https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Devica podznak Blizanci

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image003-1.jpg

Devica podznak Blizanci je vrlo interesantna kombinacija, jer se u njoj oseća energija vladaoca i znaka i podznaka planete Merkur.

Ona naglašava izuzetno logičan i jak način izražavanja,prodoran intelekt, dinamiku u samom karakteru  i radoznalost za sve što osobu okružuje. Ova osoba želi da uči, saznaje nešto novo, zna da se intelektualno nametne, nije uvek tako sentimentalna, već lako povezuje stvari i ide napred.

Iako deluje flegmatično, možda i malo detinjasto na prvi pogled, poseduje izuzetnu unutrašnju zrelost da se nosi sa životnim nedaćama. Ona uvek ide ispred drugih, željna je promena, loše se snalazi u ograničenom okruženju, ima aktivan društveno–porodičan život, veoma je popularna gde god da se pojavi skreće pažnju. Sklona je ispravnim idejama i mišljenju, opreznom poslovnom planiranju, mada joj ne prijaju poslovi rada za druge.

Često ima promenjivo finansijsko stanje od velikih prihoda do nemanja, zbog toga uvek mora imati bolju organizaciju finansija. Devica–Blizanac je potpuno spremna za novo,a iako ne priliči njenoj prirodi i rizicima i zbog toga nikad neće reagovati naglo, jer zna šta dalje sledi. Veoma je pronicljiva, jaka na rečima, sklona da ostavi veoma “moćan utisak” na druge i uvek sposobna da se brani, bilo idejama, rečima ili nečim drugim. Njena energija posebno je pojačana u rukama i specifičnim pokretima.

Emocije su od velike važnosti, ali njoj ne prijaju osobe koje su previše zahtevne, dominatne, njoj prija harmonična i jednostavna ličnost kojoj će biti posvećena i moći sa njom da podeli sve svoje ideje. Može imati faze od duge usamljenosti do vrlo burnih emocija, mada često bračnim izborom iznenadjuje druge, ali nalazi pravi mir. Jako je je važno da bude primećena, da se dopadne drugima, da je uvek u centru dešavanja.

Uticaj njenog znaka dolazi do izražaja u prostoru u kome živi i odnosu sa porodicom, pa će uvek voleti tačnost, neće joj prijati da neko planira za nju, voleće da joj je dom besprekorno sredjen i da u njega prima samo odabrane ljude, ali može biti i veoma sitničava. Često će obavljati i važnije poslovne delatnosti u domu u kome živi.

Devica–Blizanac ne podnosi samoću i stalno okuplja ljude oko sebe. Ona uvek ima više poznanika nego prijatelja, telefon joj je omiljena sprava i uvek je u nekoj žurbi, uglavnom zbog poslovnih obaveza .Dobar je roditelj i ta uloga joj prija jer se vraća u period koji je najviše i volela.

Može imati smisla za ples, kreativne poslove, posebno za poslove koji pružaju pomoć ljudi. Jako joj je bitno savršenstvo reda i detalja na mestu gde živi, dobar auto, kao i proverena kulturna mesta koja voli da posećuje. Ovo je i vrlo misaona kombinacija, ali naginje i blagoj egocentričnosti, pa ovoj osobi uvek treba reći šta je propustila ili u čemu nije bila korektna jer ona to ne primećuje.

Profesionalno je vrlo kritični nastrojena, sklona da u svemu traži više i da na sebe stavlja najteže obaveze. Nervni sistem može biti veoma osetljiv pa je jako važno s vremena na vreme korigovati energiju ka odmoru i većoj okrenutosti o svom zdravlju. Ovo je osoba koja uvek mora imati mnogo kontakta, preporuka, koja brzo reaguje i sklona je da iskoristi dobro svoju šansu. Često mnogo putuje i provodi vremena na točkovima što joj je sastavni deo života.

U braku joj je jako važna sloboda, širina i razumevanje od strane osobe koju je izabrala, jer u suprotnom može biti veoma neuskladjena i često napeta. Može imati sjajne prijatelje van zemlje, a često bitnije prekretnice može imati sa osobama iz drugih gradova i država.

Devica–Blizanac može biti odličan učitelj, pregovarač, saradnik, posrednik, trener, prevodilac, novinar,  menadzer jer ima dar govora i moć ubedjivanja. Poslovno uvek ima jake uspone i padove, mnogo borbe i napora da dodje do zasluženih rezultata.

Prija joj duhovitost, spontanost, uvek voli da čuje istinu i spremna je da uvek sprovede veće transformacije. Posebno u prvoj polovini života pokazuje neverovatne sposobnosti i ambicije, dok u drugoj zna da se prepusti „sudbini“ i da se malo olenji ili podceni svoje trenutne mogućnosti. Sklona je kolekcionarstvu i stalnom čuvanju mnogo stvari u svom prostoru iako pati od nedovoljnog stambenog prostora.

Iako opuštena na prvi pogled, pravu borbenost pokazuje kada nailazi na ozbiljnije poteškoće i tek tada menja način života. Inače, ova kombinacija pripada vrlo marljivim, simpatičnim ljudima, vitalnim i ljudima koji jako vole život, zabavu, društvo, putovanja i koji se trude da drugima ulepšaju život.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.