drži do tradicije i ima velike profesionalne mogućnosti. Uglavnom sve postiže sama. Ima malo prijatelja, iako veoma puno poznastva svakodnevno.Poseduje sjajnu fizičku privlačnost pa može biti omiljena, iako teži više nežnosti i pažnji.T

eško je upoznati ovu osobu, ali kada vas primi u svoj život postaje vaš večiti prijatelj. Nije dobro zamerati joj se, uvek ima “tajno oružje osvete”. Može puno, često dolazi do velikog materijalnog bogastva s godinama. Voli da pomogne, ali uvek voli red i dobar raspored po pitanju finansija. Ceni ljude koji su profesionalni i koji se bore.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.