https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Jarac podznak Jarac

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Jarac-podznak-Jarac-1280x1280.jpg

Jarac podznak Jarac je izuzetna kombinacija koja odiše zrelošću od malih nogu, jednom inspirativnom kreativnom mentalnom snagom, strpljenjem i samodisciplinom i velikim radom na sebi.

Ako ko ima da kaže „ meni je teško“, to svakako može osoba sa ovom kombinacijom, međutim poseduje unutrašnju snagu da to ne kaže i da se bori do kraja, bez obzira što je životni put želja spor ali siguran, nimalo jednostavan. Iako naizgled hladan, rezervisan i dostojanstven, naš pripadnik je više nego osoba koja ostavlja utisak svojom skrivenom nežnošću, ambicijom koja ga vodi od malena jer zna da je poseban, trpljiv, ali on se nikad ne žali.

Zamaraju ga ograničenja i ima visoke ciljeve. Može biti odličan autoritet drugima i biti primer drugima zbog svoje potrebe da za svaku stvar u životu ima veoma detaljno objašnjenje zašto to misli i zašto je za i protiv. Širok i velikodušan materijalno, obožava da deli sa prijateljima, da uživa i da se raduje novom danu, usmeren uvek na finansijsku budućnost, ali sklon da kad može, bude veoma galantan.

Sa godinama više sklon luksuzu, iako od malena naviknut da je ipak rođen u jednom skromnom znaku koji mora da zasluži svoje mesto i svoj uspeh, bez ičije veće pomoći. Zbog toga iako čeka, trpi, ima prepreke (njemu to deluje kao nešto i normalno) zna itekako da se raduje i podeli sa drugima. Iako pomalo melanholičan, iznutra uvek spreman za izazove, novo, sveže, kao da mu je „karma“ bila avanturistička pa je sad u nekom smislu nastavlja.

Sjajan pisac, inovator, novinar, obožava književnost, ima izuzetnu transformaciju pa može biti dobar glumac. Muziku oseća instiktivno i može na poseban način da je pravi. Uvek dobro informisan, ali za neke sporedne površne stvari, vezane za „ono što svi vole“ potpuno nezainteresovan. On nekako mentalno ima svoj svet mašte u kome uživa, a posebno ako pronađe istomišljenike – spreman da se raduje u zajedničkim razgovorima.

Iako deluje pribrano i kao stoik, pun je strahova od saobraćaja, odnosa i brige za brata/sestru, roditelje. Veruje u sudbinu, ali isto tako je svestan da je on taj koji je i kontroliše, sprovodi i koji je većim delom zaslužan za sebe. Zaštitnički raspoložen prema ljudima koje voli i veoma kulturan. Iako ne voli lično tradicionalne norme, veoma ih poštuje.

Dominantan u porodici, povremeno impulsivan i nestrpljiv, često i veoma nemiran kao dete. Ipak, uvek raspoložen za porodične projekte i neke nove promene u domu. Često u ulozi graditelja, voli da pravi, pomera i ima dobru energiju za to. Zbog toga ovoj kombinaciji odgovaraju poslovi vezani za nekretnine.

Često i kad ima padove (a ima ih dosta jer kod ove osobe ništa ne ide ni tako jednostavno), dupli Jarac se uvek snađe, nekad i na neobičnom nivou dođe do prihoda ili intuitivno oseća gde treba da bude. U inostranstvo često odlazi radi posla, ali rado i ostaje. Ima dovoljno snage da se izbori za težak prvi početak, jer zna da kasnije sve ide po planu. Često sanja o “pustom ostrvu”, jer zna da je to pravo mesto za njega. Iako pomalo tajanstven, zatvoren, probirljiv, strog, njegova razmišljanja mnogo zavise od okruženja, posebno osećanja. Emocije su za duplog Jarca izuzetno bitna i mislim da je predrasuda da je ovo najhladnija kombinacija koja nema srce niti razmišlja na taj način. Potpuno suprotno.

Dupli Jarac deluje kao neki istorijski junak koji pomera granice, ali koji je u duši nepromenjiv i veruje samo onom što vidi i realno oseti. Sposoban da nauči i ono za šta nije obrazovan. Obožava decu. Emotivno pripada senzibilnim i nadasve strastvenim osobama. Izuzetno fizički aktivan i kroz emotivnu harmoniju sklon da se regeneriše. Itekako zna da pokaže šta je njegovo, voli da se zna ko rukovodi, organizuje, ko ima svoje mesto pored njega. Obožava i često se spaja sa jakim, ali nadasve emotivno neobičnim ljudima i prijateljima čudnih sudbinskih karaktera.

U braku se oseća zaštićen i zajednicu mu prija, ali mu treba dosta vremena da se veže, jer stalno oseća da ne sme ništa da propusti, jer voli da istražuje, vidi, ne želi da ičega ostaje željan. Iako u ranijem periodu nadasve i previše zreo za svoje vršnjake, kako godine prolaze on je kao “vino” i tad je najzadovoljniji sobom.

Ne plaši se starosti, jer oseća da ima najbolju snagu u tim godinama. Ne prija mu uvek mir i red, čak često pravi najbolja dela i rezultate u najvećem haosu pa se ne može reči da je potpuni perfekcionista. Voli poeziju i pozitivne životne poruke. Zna dobro da čita i kad mu se ništa ne kaže. Voli mentalne igre i skrivene provokacije.

Dosta energije troši na kućne poslove i roditelje. Na poseban način uticaj jednog roditelja predstavlja i njegov lični uspeh (u smislu zasluga). Veoma je plodan i često ne beži od velike porodice. Uvek u nekim poslovima, željan znanja,  često sa godinama sklon da završava sve ono za šta nije bilo mogućnosti u ranom periodu. Odličan ljubavnik i džentlmen, devojke ove kombinacije su izuzetno materinski tipovi, ali sposobne da u kasnijim godinama dođu do dobrog položaja.

Ipak, sklon da nema neko preveliko visoko mišljenje i neosetljiv na laskanje od strane drugih, jer sam uvek zna koliko je u tom momentu uradio. Ne “fasciniraju ga lako”  novi trendovi ili “estradno šarenilo”, čak ne voli preveliku buku i gužvu, osim ako to nosi obaveza prema profesiji. Njegov životni stil je belo ili crno, ili je na nebu među zvezdama ili u izolaciji.

Veoma sklon da uočava detalje, ali da voli da pomogne nepoznatima. Često ono što najviše želi postiže kasnije. U samoći donosi najbolje odluke. Često kad se najmanje nada dolazi do dobrih prilika, ali generalno koliko ima nadu, veoma je prizeman. Izuzetno sposoban da uči i prenosi na druge ono što je stekao. To mu prija, jer voli dela koja se ne naplaćaju.

Zbog vladaoca Saturna uvek pomalo mazohista po pitanju tela, navika. Ne odgovaraju mu nagle transformacije po pitanju ishrane i fizičkog izgleda, jer koliko on može da istraje, mogu nositi druge posledice. Zdrastveno često ima problema sa kostima, zubima, sa godinama sa alergijama i pritiskom.

Ipak, nikad se ne predaje i svestan je da želi da živi. Obožava različite kulture i autorska dela. Uvek ima šta da kaže i pokaže. Prija mu popularnost, ali je ne ističe.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.