https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Blizanci podznak Strelac

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image009-1280x795.jpg

Iako su ova dva znaka u direktnoj opoziciji, Blizanca kao muškog promenjivog znaka, sagviničnog temperamenta i Strelca kao muškog, vrlo aktivnog, koleričnog temperamenta, osobe koje nose ovu kombinaciju su izuzetno interesatne, zanimljive jer od malena imaju više puteva i želja i od njihove smelosti i snalažljivosti zavisi koji će izabrati.

Blizanac-Strelac je svetski putnik bez granica koji voli da upoznaje nove ljude, nove narode, i koji u suštini ma koliko voleo da bude zaljubljen nekoliko puta na dan, ne želi tako lako da se veže trajno. Njega je jako teško smiriti, jer ga ne drži mesto.

Uvek mašta o nečem posebnom, mističnom, nekom posebnom iskustvu za sebe. Možda i zbog samog karaktera, ali i zbog činjenice da veoma voli život, ima jako puno emotivnih iskustva, često i više veza i brakova. Njemu se dopada dinamika, pokret, materijalna sigurnost, i uvek je zainteresovan za izume, nešto novo, voli da je malo mentalno ispred i prvi koji dobija prve i prave informacije.D om mu služi kao baza gde će ostaviti svoje kofere, malo napuniti baterije pa sve ponovo.

Blizanac podznak Strelac stalno mašta, o boljem, boljim ljudima, okruženju, novim predelima, novim stilovima i trendovima, on se odlično uklapa u sveže, ne baš u staro, ali koristiće mudre savete starijih da bi došao do sigurnosti u svakom smislu. On je energičan roditelj koji pokreće svoju decu od malena da ne budu lenji, da im razvije najbitnije lekcije od malena i da ih pusti da se sami bore i traže sebe.

Veoma voli prirodu, životinje, raduje se uspesima drugih i nije staromodan i konzervativan. Odiše nekom jakom unutrašnjom energijom koju drži u rezervi-kad zatreba. Voli otmenost, ljude lepih manira i razmišljanja. Zna da se diplomatski i diskretno distancira od svega što ga ne dotiče i što mu se ne dopada. Vrlo mu je važno mesto gde stanuje ili duže boravi, da ima jedinstven pogled i originalnost.

Može biti veoma aktivan u braku, ali ne voli pasivnost i odgovaraju mu samo osobe koje imaju dovoljno energije da se uhvate u koštac sa svim njegovim potebama, ali koje će mu dati i dovoljno prostora da se izrazi i dovoljno slobode i poverenja. Profesionalno može biti praktičan, sklon da dobro organizuje svoje vreme i da se okrene konkretnim stvarima. Trudi se da se emotivno ne vezuje za ljude za koje je poslovno vezan.

Njega pokreću putovanja, ples, muzika, borba.Iako mu mnogi zameraju na moralnim stavovima, smatra se najpoštenijim pripadnikom ovog znaka, jer je sa njim uvek čista situacija. On ne daje velika obećanja, jer zna koliko može, ali nikad se ne odriče svog idealizma koji ga pokreće od malena. Nikad nema nameru da povredi nekog, a iako se to desi, toga nije svestan. Uvek zna da dobije lake simpatije okoline a često je popularan bez mnogo ličnog truda.

Zna i ume da naplati svoj rad i vreme. Ne dotiču ga prazni razgovori i kritike. Veoma je okrenut obrazovanju. Često mu se posebno emotivno dopadaju osobe drugačijih pogleda i porekla.Ima prijateljski, direktan stav prema okruženju, a dosta nežan  odnos prema porodici. Probleme ne želi da vidi, već ih dobro krije od javnosti i pokušava da se požrtvovano izbori sa rešenjima.

Blizanac-Strelac može puno. Nemojte ga vezivati “okovima” jer će otići od vas. On zna da voli, on zna da uživa, zna da bude odgovoran, ali kad on želi i bez pritiska.Vrlo je zanimljiv kao ličnost i može puno. Njegovo vreme dolazi. On nikad ne propušta prilike, i zna i kad donese neku nepovoljnu odluku, da je tako bolje. Prijaju mu pohvale iako to neće uvek pokazati na taj način.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.