https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image004-1.jpg

Ovo je vrlo dobroćudan i pravi porodičan tip Device sa podznakom Raka, koji svoju detaljnu brigu usmerava na porodicu, dom, koja sa puno strpljenja nastavlja put svojih korena, ali tip osobe koja nije otvorena prema svetu.

Ona je okrenuta svojim najmilijima, gde se daje neumereno, brinući dal su deca krenula na vreme u školu, da li su uradila zadatke, da li je ručak na vreme spremljen, da li su svi zdravi. Ova brižna, topla, čulna Devica ne voli da iko ulazi u njen intiman svet i zbog toga je sklona da uvek vodi računa u kakvom će okruženju biti i koga će primati u svoj dom koji za nju predstavlja pravo mondensko mesto i oaza njene harmonije–na neki način ogledalo njene duše.

Spremna za odricanja i napore od malena, ali njoj nije teško, ona voli da razmišlja, da obavlja po nekoliko poslova i poziva odjednom, ona može sve i može se reći da je jako važna organizacija vremena, misli i da niko nepoznat ne ulazi u njeno područje.

Devica–Rak pripada i miroljubivoj, intuitivnoj osobi čije emocije posebno dolaze do izražaja, pa ona možda od svih tipova Devica zna na pravi način da izrazi ono što oseća. Ali joj treba vremena da se prilagodi, teško joj padaju selidbe, velike promene, voli da je uvek pripremljena i unapred obaveštena o nečemu.

Jako je povezana sa posebno bliskim rođacima sa kojima može imati i dobre poslovne odnose, voli da uči, stalno je u fazi usavršavanja od stranih jezika, svoje vožnje (oprezna je i ne voli žurbu), do toga da puno najmanjih detalja pokrene u toku dana, zato se može reći da ona puno toga drži u sebi u vidu „malih fiokica!“. Devica–Rak  samo deluje mirno, stidljivo, spokojno, ali često u sebi preživljava pravi „vulkan“. To će primetiti samo oni koji je najbolje i poznaju.

Veoma osetljiv pripadnik Device koji voli da deli, obožava knjige, voli da potroši na obrazovanje, neki lep put, koji voli da komunicira, ali koji nema dovoljno vremena jer dnevno je sklon da prezaposli sebe. Iako taktičnije prirode u odnosu sa porodicom, teško joj padaju nemiri, neke loše dramatične situacije, tada dolazi do izražaja i može reagovati vrlo promenjivo i emotivno. Teško joj je da donosi odluke na brzinu, mada će ih lakše donositi profesionalno, a emotivni svet i život je za ovu Devicu od ogromnog značaja.

Ona tiho prolazi kroz patnju, zaljubljiva je, verna osobi sa kojom je, ali često ne želeći prolazi do dramatičnih situacija koje znaju da veoma loše utiču na njen stomak, želudac, grudi. Uvek oprezno bira osobu za brak i brak gleda kao trajnu zajednicu u kojoj će ostati do kraja.

Veoma je posvećena deci i izuzetno je sentimentalan roditelj, ali roditelj borac. Na neki neposredan način sve bitnije lične odluke su pod uticajem detinjstva, porodične sredine, samog okruženja u kome je odrasla, pa ako je to kako treba, njen put će biti stabilan, naravno uvek uz puno planiranja, rada i obaveza, ali ako nije, ona može imati i veće lične padove (posebno što je prirodno sklona apatiji, samosažaljenju, nervozi) što se ne vidi na prvi pogled.

Ovaj tip Device deluje izuzetno privlačno, jače, emotivno mističnije, ali kada upoznate malo bolje ovu osobu videćete jednu mazu, jednu osobu koja voli red, kod koje sve mora biti onako kako je isplanirala, osobu često poslovno putuje i koja je u malom haosu izmedju posla, porodičnih obaveza i ličnih planova. Međutim, njoj nikad nije dosadno i ona voli kad se nešto dešava.

Uvredljiva je, poseduje vrlo jake vibracije da prosto oseća dobre ili loše ljude i mora imati krug osoba sličnih sebi za prijatelje. Može biti dosta povezana sa kumovima i daljim rodjacima. U stalnom je strahu od poraza, ismejavanja, kritika, pa ima stalnu pokretačku energiju da bude bolja.

Većina pripadnika ove kombinacije baš zbog vrha trećeg polja u Devici/9 u Ribama mogu biti veoma marljive osobe, izuzetni djaci i studenti, osobe koje imaju mogućnost da putuju dosta u daleke prekookenaske zemlje, ali da se uvek rado vraćaju svojoj zemlji jer se tu osećaju najudobnije. Ovo su tradicionalisti, osobe koje jako vole ceremonije, poseduju  retke ljudske osobine (jake moralne svesti, osećaj odgovornosti, poštenje), znaju da ugode drugima, ali kad su u svojoj lošoj fazi znaju da budu veoma neprijatne, oštre, i tada je najbolje da se odmore i napune baterije same dok takav uticaj ne prođe.

Uglavnom kada je emotivno sve dobro, one su korisne, zadovoljne, prenose puno energije na decu, bitna je im podrška voljene osobe i to im je dovoljno. Veoma im je stalo do porodičnog ugleda, znaju da se pohvale zanimanjima roditelja, dece, ali nikad ne zaboravljaju one male stvari kojima je najpre najviše i obraduju. Nikad ne zaboravljaju prijatelje iz škole i mogu čak imati uz stalne poslove uvek neke organizacione dodatne poslove koji im leže.

Veoma im  je važan ugled bračnog partnera, mogu imati mogućnost u drugoj polovini života da pokrenu i neke privatne poslove jer će planovi često biti povezani sa materijalnom sigurnošću. Ova osoba će vas uvek očarati skromnošću, realnim svakodnevnim pogledima, svojim izgledom i željom da svet bude bolji- taj odnos se vidi u njenom domu i prema osobama koje voli.

Iako autoritet može biti vezan za stalno analiziranje, požrtvovanje što nije baš najbolje za opšte zdravlje, u slučaju bolje discipline i nalaženja svakodnevnog vremena za sebe, ova osoba može očekivati jedan normalan, stabilan život. Ali je prinuđena da i malo više brine o svom zdravlju.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.