https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Devica podznak Škorpija

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image008-1.jpg

U ovoj kombinaciji se spaja jedna melanholična, promenjiva, ženska, ali intelektualna snaga Device, sa podznakom u vodenoj, njenoj dubini Škorpionskoj, koja se protivi promena,  sanja na javi, bori se sa svojim unutrašnjim impulsima i skrivenim željama u sebi.

Teži stalnom fer odnosu, ispravljanju nepravde i teško joj da se suoči sa tom drugom stranom. Ali navikla je ona na borbu, napor, odricanja, da kod nje ne ide sve jednostavno, jer onda nije interesatno. Ovo je jako dobar planer, osoba koja teži preciznim, realnim planovima kroz život, osoba koja može imati veoma bogat društveni život, puno preporuka i prijatelja preko posla, ali osoba koja često ima oscilacije i veće uspone i padove preko emocija, braka. To polje je nekako polje gde i oseća tu borbu i napor i gde mora stalno da bude razoružana istrajnošću i strpljenjem.

Za jednu stidljivu Devicu, ovaj profil osobe ipak zrači Škorpionskim čulima, nekim jakim seksipilom u kome se nekad ne snalazi, ali kada nadje na prave vibracije itekako zna da je pokaže, ova osoba voli život, zadovoljstvo, hranu, voli novac i voli da ga troši u ogromnim količinama, pa zbog toga se ne može reći da je pravi perfekcionistički tip reda i mira – Device.

Ipak, ovoj osobi često nije „lako“ da se suoči sa samom sobom, da gleda i prilagođava se društvenim pravilima društva u kome živi, ona je strog kritičar, neko ko voli ispravne norme, ali ko se protivi svemu „što se mora“. Ona malo sporije uči, ali kad nauči onda je to usvojila za ceo život.

Voli slobodu, želi da bude nezavisna od porodice, da se rano osamostali, jer u suprotnom lutaće i biće nezadovoljna u sopstvenoj porodici. Ona je veliki romantik,emotivac, neko ko sanja o velikim emocijama, ljubavi, strastima kojima će se pokoriti, ali neko ko često mora prolaziti veća bračna iskušenja i dugo tražiti svoju idealnu polovinu. Često prava osoba dolazi slučajno, nenadano, kasnije u životu. Ona je divan roditelj, voli da razmazi svoju decu, voli da pokrene kreativnost i slobodu kod svog potomstva, samo ne podnosi kažnjavanje, uslove, jer i ona nije volela da je tako vaspitavaju.

Ona je poslovni vođa, izuzetan radnik i šef, neko ko radi bez prestanka, sa puno energije, neko ko se ne predaje, menja forme, stalno pravi ideje koje će biti bolje svima, neko ko ne može da stane, jer zna da bez nje poslovni rezultati neće biti dobri. Zbog te činjenice ova osoba ima sjajne profesionalne mogućnosti i dolazi do veoma uvaženih pozicija. To joj prija, jer ima i skriven jak poslovni ego, i to joj daj snagu da bude bolja, svaki da produktivnija, jača.

Ali šta ćemo sa emocijama, koje moraju da se muče, koje trpe,očekuju, sanjaju, pa Devica–Škorpija može da trpi, odriče se, ali zna i da se probudi i kaže “sad je dosta“. Emotivni balans i bračna harmonija su za nju najbitnije, ona voli ceremonije, ali ne svoje i nije joj bitna tradicionalna forma ulaska u brak, ali su joj bitni odnosi.

U braku uvek može dolaziti do rivaliteta, brige za voljenu osobu, gubitaka, pa neće biti lako nositi porodični teret sa karijerom. Zbog toga ovoj osobi prija da pored sebe ima nekog ko će je razumeti, ko će znati da prepozna njene prioritete, ko će je zagrliti kad joj je teško i neko sa kime će moći da podeli sve skrivene želje. Njen emotivni put neće biti lak, ali može biti veoma plodan.

Sa druge strane vidim ličnost koja ozbiljno shvata reči, obaveze, ne prija joj porodična dužnost, ali vremenom navikne da bude flegmatična i okrenuta samo svakodnevnim pitanjima, ona može naći i stvoriti porodicu daleko od svog mesta. Voli vodu, voli dobre ljude, zna da prepozna pravi momenat za velike promene u poslu, ali itekako  ne treba podceniti njenu intelegenciju i napor.

Ona je izuzetno pronicljiva, lukavija od ostalih Devica, i neko ko će vam uvek dozvoliti/ ili nedozvoliti da joj se približite do odredjene mere. Ima jaku podsvest, ali je sklona psihološkim problemima koji datiraju od rođenja, pa se bolje oseća sa godinama. Nije otvorena, nema potrebu da se pravda i upoznaje nove ljude po svaku cenu, ona ima svoj mali svet u kome prima odabrane ljude. U svom domu voli da je opuštena, i koliko god voli da je sklona redu i disciplini, u domu neće biti rob stvari. Voli neobičnije domove, prostrane, na neobičnim mestima, na visini.

Nekad joj je teško da se pomiri sa svojim nedostacima, samom sobom, svojom prošlošću, ali ima itekako rezerve snage da krene napred i započne nov život. Zna da bude izuzetan mazohista i da kažnjava sebe, ali itekako ima prirodnu regeneraciju da se promeni preko noći i okrene nov list. Ovo je i Devica koja će ostaviti  dubokim utisak na druge i od koje može puno da se nauči.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.