https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Devica podznak Strelac

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image009-1.jpg

Devica podznak Strelac je kombinacija dve potpuno suprotne energije, jedne ženske, promenjive Merkurovske u kombinaciji sa muškom, promenjivom, hrabrom i vatrenom. Ovaj pripadnik zna da se suoči sa stvarima koje ga plaše i sigurno da podznak pomaže da se ovaj profil osobe izrazi na pravi način, ali da ostavi jedan bezbrižan, opušten utisak na druge.

Iako je ovo tip Device koji je sklon filozofiji, traženju stalnih odgovora na životne zagonetke, on je veoma interesantan, popularan, poseduje jednu mentalnu originalnost u pristupu prema drugima i ne toliku „ispravnu ukočenost“ koja pripada njegovoj energiji znaka. Ovo je Devica koja se ničeg ne plaši i koja će uvek borbeno ići kroz život.

Pokazuje ranu odgovornost na finansijskom planu, čuvarna je, voli da razmišlja o budućnosti, veoma je okrenuta imovinskim poslovima. Ovo su i vrlo poštene, iskrene osobe, osobe koje vole da imaju konkretan odnos i koje su na jedan telepatski način povezane sa svim prijateljima, ali sa svojom porodicom. Pitanje samostalnosti posebno stambenog im je od velikog značaja, jer im dom služi kao odmor i utočište od malo stresnije svakodnednice, pa to pitanje uvek treba odmah rešavati kada to okolnosti ukažu.

Iako Devica–Strelac deluje bezbrižno, veselo neuhvatljivo, veoma društveno, ona je sklona i veoma jakim poslovnim aktivnostima, emotivnim padovima, jer poseduje i jednu vrstu isključivosti. Koliko god Strelac donosi slobodoljubivost i širinu ovoj ličnosti, nekad joj je teško da spoji svoju praktičnu prirodu sa željom da vidi ceo svet, živi po svojim pravilima i nema nikakva ograničenja. Zbog toga ovaj profil osobe ima periode povlačenja, izolacije i nezainteresovanosti jer ne zna da se snadje najbolje u „društvene i svakodnevne protokole“ društva u kome se kreće.

Ovo je Devica koja prva saznaje bitne informacije, koja obožava tehnička najnovija dostignuća, koja voli komforna putovanja, ali je veoma okrenuta stalnoj intelektualnoj nadogradnji, obrazovanju, putovanjima, iako od malena može pokazivati jednu crtu ekcentrične buntovnosti.Ipak, ovakvu osobu je teško „zaobići“ jer je vrlo posebna i na taj način i privlači pažnju drugih.

Ovo mogu biti dobri sportisti, vodje, pedagozi, novinari i blogeri, osobe prepune ideja i kreativnog potencijala, samo im je bitno dobro okruženje i timski rad. Znaju da pate kad ih odbacite, ali da vas iznenade nekom iznenadnom pažnjom.

Na polju emocija je uvek period jakih emocija, pa malog povlačenja, ali ovakvoj osobi odgovara dinamičnija, preduzimljivija i interesatnija osoba sa kojom se može i mentalno i fizički dopunjavati. Devica –Strelac uvek može imati i malo burne emotivne odnose, dosta veza, ali nije raspoložena za trajna vezivanja i više joj se dopadaju veze koje nisu zvanične ili koje ne traže potpisivanja. Devica–Strelac je dobar govornik, dosta pričljiva osoba, osoba koja je uvek zainteresovana za humanost, politiku, društvene nauke, osobama sa jakom verom koju prenosi na druge.

Spontanost i prirodni šarm dosta pomaže ovoj osobi da lakše stigne do zacrtanih ciljeva, mada najbolje poslove i situacije ima kada ništa ne planira.Uvek je okrenutija budućnosti, nego prošlosti. Ne voli patetiku i nikad nikog ne povređuje namerno. Zna da bude pomalo emocionalna detinjasta ili sklona da teže podnosi poraze.

Deci uvek daje neki primer iz sopstvenog života i od malena im pokreće veća interesovanja. Većina ženskih pripadnika ove kombinacije su vrlo zaposlene majke, ali veoma energične majke koje su prilično okrenute uspehu i obrazovanju svoje dece. Ovakva osoba poseduje izuzetnu unutrašnju snagu i jaku povezanost sa porodicom. Uvek postoji mali strah za najbliže, briga za zdravlje, kao i potreba da se neko zaštiti u porodici.

Dosta dobre ideje se prave u samoći, a profesionalno nekako ovoj osobi je prosto sudjeno da mnogo radi, da radi i poslove koji drugi ne mogu, i svakako da kritički perfekcionizam Device i dolazi do izražaja u profesiji. Ovo je osoba koja ne voli da je iko poredi sa nekim i koja na neki način oseća i ponaša se individualno sa željom da bude malo drugačija u odnosu na svoju generaciju.

Poseduje veoma lepe ljudske osobine da voli da pomaže, ali skriveno čuva svoju jaku potrebu da bude obezbedjena. Zna da bude veoma darežljiva prema sebi, ali veoma popustljiva prema blsikim članovima porodice. Ovoj osobi je veoma teško i da se skrasi, i problem i nastaje kada ima viška vremena, pa stalno mora da izmišlja nove planove, da putuje, menja sredinu, dnevno komunicira sa puno ljudi da bi bila zadovoljna.

Ovo je veoma snažna ličnost svesna svojih potencijala koja iskreno može puno. Sklona je da često ima dvostruka i veoma neobična lična iskustva. Zrele godine joj nude mir, ali i mogućnost da radi ono što je oduvek želela.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.