https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Blizanci podznak Vodolija

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image011-1280x719.jpg

Blizanac-Vodolija pripada veoma ekcentričnoj, neobičnoj , naprednoj prirodi koja voli promene i koja je veoma okrenuta vremenu koje dolazi. Ovo je prava vazdušna kombinacija uskladjene intelegencije i stalne potrebe da se ova ličnost usmeri na budućnost tražeći stalni izazov.

Često deluje malo nerazumljivo ili se oseća “neshvaćeno” u manjim sredinama, jer ona voli izazove, slobodu, pokret, ali nema predrasude i teži svemu “što život pruža”. Nije joj baš toliko važno dal će ostaviti utisak na druge, ili dal će se dopasti drugima, jer ona ima svoj svet, svoje vizije, svoja maštanja i svoje ideje.

Spoj humanosti, ubedljive komunikacije stvara i ličnost koja brzo misli, odlično se kreativno izražava u javnosti, voli mir i udobnost porodično, ali da (ne verujete). lako vezuje i sklona je veoma toplim emotivnim vezama. Ne voli pravila, ali će ih ispoštovati ako misli da je to ispravno, a ne zato što to tako mora ili drugi kažu da je to neki deo protokola i tradicije.

Veoma se emotivno i požrtvovano vezuje za svoju profesiju kojoj se maksimalno daje. Sa obzirom da poseduje skrivenu atraktivnost i posebnu individualnost ova osoba je uvek popularna na ljubavnom planu, pa joj se ljubav nudi sa više strana. Vezuje se za jake, snažne ličnosti koje će je gledati na ravnopravan način i ličnosti kojima će se malo “diviti”. Za emotivne izbore veoma važno intelektualno slaganje i dobar dogovor.

Blizanci-Vodolija su ličnosti koje poseduju izuzetan kosmopolitiski pogled, koje ne vole da obećavaju ono što ne mogu ispuniti i ličnosti koje su uvek okrenute objektivnoj, dubljoj strani života. Iako su veliki sanjari, njih interesuje istina koja im je iznad svega. Vole različite kontakte, a mentalno su često u odbrambenom stavu. Iako prezentuju slobodu, ove ličnosti mogu biti izuzetni domaćini, ličnosti koje vole dom, porodicu i kojima je od velikog značaja stambena sigurnost.

Ne vole da pričaju o finansijama, ali vole da pomognu i vole da “znaju” da u situaciji “kad zatreba” imaju skrivenu pomoć. Ovo su odlični inženjeri, piloti, novinari, mehaničari. Često brze voze, nemaju dovoljno strpljenja za papirologiju, ne vole gužve i čekanja u redu i okrenute su duhovnoj strani života, ljubavi, konkretnim stvarima.

Trude se da budu moderni i opušteni roditelji. Veoma im je važna javna reputacija iako to neće svaki put pokazati. Kada prolaze kroz “krize” često to oseti njihov želudac, ali i srce. Poseduju izuzetnu unutrašnju izdržljivost i sposobnost da prodju sve prepreke. Malo ih plaši starost, godine, ali se trude da o tome ne razmišljaju.

Ovo su osobe koje mogu imati prijatelja iz svih delova sveta i koje posebno profesionalno mogu dobro saradjivati sa strancima.Sjajni su prijatelji, ali su im potrebni ljudi koji ih “razumeju”.

Iako prva polovina života ukazuje na pojačanu buntovnost i ranu želju za samostalnošću, u drugoj polovini života ove osobe sebe više nalaze u mirnijem svakodnevnom tempu, putovanjima i radu sa svojom decom. Znaju da impulsivno odreaguju,da se veoma mentalno “troše” ali stalno se bore protiv podela, kiča, primitivizma.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.