https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Devica podznak Jarac

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image010-1.jpg

Devica–Jarac – potpuna energija zemlje, u ženskom spoju i znaka i podznaka, iako pomalo rezervisanom i hladnom na prvi pogled nudi nam osobu od velikog poverenja, spremnu na odgovornost i rad od malih nogu, izuzetno vrednog duha, nostalgičnu, ali veoma jake volje i disciplinovanog duha usmerenu samo na praktične strane života.

Ovo je i veoma pouzdana osoba, osoba koja itekako ima podsvesni entuzijazam iako često “pati”- da sporije napreduje u odnosu na druge profesionalno i osoba koja može povremeno biti malo opterećena moralnim pitanjima.

Iako deluje zatvoreno, hladno, neopušteno na prvi pogled, Devica–Jarac je sjajan drug koji će uvek priskočiti da da pozajmicu, osoba koja uvek ima fantastične ideje kako da zaradi novac, ali osoba koja poseduje veoma jako šesto čulo i intuitivno oseća ljude.

Prija joj mirnije okruženje, blizina vode u blizini stana, ali će uvek biti veoma energična i aktivna po pitanju porodičnih pitanja, uredjenja doma, ovo je osoba koja stalno nešto popravlja, premešta, stalno je sa majstorima u nekom dogovoru i želi da nešto proširuje. To joj nije teško, jer je Devica–Jarac i veoma izdržljiva, trpljiva.

Ona više može biti zahtevnija prema sebi, samokritičnija, često i zbog svog vladaoca ascedenta Saturna pomalo pesimistična i sklona da sa nepoverenjem gleda na budućnost. Ovo je osoba koja uvek nalazi odlične načine da spoji staro sa novim, pomiri i predje odredjene granice, da upravlja uspešno grupama. Iako joj treba vremena da nekome veruje, ona će i imati pored sebe energične, mudre, ali i prijatelje sa malo neobičnim životnim pričama. Malo teže oprašta loše postupke drugih, jer se trudi da uvek bude korektna.

Ovo je osoba koja ima potpuno realan pristup životu, iako ne veruje u slučajnosti. Zna da prati znake svog životnog puta, ali ne želi da se opterećuje šta će dalje biti, više je povezana sa periodom odrastanja, detinjstva, gde ima dosta utisaka.

U emotivnom smislu Devici–Jarcu treba pametna, smirena, strpljiva osoba sa kojom će uvek podeliti svoje poslovne ciljeve, raditi zajedno ili osoba koja je poverljiva, ali stabilna. Devica–Jarac se može staviti u osobe koje mogu biti sjajni bračni partneri i osobe koje sve daju za svoju porodicu i osobu koju se izabrale, pa od momenta ulaska u brak nekako je sve i podređeno tom polju.

Iako ovaj pripadnik Device deluje malo distanciran, on je izuzetno lojalan, voli da bude od pomoći, a profesionalno uvek zainteresovan za više projekata odjednom, pa se uspešno može baviti sa bar dve profesije. Veoma mu je važna profesionalna reputacija, često poslovno putuje gde dolazi do važnih situacija i ponuda, a ima i Devica koje zbog posla napuštaju zemlju, jer im je karijera veoma bitna.

U slučaju da se odluče da se potpuno posvete porodici, to im neće biti teško, ali će podjednako učestvovati u poslovnoj podršci svoje voljene osobe. Kao roditelji su veoma strpljivi, skloni da svojoj deci i nametnu jedan dinamičan smer, ali dosta opušteni, čak im ta uloga i prija. Veoma su srećni kada su im deca uspešna i to im daje snagu da prave još bolje porodične planove i da se zdrastveno dobro osećaju.

Zdrastveno, Devica –Jarac je vrlo živahan, možda je mala napomena da se obrati pažnja na ishranu na drugim područjima, jer može biti sklon trovanjima, ali uglavnom manji reumatski problemi i disajni organi mogu biti povremeni problem.

Devica–Jarac veoma ulaže na detalje u svom domu, jako mu je bitna energija društvenih odnosa, ali povremeno može i pokazati malu dominaciju u odnosu na svoje ukućane. On je od onih profila ljudi koji vole da znaju sve, da budu potpuno informisani o kretanju i potrebama svoje porodice.

Na polju emocija iako skeptični, imaju mogućnost lepog ostvarenja.Veoma im je važno obrazovanje, dosta su okrenuti tradiciji, zdravlju, ali i uspehu svoje porodice. Mogu imati malo prijatelja,veće materijalne težnje u drugoj polovini života, ali dosta pozitivne odnose sa kolegama, jer imaju jedan pozitivan stav u poslu, tu će napraviti uvek jedan kompromis, prihvatiti nove osobe.

Devica–Jarac posebno može biti odličan advokat, menadžer, turistički radnik, odličan u gradjevinskim poslovima, investicijama. Jako je bitna sredina u kojoj živi ovaj pripadnik, a takodje i podrška prijatelja, mada voli da zadrži svoju intimnost javno, ne prijaju mu suvišna pitanja i radoznalost drugih.

Ova osoba voli malo markatnije i jače osobe. Posebno u drugoj polovini života ovi pripadnici postaju galatniji, skloni većem trošenju, čak i upravljanju porodičnom imovinom i u tome uživaju. Uvek misle da mogu više, bolje, da im nešto fali, pa stalno sebi zadaju nove zadatke.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.