https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Jarac podznak Strelac

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Jarac-podznak-Strelac-1280x960.jpg

Sa jedne strane Strelac povećava idealizaciju, dok Jarac mudrost, pa to kad se spoji imamo osobu koja uvek može da prijatno iznenadi.

Ovo je čovek kosmopolitske vizije za svet koji sam pokreće. Ovo je žena koja sa puno stila i sa puno mašte nezavisno i slobodno traži svoju zvezdu. Izuzetno zanimljiva astrološka kombinacija iako veoma suprotna, jer pred nama je Jarac kao strog kardinalac u koži avanturističkog i promenjivog Strelca koji mu u poverenju kaže ”šta te briga, ceo svet je tvoj”.

U stalnom traganju za nekim svojim skrivenim odgovorima koje ga ceo život muče, ipak teži da živi punom brzinom i da vidi svet i kakav sam oseća i kakav on realno jeste. Uvek spaja lepo i korisno, iako poseduje mentalnu nestrpljivost. Obožava novitete, posebno nove tehničke aparate. Veruje u ljubav na višem nivou. Privlači ga sve što je ekonomski stabilno, može se pokazati odličnim političarem i diplomatom.

Uvek se trudi da čuva ono nasleđeno, stečeno i da na svojoj zemlji napravi više. Voli harmonične, ali pre svega hrabre osobe sa kojima će imati otvoren odnos. Ne voli muljažu i uglavnom preseca na početku kad mu nešto ne prija. Iako pomalo porodično pasivan, uvek u telepatskom odnosu povezan sa članovima porodice. Može imati dosta skrivenih potencijala posebno na polju umetnosti.

Jarac Strelac deluje veoma motivisano na druge, izuzetno je saosećajan, ali pripada osobama koje znaju da nađu rešenje u zadnji momenat. Vole da osvajaju, da budu osvojeni (žene) posebno u ljubavi. Iako imaju parolu ”jedan je život, živi ga punim plućima”, Jarac zna prikriveno da brine,preživljava često “crne rupe prošlosti” što nećete videti spolja kada upoznate ovu osobu. Ovu interesatnu kombinaciju imaju mnoge poznate zvezde i ljudi koji su ostavili veliki pečat: Elvis Presley, Nicolas Cage, Jude Law, Robert Duvall.

Sloboda izbora, jaka okrenutost materijalnoj sigurnosti i sposobnost da ova osoba materijalno napreduje ide po principu ”jedan korak napred, dva nazad”, ali to polje okvirno daje osobi smisao da se opusti i proba sve u životu, bez stega ikakvih ograničenja, jer Strelac se ovde buni i traži sebe i ne želi da bude rob stvari, modela, rutine. Iako do svega dolazi kasnije u životu (materijalno blagostanje, potpuna ispunjenja svojih ličnih želja), stoji da ova osoba mora da prođe manju destrukciju u ranom periodu jer buntovno teži da bude drugačiji.

Dom i porodica su mu oaza mira, ali mesto gde voli da napravi pravi svoj mali nered gde će uživati u lenčarenju. Pun vizija, kreativne mašte, skrivenih erotskih potencijala, veoma socijalan tip Jarca koji obožava društvo, izlaske i u stalnoj je potrazi za nekim svojim “adrenalinom”. Vrlo genijalnog mentalnog sklopa, emotivno strastven i konkretan, ali ne baš lak za vezivanje na duge staze (tu mu treba vremena).

Na profesionalno – finansijskom planu veoma praktičan, ozbiljan, odgovoran, odlično organizovan i sklon da o svemu misli sa puno perfekcije. Poseduje visoke ciljeve iako deluje veoma opušten, pozitivan, vedro, pomalo revolucionarno .Ne voli da mu “neko diše za vratom” i najbolje fukcioniše kad je samostalno organizovan.

Obožava luksuzna putovanja, Strelac u podznaku ga stalno tera da proba i vidi nešto novo, obožava egzotične zemlje, velike gradove na vodi. Iako voli da obećava više nego što može, Jarac Strelac uvek nađe kompromis kada su drugi u pitanju i zna da ispravi stvari.

Emotivno mu odgovara energičnija i hiperaktivnija osoba, jednako inspirativna i u večitoj potrazi za nečim novim. Deca su mešavina strasti, ali energije novog početka, pa Jarac Strelac sa dobijanjem porodice postaje još finansijski odgovorniji. Može imati sreću sa nasleđivanjem, a često biti u kontaktu sa bankama ili uzimati kredite. Obožava originalne i neobične modele automobile, može se pokazati kao odličan sportista.

Poseduje taj lični optimizam koji pleni, iako je sklon strogoj, ali realnoj životnoj filozofiji. Ima potrebu da bude poštovan i cenjen, iako deluje ležerno, što posebno može postići daleko od granica svoje zemlje. Uvek u pokretu, sklon da nešto novo uči i upoznaje nove ljude.T o mu daje snagu od skrivenih “unutrašnjih blokada” koje dobro kontroliše. Sa godina zaintersovaniji za zdravlje, ali zilave i vitalne građe. Često može imati problema sa prelomima, posebno ženski pripadnici sa želucem i štitnom žlezdom.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.