https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Blizanci podznak Ribe

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image012-1280x844.jpg

Blizanci podznak Ribe nose ličnost koja je u malom neskladu jer su ova dva znaka promenjiva , pa može dolaziti do manje distanciranosti, prejake emotivnosti (“što reči mogu da pogode ništa ne može”), ali jedne jedinstvene duše koja je u stalnoj potrazi za nečim, što ne zna baš na pravilan način objasniti.

Ovo su izuzetno lepe ličnosti koje odišu nekom mističnom energijom, ali koje su često u sukobu izmedju podsvesnih ideja i jakih emotivnih utisaka. One sve primećuju, vide, ali se često malo “prave” flegmatično. Poseduju bujnu maštu, znaju da budu veoma nostalgične, a do najboljeg izražaja dolaze medju svojima, u svom domu kada pokazuju koliko mogu, koliko su svestrane i koliko mogu biti sposobne. One poseduju sjajne profesionalne mogućnosti, a posebno sebe nalaze ili u poslovima koji traže pomoć drugima ili na nekom umetničkom nebu.

Vole muziku, sport, ali mogu biti veoma pasivne i lenje iako su svesne da mogu mnogo više. Njima se prosto ne “odrasta” i vole da ih gledaju kao “male ljude”. Uvek su zaljubljene do ušiju, srećno ili nesrećno, a veoma im je važno mišljenje porodice na tom planu. Veoma su osetljivi roditelji, ali posvećeni porodici, partneru/ki, okruženju. Imaju periode kada ništa ne čuju, ne vide, i kada im je potrebno da pune baterije da bi pokrenule poslove koji su pred njima. Ovo su velike sanjalice, ali profesionalno veoma popularne ličnosti. Prvi utisci su im veoma važni. Mogu mnogo više nego što na prvi pogled pokazuju.

Blizanci-Ribe kad imaju emocije imaju sve i svašta dobro mogu, kada prolaze kroz tešku vezu, onda kao da “preživljavaju” u svakodnevnoj kolotečini. Veoma ih zanima kozmetika,moda, odevanje, ali i poslovi vezani za enterijer i estetiku i mogu biti uvek dobro informisane šta je u trendu.

U njihovom domu se uvek nešto dešava, neko dolazi, rade stalno aparati, puno poseta, pa im nije dosadno. Kada neki rodjak ima problem, svi se uključuju u rešavanje a posebno predstavnik ove kombinacije.

Blizanci podznak Ribe često vole skriveno da poseduju ono što ne mogu da imaju, pa često gube vreme na pogrešne odnose, posebno veze. Poslovno mogu puno. Veoma veruju u sudbinu, ali znaju nekad da se prepuste pogrešnim savetima i vremenu koje dolazi. Kada se koncetrišu mogu napraviti sjajne projekte, dela.

Kritike ih veoma vredjaju i teško ih podnose. Iako deluju na prvi pogled bezbrižno, one se stalno brinu, teže nečem, žele i žale za nečim  konkretnim, pa kao da im nedostaje hrabrosti u odredjenim situacijama, zbog toga do mnogih ciljeva dolaze mnogo kasnije nego što bi trebalo.

Zdrastveno su često sklone “neobičnim boljkama” koji ni lekari ne mogu utvrditi što je povezano sa psihičkim trenutnim stanjem i emocijama (da budem jasnija, da su svi rezultati dobri, a da se osoba oseća loše), pa je za ovu kombinaciju pravi moto “sve dolazi iz glave”. Ipak, mogu biti sklone trovanjima, alergijama, stalnim problemima sa nogama i imunitetom.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.