https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Blizanci podznak Jarac

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image010-1280x783.jpg

Blizanci podznak Jarac je ličnost u kojoj se spaja detinjstvo i zrelost, pa u ranom periodu ova osoba pokazuje izuzetnu zrelost, odgovornost, savesnost i ozbiljnost, ali kako vreme prolazi, postaje mentalno i fizički mladji, više se okreće svom izgledu, pokreće i obnavlja sve što je propustio ili preskočio.

Ipak,ova kombinacija  donosi osobu koja može biti veoma ambiciozna, jer poseduje intelektualnu stimulaciju za sve, osoba koja rano teži da se finansijski odvoji od porodice i osobi koja ima “osećaj” za druge. Iako možda spoljni izgled i “vara” ovo je humani mentalni praktičar koji prvi trči da pomogne i zaštiti slabije.

Voli porodicu i veoma se dobro oseća u braku. Sa godinama postaje porodično aktivniji i uvek pun planova. Često u svom prostoru stalno nešto konstruiše, popravlja, proširuje, kupuje, provodi vreme sa majstorima. Iako pripada kombinaciji vazduha i zemlje, i ima tu realnu crtu od malena, on je emocionalno vrlo okrenut stabilnosti, poseduje jaka čula i vrlo je strastven. Zbog toga ovu osobu ne možete upoznati na prvi pogled, već morate sa njim/njom provesti malo više vremena.

Kao pravi Blizanac on je sposoban za mnoge poslove, pa će sebe uvek zaposliti sa puno obaveza i neće dozvoliti da mu propadne dan. Često istovremeno radi i dva zanimanja i plus uvek je aktivan u porodičnim investicijama i planovima. Iako na prvi pogled deluje melanholično i zatvoreno, on itekako zna da iznenadi sa svojom pronicljivošću i opuštenošću

.Veoma ceni profesionalne odnose i trudi se da se prilagodi u svakoj situaciji, s tim što je “jači” na delu nego rečima.Veoma je vitalan, iako s godinama obraća više pažnje na zdravlje (skriveno ga plaši samoća, posebno starost). Veoma je stabilan roditelj i važno mu je da dete usmeri na jednostavne stvari i da njegovo dete bude dobar čovek. Uvek spaja tradicionalno sa urbanim i novim, pa mu nije problem da razume, radi sa različitim ljudima i da ide ka vremenu koje dolazi. Zna da bude nostalgičan ako nije na mestu gde se oseća svojim.

U mladosti zna da bude pod pritiskom i kao da dosta očekuje od sebe.U tom periodu je posebno samokritičan, ali i ranjiv.Ima dosta teških momenata u ranom periodu, ali i periodu ranog sazrevanja. Tek kasnije postaje opušteniji i sklon da se vrati  i obnovi stvari koje je propustio. Kao mladji sklon da mu prija starije društvo, s godinama obratno.

Iako organizovano sebi svaki dan postavlja nove obaveze, nekad na konkretno pitanje o budućnosti nema odgovor. Ima predispozicije da nadje stabilnost u braku, više je okrenut dugom odnosu i porodičnim osobama. Dopadaju mu se čisti, jednostavni predeli, gradovi koji odišu kulturom, mirom i redom.

I kao autoritet trudi se da bude pravedan i ne toliko ozbiljan. U stalnoj je potrazi za istinom, odgovorima koji ga muče od ranijeg perioda. Često do većih prihoda dolazi i neočekivano.Iako nije uvek spontan, upravo mu se dobre promene dešavaju kad ništa ne planira. Pokreće ga unutrašnja vera i nada.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.