https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image002-1.jpg

Devica podznak Bik pripada čistim, pedatnim, dobro organizovanim osobama veoma okrenutim estetici, praktičnoj svakodnevnoj organizaciji, čulnim osobama koje poseduju jednu izuzetnu istančanost.

Ovo su osobe koje poseduju prirodnu lepotu, pristup ljudima, koje odaju skromnost i jednostavnost, jednu mentalnu zaštitničku energiju i jaku okrenutost porodičnom komforu. Veoma su povezani sa svojim korenima, obožavaju cveće i poklone, raznovrsnu ishranu i često zaradjuju novac na više strana (preko bar dva zanimanja).

Izuzetno ljubazne, odišu nekim mirom i markatnošću na prvi pogled, blagošću iako mogu biti veoma svojeglave i teške kada nešto zamisle. Mogu biti veoma povezane sa rodjacima, ali emotivno veoma probirljive i sklone dugim emotivnim odnosima. Brak mora biti znak jake, platonske veze praćene jakim fizičkim nabojem. U braku im uvek sledi jaka borba, ali i jaka povezanost sa voljenom osobom od koje svaki dan imaju šta da nauče.

Ovo su i osobe koje imaju jedan realan, vrlo objektivan pogled na život, ali posebno veliki optimizam u teškim trenucima. Poseduju izuzetnu unutrašnju snagu kojom iznenadjuju okolinu kada je potrebno. Veoma im je važna sigurnost (krova nad glavom, emotivna sigurnost, budućnost njihovog potomstva) pa ulažu jako puno energije u budućnost svoje porodice.

Znaju da olenje, uživaju jer ipak fiksni Bik u podznaku pod uticajem vladaoca Venere donosi i potrebu za zadovoljstvima i hedonizam, ali kada se radi daju sve od sebe. Znaju da budu veoma prisni i požrtvovani prijatelji, iako imaju i oscilacije u traženju i dolasku do pravih prijatelja.

Profesionalno im odgovaraju fina mesta bez fizičkog trošenja, mesta gde bi ostavili utisak, porodični poslovi, ali koliko god se dokazuju u ranijem periodu, toliko u srednjoj dobi seku i menjaju poslove, pokreću neki vid nezavisnosti. Kontakt sa prirodom za njih je od velike važnosti, umetnost, higijena, lepota u svim oblicima, pa se mogu osećati jako nervozno u neurednom okruženju.

Devica–Bik je veoma emotivno oprezna i možda malo teže osvojiva, mada dobro prikriva svoju stidljivost. On može biti veoma organizovan i brižan roditelj. Poseduje dovoljno strpljenja za ljude koje voli, ali voli da je dominantan u svom domu i da kontroliše najbliže. Ne voli emotivna iznenađenja i voli da je uvek spreman za situaciju. Jako često analizira svoj ljubavni život pa mu je potrebno više vremena da se opusti.

Veoma je zainteresovan za humanitarne poslove, medije. Uvek uči na svojim greškama i nikada ih dva puta ne ponavlja. Često pati od osetljivosti mokraćnih kanala, kože i problema sa glasnim žicama. Obožava orijentalne mirise, egzoteriju, ali voli da ide na sigurna i udobna putovanja uvek dobro planirana.

Ova osoba ima veoma spretne ruke, jako je vezana ka uvećanju svoje imovine, obožava životinje, ali nije pametno sa njom ulaziti u sukobe, jer može dosta da „istrpi“ ali da bude veoma neprijatna i eksplozivna. Može imati izuzetan smisao za trgovinu, pedagogiju i sport.

Odnosi sa ljudima se kod ove osobe baziraju na bliskosti i jakim osećanjima, iako malo povučenije pokazuje emocije. Uvek živi iznad svojih mogućnosti, voli velike stanove, udobnost u svakom smislu i spremna je na velika odricanja da bi joj dom izgledao kako ona želi.

Devica–Bik može ponekad biti pod uticajem porodice po pitanju važnijih odluka, pa i malko nesigurna u donošenju emotivnih odluka. Voli kulturna mesta, istoriju i uvek se rado vraća na period detinjstva. Posebno se odlično snalazi u slobodnim profesijama i privatnom biznisu. Ova kombinacije Device se smatra najstabilnijom, najpouzdanijom i po principu “osoba se oseća dobro u svojoj koži“.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.